Jajcek 03.05.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Mój mąż złapał 15 kg w pierwsze 2 miesiące - i wrzucił sobie program sportowy Teraz to co innego Program sportowy to se moge w komputerze najwyzej w rzucic bo tak to brak i czasu i samozaparcia przynajmniej narazie 2x w tygodniu siłownia 2x prowadzi treningi dla studentów (którzy chcą zgreda sprawdzić) 1x sam się przewraca po macie w wersji dla oldbojów A ja pójdę z butami do nieba ... niezly A jaki miły w dotyku ... tego sprawdzal nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Mój mąż złapał 15 kg w pierwsze 2 miesiące - i wrzucił sobie program sportowy Teraz to co innego Program sportowy to se moge w komputerze najwyzej w rzucic bo tak to brak i czasu i samozaparcia przynajmniej narazie 2x w tygodniu siłownia 2x prowadzi treningi dla studentów (którzy chcą zgreda sprawdzić) 1x sam się przewraca po macie w wersji dla oldbojów A ja pójdę z butami do nieba ... niezly A jaki miły w dotyku ... tego sprawdzal nie bede Tia...to zdrowiej dla Was obu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.05.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Mój mąż złapał 15 kg w pierwsze 2 miesiące - i wrzucił sobie program sportowy Teraz to co innego Program sportowy to se moge w komputerze najwyzej w rzucic bo tak to brak i czasu i samozaparcia przynajmniej narazie 2x w tygodniu siłownia 2x prowadzi treningi dla studentów (którzy chcą zgreda sprawdzić) 1x sam się przewraca po macie w wersji dla oldbojów A ja pójdę z butami do nieba ... rany to ja przy tym blado wypadam bardzooo bladooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Mój mąż złapał 15 kg w pierwsze 2 miesiące - i wrzucił sobie program sportowy Teraz to co innego Program sportowy to se moge w komputerze najwyzej w rzucic bo tak to brak i czasu i samozaparcia przynajmniej narazie 2x w tygodniu siłownia 2x prowadzi treningi dla studentów (którzy chcą zgreda sprawdzić) 1x sam się przewraca po macie w wersji dla oldbojów A ja pójdę z butami do nieba ... rany to ja przy tym blado wypadam bardzooo bladooo Ja też - bo ja się strasznie nie lubię męczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Mój mąż złapał 15 kg w pierwsze 2 miesiące - i wrzucił sobie program sportowy Teraz to co innego Program sportowy to se moge w komputerze najwyzej w rzucic bo tak to brak i czasu i samozaparcia przynajmniej narazie 2x w tygodniu siłownia 2x prowadzi treningi dla studentów (którzy chcą zgreda sprawdzić) 1x sam się przewraca po macie w wersji dla oldbojów A ja pójdę z butami do nieba ... niezly A jaki miły w dotyku ... tego sprawdzal nie bede Tia...to zdrowiej dla Was obu:) oj chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.05.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 uciekam do domciu bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 bo ja to najbardziej lubię leżeć albo spać ...a i jeszcze lubię jeść czekoladowe rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.05.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 oj Neferku skad ty wiesz co ja lubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 uciekam do domciu bawcie sie dobrze Papapa - pamiętaj pocałować Joasię, jak na nią wpadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 no i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 oj Neferku skad ty wiesz co ja lubie? Skąd takie leniwe baby jak my się biorą ???/:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Dobry wieczór Witaj Foczku Jak minął dzionek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Dobry wieczór Witaj Foczku Jak minął dzionek ? Spokojnie. Ojciec znowu jest w szpitalu ale czuje się znacznie lepiej niż wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.05.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 cześć Andre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Dobry wieczór Witaj Foczku Jak minął dzionek ? Spokojnie. Ojciec znowu jest w szpitalu ale czuje się znacznie lepiej niż wczoraj. O kurcze, niedobrze. Jajcek też ma kłopot z Teściem... chyba to jakiś taki czas - te zmiany ciśnień nie służą nikomu. Czy juz wiecie kiedy go puszczą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 poczekam na nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.05.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Dobry wieczór Witaj Foczku Jak minął dzionek ? Spokojnie. Ojciec znowu jest w szpitalu ale czuje się znacznie lepiej niż wczoraj. to juz którys raz z rzedu prawda? bo apmietam ze w marcu też był? to ja potrzymam kciuki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.05.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.05.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 poczekam na nową stronkę Ja się tak nie bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts