kolia 04.05.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Kasiu, ta płyta gazowa antracytowa którą chcesz u siebie to jakiej jest firmy, bo coś za małe ma to logo na obrazku żeby odszyfrować, a podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Widzę, że frekwencja nie dopisuje przecież najważniejsi są Kasiu, ta płyta gazowa antracytowa którą chcesz u siebie to jakiej jest firmy, bo coś za małe ma to logo na obrazku żeby odszyfrować, a podoba mi się Ariston Wczoraj w Media marku wypróbowałam na niej D7 i średnio wyszło, ale co tam, mi się podoba, najwyżej będę przeklinać potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.05.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam, juz się cieszę że niedługo weekend a ja że schna mi posadzki Gratulacja posadzek Funia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam, juz się cieszę że niedługo weekend a ja że schna mi posadzki też bym tak chciała, mój tynkarz juz drugi raz przesunął termin, mam nadzieję że tym razem to już ostateczny Kochaniutka u mnie też lekko nie było, termin przesuwano 2 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Wczoraj w Media marku wypróbowałam na niej D7 i średnio wyszło, ale co tam, mi się podoba, najwyżej będę przeklinać potem A jak pokretła chodzą?, bo jakoś do tej pory nie znalazłam takich by łatwo się przekręcały i przy tym podobała mi się cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam, juz się cieszę że niedługo weekend a ja że schna mi posadzki też bym tak chciała, mój tynkarz juz drugi raz przesunął termin, mam nadzieję że tym razem to już ostateczny Kochaniutka u mnie też lekko nie było, termin przesuwano 2 razy No właśnie to są uroki fachowców, w sumie byle tylko takie problemy były przy budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.05.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Wczoraj w Media marku wypróbowałam na niej D7 i średnio wyszło, ale co tam, mi się podoba, najwyżej będę przeklinać potem A jak pokretła chodzą?, bo jakoś do tej pory nie znalazłam takich by łatwo się przekręcały i przy tym podobała mi się cała reszta Chyba normalnie - tzn. kręciłam i nic nie zwróciło mojej uwagi - czyli jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Wczoraj w Media marku wypróbowałam na niej D7 i średnio wyszło, ale co tam, mi się podoba, najwyżej będę przeklinać potem A jak pokretła chodzą?, bo jakoś do tej pory nie znalazłam takich by łatwo się przekręcały i przy tym podobała mi się cała reszta Chyba normalnie - tzn. kręciłam i nic nie zwróciło mojej uwagi - czyli jest OK To muszę poszukać tej płyty "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam stukaczy..... na ja mam stresa maturalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.05.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Wczoraj w Media marku wypróbowałam na niej D7 i średnio wyszło, ale co tam, mi się podoba, najwyżej będę przeklinać potem A jak pokretła chodzą?, bo jakoś do tej pory nie znalazłam takich by łatwo się przekręcały i przy tym podobała mi się cała reszta Chyba normalnie - tzn. kręciłam i nic nie zwróciło mojej uwagi - czyli jest OK To muszę poszukać tej płyty "na żywo" Co ja się jej naszukałam w salonach agd to moje znalazłam dopiero w salonie mebli kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam stukaczy..... na ja mam stresa maturalnego Cześć Teska Stresu nie zazdroszczę, do dzisiaj pamiętam jak się rodzice przy mnie denerwowali i przy bracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam stukaczy..... na ja mam stresa maturalnego to trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Wczoraj w Media marku wypróbowałam na niej D7 i średnio wyszło, ale co tam, mi się podoba, najwyżej będę przeklinać potem A jak pokretła chodzą?, bo jakoś do tej pory nie znalazłam takich by łatwo się przekręcały i przy tym podobała mi się cała reszta Chyba normalnie - tzn. kręciłam i nic nie zwróciło mojej uwagi - czyli jest OK To muszę poszukać tej płyty "na żywo" Co ja się jej naszukałam w salonach agd to moje znalazłam dopiero w salonie mebli kuchennych O i to jest niezła myśl, tych nie odwiedzam, bo kuchnie będzie mi robił stolarz i wiem jak ma wygladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam stukaczy..... na ja mam stresa maturalnego A kasztany jeszcze nie kwitną trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.05.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.05.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Wczoraj w Media marku wypróbowałam na niej D7 i średnio wyszło, ale co tam, mi się podoba, najwyżej będę przeklinać potem A jak pokretła chodzą?, bo jakoś do tej pory nie znalazłam takich by łatwo się przekręcały i przy tym podobała mi się cała reszta Chyba normalnie - tzn. kręciłam i nic nie zwróciło mojej uwagi - czyli jest OK To muszę poszukać tej płyty "na żywo" Co ja się jej naszukałam w salonach agd to moje znalazłam dopiero w salonie mebli kuchennych O i to jest niezła myśl, tych nie odwiedzam, bo kuchnie będzie mi robił stolarz i wiem jak ma wygladać Nam to doradził sprzedawca agd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.05.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam stukaczy..... na ja mam stresa maturalnego A kasztany jeszcze nie kwitną trzymam kciuki ja również trzymam kciuki , trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.05.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 HEJKA Cześć Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.05.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 poproszę o coś na rozgrzanie, bo w parcy mam tak zimno jak nie wiem, a najgorsze , że na dworze cieplutko i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 04.05.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 HEJKA Cześć Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts