Nefer 03.05.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Opowiedziałam przyjaciółce o akcji z Panem B. - śmiała się do łez. Niebawem zaczynamy sezon grilowy na Skubiance - będzie się działo...oj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 czesc Sylvia Karolka witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Opowiedziałam przyjaciółce o akcji z Panem B. - śmiała się do łez. Niebawem zaczynamy sezon grilowy na Skubiance - będzie się działo...oj.. na Skkubiance w chlewiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ola chodz do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 cześć dziewczyny Sylvia - opowiadaj o castingu , nie bądź wiśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Opowiedziałam przyjaciółce o akcji z Panem B. - śmiała się do łez. Niebawem zaczynamy sezon grilowy na Skubiance - będzie się działo...oj.. na Skkubiance w chlewiku No co poniektórzy to w chlewiku a inni - pod namiotami, po drugiej stronie płota , na włościach. Jak będę to puknę zdjęciówkę chlewika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.05.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ola chodz do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 cze Oluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Opowiedziałam przyjaciółce o akcji z Panem B. - śmiała się do łez. Niebawem zaczynamy sezon grilowy na Skubiance - będzie się działo...oj.. na Skkubiance w chlewiku No co poniektórzy to w chlewiku a inni - pod namiotami, po drugiej stronie płota , na włościach. Jak będę to puknę zdjęciówkę chlewika juz nie moge sie doczekac fotki moze w piatek go spotkam to troszke towarzystwo rozbawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ola chodz do nas no i wyszla z ukrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Opowiedziałam przyjaciółce o akcji z Panem B. - śmiała się do łez. Niebawem zaczynamy sezon grilowy na Skubiance - będzie się działo...oj.. na Skkubiance w chlewiku No co poniektórzy to w chlewiku a inni - pod namiotami, po drugiej stronie płota , na włościach. Jak będę to puknę zdjęciówkę chlewika juz nie moge sie doczekac fotki moze w piatek go spotkam to troszke towarzystwo rozbawie ale wiesz jak się robi sztuczne odduchanie.... facet może zawału dostać .... skąd Ty takie "intymne" szczegóły znasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.05.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Nefer a o czym tu opowiadać? dzownie po panach pokazuje im proejkt a oni go wyceniaja przy doscy duzym rozrzucie cenowym max jak an razie to 25 tys min to 19 320 nie wiem skąd ci ludzie an forach znajduja ekpiy po 16-17 tys.. do wiezby oczywiscie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Opowiedziałam przyjaciółce o akcji z Panem B. - śmiała się do łez. Niebawem zaczynamy sezon grilowy na Skubiance - będzie się działo...oj.. na Skkubiance w chlewiku No co poniektórzy to w chlewiku a inni - pod namiotami, po drugiej stronie płota , na włościach. Jak będę to puknę zdjęciówkę chlewika juz nie moge sie doczekac fotki moze w piatek go spotkam to troszke towarzystwo rozbawie ale wiesz jak się robi sztuczne odduchanie.... facet może zawału dostać .... skąd Ty takie "intymne" szczegóły znasz... swiat jest maly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 ola chodz do nas czajnik, czajnik, czajnik z gwizdkiem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Nefer a o czym tu opowiadać? dzownie po panach pokazuje im proejkt a oni go wyceniaja przy doscy duzym rozrzucie cenowym max jak an razie to 25 tys min to 19 320 nie wiem skąd ci ludzie an forach znajduja ekpiy po 16-17 tys.. do wiezby oczywiscie.. ja miałam farta do kozaczków co to "bez fakturki" "jesienią panią przeprowadzę" i takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 prezes na fajke wola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Sylvik - licz 800 pln za metr za surowy - nie ma, że boli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ola chodz do nas CZAJNIK, CZAJNIK, CZAJNIK Z GWIZDKIEM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 prezes na fajke wola Jajcuś - to Ty palisz, dziecko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.05.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ola chodz do nas CZAJNIK, CZAJNIK, CZAJNIK Z GWIZDKIEM !!! nieprawda, nieprawda, chciałam coś napisać,ale ja jeszcze nigdy nie leciałam samolotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts