Jajcek 03.05.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ola chodz do nas CZAJNIK, CZAJNIK, CZAJNIK Z GWIZDKIEM !!! nieprawda, nieprawda, chciałam coś napisać,ale ja jeszcze nigdy nie leciałam samolotem wiele nie satracilas, chociarz nie ktore maja fajne przyspieszenie i tak fajnie w fotel w ciska ale w tych miejszych to siedzi sie scisnietym jak w PeKaeSie Warszawa - Grójec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.05.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Znikam na kolację, papatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 prezes na fajke wola Jajcuś - to Ty palisz, dziecko? nie pale mamusiu tylko Prezesowi Whisperowi towarzystwa dotrzymuje :) pora się nauczyć - ja sobie przywiozłam ukochane Camele z duty free:) 3,5 roku nie pale ale nie zapieram sie ze nie zaczne Bardzo dzielny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 prezes na fajke wola Jajcuś - to Ty palisz, dziecko? nie pale mamusiu tylko Prezesowi Whisperowi towarzystwa dotrzymuje :) pora się nauczyć - ja sobie przywiozłam ukochane Camele z duty free:) 3,5 roku nie pale ale nie zapieram sie ze nie zaczne Bardzo dzielny jesteś :) eeeee jakos daje rade najgorsze tylko te 15kg co przybylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ola chodz do nas CZAJNIK, CZAJNIK, CZAJNIK Z GWIZDKIEM !!! nieprawda, nieprawda, chciałam coś napisać,ale ja jeszcze nigdy nie leciałam samolotem wiele nie satracilas, chociarz nie ktore maja fajne przyspieszenie i tak fajnie w fotel w ciska ale w tych miejszych to siedzi sie scisnietym jak w PeKaeSie Warszawa - Grójec Oluś - niesamowita jesteś !!! Ja kocham polatać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Znikam na kolację, papatki. smacznego i papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 prezes na fajke wola Jajcuś - to Ty palisz, dziecko? nie pale mamusiu tylko Prezesowi Whisperowi towarzystwa dotrzymuje :) pora się nauczyć - ja sobie przywiozłam ukochane Camele z duty free:) 3,5 roku nie pale ale nie zapieram sie ze nie zaczne Bardzo dzielny jesteś :) eeeee jakos daje rade najgorsze tylko te 15kg co przybylo Mój mąż złapał 15 kg w pierwsze 2 miesiące - i wrzucił sobie program sportowy Teraz to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ola chodz do nas CZAJNIK, CZAJNIK, CZAJNIK Z GWIZDKIEM !!! nieprawda, nieprawda, chciałam coś napisać,ale ja jeszcze nigdy nie leciałam samolotem wiele nie satracilas, chociarz nie ktore maja fajne przyspieszenie i tak fajnie w fotel w ciska ale w tych miejszych to siedzi sie scisnietym jak w PeKaeSie Warszawa - Grójec Oluś - niesamowita jesteś !!! Ja kocham polatać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.05.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Jajcek aż 15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Znikam na kolację, papatki. PA - smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Mój mąż złapał 15 kg w pierwsze 2 miesiące - i wrzucił sobie program sportowy Teraz to co innego Program sportowy to se moge w komputerze najwyzej w rzucic bo tak to brak i czasu i samozaparcia przynajmniej narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Jajcek aż 15? Dlatego nie rzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Jajcek aż 15? nie ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Jajcek aż 15? Dlatego nie rzucam i tej wersji sie trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Mój mąż złapał 15 kg w pierwsze 2 miesiące - i wrzucił sobie program sportowy Teraz to co innego Program sportowy to se moge w komputerze najwyzej w rzucic bo tak to brak i czasu i samozaparcia przynajmniej narazie 2x w tygodniu siłownia 2x prowadzi treningi dla studentów (którzy chcą zgreda sprawdzić) 1x sam się przewraca po macie w wersji dla oldbojów A ja pójdę z butami do nieba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.05.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 a nie lepiej w ogóle nie zaczynać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Mój mąż złapał 15 kg w pierwsze 2 miesiące - i wrzucił sobie program sportowy Teraz to co innego Program sportowy to se moge w komputerze najwyzej w rzucic bo tak to brak i czasu i samozaparcia przynajmniej narazie 2x w tygodniu siłownia 2x prowadzi treningi dla studentów (którzy chcą zgreda sprawdzić) 1x sam się przewraca po macie w wersji dla oldbojów A ja pójdę z butami do nieba ... niezly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 a nie lepiej w ogóle nie zaczynać? too late Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Mój mąż złapał 15 kg w pierwsze 2 miesiące - i wrzucił sobie program sportowy Teraz to co innego Program sportowy to se moge w komputerze najwyzej w rzucic bo tak to brak i czasu i samozaparcia przynajmniej narazie 2x w tygodniu siłownia 2x prowadzi treningi dla studentów (którzy chcą zgreda sprawdzić) 1x sam się przewraca po macie w wersji dla oldbojów A ja pójdę z butami do nieba ... niezly A jaki miły w dotyku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 a nie lepiej w ogóle nie zaczynać? wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts