andre59 02.05.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Dobranoc Andre życzę pięknych snów. Mnie dziś się śniło, że kupiłam psa i kota, ciekawe co to oznacza? Ciekawe, nigdy nie sprawdzałem znaczenia snów. Dziękuję za życzenia Trudno się z Wami rozstać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Toul - walczę z FTP, który odmawia mi posłuszeństwa> Chcę posłać na serwer dwa zdjęcia jedynego drzewka z mojej działki. Liczę na Twoją pomoc w rozpoznaniu - zgoda? zgoda Tolu - FTP nie działa, próbuję załadować przez menadżera z republiki - psiakrew też nie działa, rozpacz Marcin, spokojnie, nie dziś, to jutro, dasz radę Ok - już się nie denerwuję. Jutro będę walczył z chwastami... trochę nie równa walka, ale życzę wygranej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.05.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Gratki inżynier jeszcze raz i będzie 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Tolu - dlaczego nierówna?Ja jestem pełen pozytywnej energii. Chciałem wybrać jakiś herbicyd typu Starane lub roundup, ale kompetentna (?) pani poradziła mi Basta - co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Gratki inżynier jeszcze raz i będzie 200 Dzięki Andre A swoją drogą Ty tak pod koniec strony sobie strzelasz... a co by było jakbyś trafił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.05.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Tym razem już naprawde zmykam. Dobranoc Tola Dobranoc inzynierze Miłych snów Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.05.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Gratki inżynier jeszcze raz i będzie 200 Dzięki Andre A swoją drogą Ty tak pod koniec strony sobie strzelasz... a co by było jakbyś trafił? O nie, to nie moze się zdarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 streszczenie Stronę poprzednią rozpoczęła Joanna. Były pytania o wypoczynek Toli nad jeziorem i zachwyty nad piękną scenerią. Funia stwierdziła, że Tola wcale nie jest do siebie podobna. Było też o fatalnym zauroczeniu i że niby wszyscy faceci powinni ten film obejrzeć. Chciałem wysłać zdjęcia na serwer, ale coś u mnie sprzęt nie działa. Stronę zakończył Andre, któremu trudno się z nami rozstać (czy na pewno z nami????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 199 2. Jajcek - 185 3. SławekD-żonka - 163 4. kze - 130 5. Joanna i Janusz - 124 6. Whisper - 119 7. Kasztanka - 89 8. maksiu - 79 9. Majka - 74 10. fizyk - 73 11. verunia - 61 12. Teska - 59 13. Sonika - 51 14. Olkalybowa - 50 15. badi - 42 16. Moniś - 36 17. facio, Aga J.G, andrzejka - 35 20. monka - 32 21. markus_gdynia - 28 22. Jezier - 27 23. zaba_gonia - 22 24. Trini - 20 25. Witos - 18 26. Funia - 17 27. marcel2000 - 16 28. Nefer, - 15 29. Agniesia - 14 30. joola - 13 31. Jane, Tola, andre59 - 10 34. Wojty, kasia64, karolka - 936. Sylvia1 Ew-ka - 7 37. Januszz, kolia, , tabaluga1, Zielonooka - 6 43. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5 47. Ewuś - 4 48. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 51. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2 55. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Marcin, gratki W sprawie chemicznych środków do zwalczania chwastów nic Ci nie doradzę. Nigdy niczego nie stosowałam. Stary trawnik pielęgnuję naturalnie, jak widzę jakiś chwaścik, to go ostrym narzędziem dziabnę i po wszystkim. Jak zakładałam nowy, to razem z mężem przekopaliśmy centymetr po centymetrze, wybierając wszystko. Jakoś wygląda. Ale jak nasieje się draństwa z niekoszonych wokół łąk, to może będę zmuszona czymś pryskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! A co byście powiedzieli gdybym został na liczbie 199 ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.05.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! A co byście powiedzieli gdybym został na liczbie 199 ???????? ...to nie możliwe przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! A co byście powiedzieli gdybym został na liczbie 199 ???????? BRAWO ,BRAWO ,BRAWO dla śmiałka który odważył sie nie zakończyć drugiej setki Rzucił wyzwanie i .......ni ma imprezy kurcze poznaniak czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Marcin, gratki W sprawie chemicznych środków do zwalczania chwastów nic Ci nie doradzę. Nigdy niczego nie stosowałam. Stary trawnik pielęgnuję naturalnie, jak widzę jakiś chwaścik, to go ostrym narzędziem dziabnę i po wszystkim. Jak zakładałam nowy, to razem z mężem przekopaliśmy centymetr po centymetrze, wybierając wszystko. Jakoś wygląda. Ale jak nasieje się draństwa z niekoszonych wokół łąk, to może będę zmuszona czymś pryskać Trochę mnie zaskoczyłaś. Może dlatego, że nie używałaś herbicydów uważasz, że walka z chwastami jest nierówna... U mnie pełno jest mniszka, babki lancetowatej, pokrzyw oraz skrzypu, pewnie są też inne, ale ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! A co byście powiedzieli gdybym został na liczbie 199 ???????? BRAWO ,BRAWO ,BRAWO dla śmiałka który odważył sie nie zakończyć drugiej setki Rzucił wyzwanie i .......ni ma imprezy kurcze poznaniak czy jak ? Miła opolska koleżanko - ja z Poznaniem wiele wspólnego nie mam i mieć nie chcę. Ja jestem obecnie wsiowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Marcin, gratki W sprawie chemicznych środków do zwalczania chwastów nic Ci nie doradzę. Nigdy niczego nie stosowałam. Stary trawnik pielęgnuję naturalnie, jak widzę jakiś chwaścik, to go ostrym narzędziem dziabnę i po wszystkim. Jak zakładałam nowy, to razem z mężem przekopaliśmy centymetr po centymetrze, wybierając wszystko. Jakoś wygląda. Ale jak nasieje się draństwa z niekoszonych wokół łąk, to może będę zmuszona czymś pryskać Trochę mnie zaskoczyłaś. Może dlatego, że nie używałaś herbicydów uważasz, że walka z chwastami jest nierówna... U mnie pełno jest mniszka, babki lancetowatej, pokrzyw oraz skrzypu, pewnie są też inne, ale ja się nie znam ja też walczyłam na kolanach z tym badziewiem kilka razy na kolanach tyralierą całą rodzinką .....opłaciło sie z randapem nigdy nie miałam do czynienia ale będę musiała ....między kostką mi trawa wylazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.05.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! A co byście powiedzieli gdybym został na liczbie 199 ???????? BRAWO ,BRAWO ,BRAWO dla śmiałka który odważył sie nie zakończyć drugiej setki Rzucił wyzwanie i .......ni ma imprezy kurcze poznaniak czy jak ? Miła opolska koleżanko - ja z Poznaniem wiele wspólnego nie mam i mieć nie chcę. Ja jestem obecnie wsiowy wcale nie jestem miła ......zołza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.05.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 strzalik Brawo !!!! jeszcze jeden ! jeszcze jeden !!!! A co byście powiedzieli gdybym został na liczbie 199 ???????? BRAWO ,BRAWO ,BRAWO dla śmiałka który odważył sie nie zakończyć drugiej setki Rzucił wyzwanie i .......ni ma imprezy kurcze poznaniak czy jak ? Miła opolska koleżanko - ja z Poznaniem wiele wspólnego nie mam i mieć nie chcę. Ja jestem obecnie wsiowy wcale nie jestem miła ......zołza jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts