andre59 03.05.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 witajcie wieczorkiem! witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 hejka znowu. Ale dziś tłumy W Kazimierzu były. Chyba poł Warszawki się zjechało. Łazili tam i nazad i kupowali tandetne kwiatki ze słomy lub drewna no i oczywiście koguty snobizm? a może potrzeba powrotu do źródeł? Nie wiem o co chodzi z tymi kwiatami, ale wyglądało to tak jakby Niedziela Palmowa była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.05.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Tak wogole to Kazimierz jest cudny, ale nie w takie dni. Przepiękne są okoliczne wąwozy , widok z Albrehtowki i Gory Trzech Krzyży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 hejka znowu. Ale dziś tłumy W Kazimierzu były. Chyba poł Warszawki się zjechało. Łazili tam i nazad i kupowali tandetne kwiatki ze słomy lub drewna no i oczywiście koguty snobizm? a może potrzeba powrotu do źródeł? Nie wiem o co chodzi z tymi kwiatami, ale wyglądało to tak jakby Niedziela Palmowa była. Widać ludzie czasem potrzebują mieć coś "przaśnego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Tak wogole to Kazimierz jest cudny, ale nie w takie dni. Przepiękne są okoliczne wąwozy , widok z Albrehtowki i Gory Trzech Krzyży. Dawno nie byłem w tych okolicach. Będzie ze 30 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.05.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 hejka znowu. Ale dziś tłumy W Kazimierzu były. Chyba poł Warszawki się zjechało. Łazili tam i nazad i kupowali tandetne kwiatki ze słomy lub drewna no i oczywiście koguty snobizm? a może potrzeba powrotu do źródeł? Nie wiem o co chodzi z tymi kwiatami, ale wyglądało to tak jakby Niedziela Palmowa była. Widać ludzie czasem potrzebują mieć coś "przaśnego". No tak, okoliczni sprzedawcy szybko wyczuli rynek Byłeś W Kazimierzu Dolnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.05.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Tak wogole to Kazimierz jest cudny, ale nie w takie dni. Przepiękne są okoliczne wąwozy , widok z Albrehtowki i Gory Trzech Krzyży. Dawno nie byłem w tych okolicach. Będzie ze 30 lat. O, jednak byłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.05.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 dobry ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 poczekam na nową stronkę Ja się tak nie bawię Obiecałem Toli, że razem posiedzimy. Staram sie dotrzymać danego słowa. Witajcie Andre, ja też się tak nie bawię, strzelaj stronki, przesuwaj się w rankigu, a ja będę Cię ścigać. W przeciwnym wypadku będziesz na tej pozycji do końca świata i o jeden dzień dłużej Życzę dużo zdrowia Tacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 No tak, okoliczni sprzedawcy szybko wyczuli rynek Byłeś W Kazimierzu Dolnym? Bardzo dawno temu, z wycieczką z liceum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 poczekam na nową stronkę Ja się tak nie bawię Obiecałem Toli, że razem posiedzimy. Staram sie dotrzymać danego słowa. Witajcie Andre, ja też się tak nie bawię, strzelaj stronki, przesuwaj się w rankigu, a ja będę Cię ścigać. W przeciwnym wypadku będziesz na tej pozycji do końca świata i o jeden dzień dłużej Życzę dużo zdrowia Tacie. O przepraszam, damy mają pierszeństwo Zdobądź nową stronkę, a ja za Tobą podążę I niech tak będzie "do końca swiata i i jeden dień dłużej" Dziękuję za życzenia dla taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witaj Tola Miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 poczekam na nową stronkę Ja się tak nie bawię Obiecałem Toli, że razem posiedzimy. Staram sie dotrzymać danego słowa. Witajcie Andre, ja też się tak nie bawię, strzelaj stronki, przesuwaj się w rankigu, a ja będę Cię ścigać. W przeciwnym wypadku będziesz na tej pozycji do końca świata i o jeden dzień dłużej Życzę dużo zdrowia Tacie. O przepraszam, damy mają pierszeństwo Zdobądź nową stronkę, a ja za Tobą podążę I niech tak będzie "do końca swiata i i jeden dień dłużej" Dziękuję za życzenia dla taty Tolu, jeśli to ja pierwszy zdobędę stronkę to przygotuję miejsce dla Ciebie i będę Ci służył ramieniem w czasie wędrówki przez ranking RW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Andre, ja jestem słaba w te klocki, zdobądź punkt, to mnie zmobilizuje do walki Verunia, zazdroszczę Ci tego pobytu w Kazimierzu, od lat tam nie byłam, ciekawe czy coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Andre, ja jestem słaba w te klocki, zdobądź punkt, to mnie zmobilizuje do walki ... Dobrze Tolu, niech zabawa trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Muszę wyjść na pół godzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.05.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Andre, ja jestem słaba w te klocki, zdobądź punkt, to mnie zmobilizuje do walki Verunia, zazdroszczę Ci tego pobytu w Kazimierzu, od lat tam nie byłam, ciekawe czy coś się zmieniło? Tolu, ja do Kazimierza mam rzut beretem- 14 km, więc jestem tam pare razy w roku i nie jest to juz dla mnie atrakcja, ale lubię tam być bo miasteczko ma specyficzny klimacik. Zmieniło sie sporo, jeśli chodzi o ilość knajp, sklepow i innych "atrakcji" turystycznych. Kazimierz jest teraz modny i mieszkańcy wiedzą jak to wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Przelotne wieczorne hello, przed chwila skończył się na Polsacie "Zróbmy sobie wnuka" - oj fajny film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 przelotnie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 03.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Verunia to dobrze, że umieją to wykorzystać. Patrzę na swoje Podlasie, można by zrobić z niego perełkę turystyczną. Ale tak nie jest. Nikt nie inwestuje, zaplecze wciąż marne, trochę agroturystyki, ale to wciąż powijaki. Szkoda, bo wszyscy by na tym zyskali. Mam nadzieję, że to się zmieni i to jeszcze za mojego pokolenia Ci, którzy zechcą uciec od cywilizacji, będą szukać tych stron, a wtedy zaplecze noclegowe będzie musiało powstać, to nakręci inne sektory i będzie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts