Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

RANKINGUM RECORDUM

1. inż. Mamoń - 199

2. Jajcek - 187

3. SławekD-żonka - 164

4. kze - 130

5. Joanna i Janusz - 124

6. Whisper - 119

7. Kasztanka - 89

8. maksiu - 79

9. Majka - 74

10. fizyk - 73

11. verunia - 61

12. Teska - 59

13. Sonika, Olkalybowa- 51

15. badi - 42

16. Moniś - 36

17. facio, Aga J.G, andrzejka - 35

20. monka - 32

21. markus_gdynia - 28

22. Jezier - 27

23. zaba_gonia - 22

24. Trini - 20

25. Witos - 18

26. Funia, marcel2000 - 17

28. Nefer, - 15

29. Agniesia - 14

30. joola - 13

31. Jane, Tola, andre59 - 10

34. Wojty, kasia64, karolka - 9

37. Sylvia1- 8

38. Ew-ka - 7

39. Januszz, kolia, , tabaluga1, Zielonooka - 6

43. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5

47. Ewuś - 4

48. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3

51. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2

55. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1

Andre, ja jestem słaba w te klocki, zdobądź punkt, to mnie zmobilizuje do walki :wink:

Verunia, zazdroszczę Ci tego pobytu w Kazimierzu, od lat tam nie byłam, ciekawe czy coś się zmieniło?

Tolu, ja do Kazimierza mam rzut beretem- 14 km, więc jestem tam pare razy w roku i nie jest to juz dla mnie atrakcja, ale lubię tam być bo miasteczko ma specyficzny klimacik. Zmieniło sie sporo, jeśli chodzi o ilość knajp, sklepow i innych "atrakcji" turystycznych. Kazimierz jest teraz modny i mieszkańcy wiedzą jak to wykorzystać

A ja jeszcze tam nie bylem :-?

Ale te Wasze nety szybkie :o :o , a nie to mój taki wolny.

Kasiu Gratki :-? .

Oluś - czujnym trza być jak ważka :)

Co mi po czujności ważki jak jam wolna jak ślimak. Tzn. ja jestem szybka i to bardzo, ale mój net za mną nie nadąza.

po wysłaniu postu z "ważką w tle" wypierniczył mi się internet :):)

Dagus witaj :wink:

Cze Piękny - wściekła jestem jak diabli , poczytaj dla zabicia czasu:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70388

No wlasnie twoj dziennik czytalem

a skad ty taka sasiadke wytrzasnelas ? moze jej raczli obetnij tak jak ona twoje tuje i powiedz ze ci przeszkadzaly bo slonce cie razilo

Dagus witaj :wink:

Cze Piękny - wściekła jestem jak diabli , poczytaj dla zabicia czasu:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=70388

No wlasnie twoj dziennik czytalem

a skad ty taka sasiadke wytrzasnelas ? moze jej raczli obetnij tak jak ona twoje tuje i powiedz ze ci przeszkadzaly bo slonce cie razilo

Skubana ma tylko traweczkę. Co za bydło. Odstrzelę ją chyba ze śrutówki.

Już widzę co mnie czeka... czadzik. Chyba pozostaje mi postawienie muru. Dom mają daleko od ogrodzenia, więc pewnie nie uda im się zablokować prawnie. Mam duuużo kamyczków na działce - w czasie stawiania domu chyba poproszę od razu o pozwolenie ( zrobię plan na zagospodarowaniu terenu)..

Nefer ....dawno się tak nie uśmiałam :D ....wybacz ,ale na takie cóś nie mam siły ......życz sąsiadce dużo zdrowia ,bo na rozum już za późno :-?

Nam kiedyś sąsiad podlał piękny bez -ropą ......jedna część bzu zmarniała ,a sąsiad bardzo sia dziwił czemu to drzewo tak choruje :evil:

( inny sąsiad widział niecny czyn życzliwego sąsiada )

A co do tui .....będą teraz równiótko rosły :wink:

no nie wiem czy mur prawnie mozesz postawic ??? trzeba by to sprawdzic bo w bdynku jesli sciana bez okien to minimum 3,5 metra od granicy

Zaglądałam w różne miejsca... do wysokości 2,19 mogę postawić. Jak wyższy to musi być ażurowy - ano to zrobię ażurowy trochę. Urzędnicy leniwi to pewnie zatwierdzą plany i już..

no nie wiem czy mur prawnie mozesz postawic ??? trzeba by to sprawdzic bo w bdynku jesli sciana bez okien to minimum 3,5 metra od granicy

Zaglądałam w różne miejsca... do wysokości 2,19 mogę postawić. Jak wyższy to musi być ażurowy - ano to zrobię ażurowy trochę. Urzędnicy leniwi to pewnie zatwierdzą plany i już..

jezeli tak to smialo a zeby ja tak pogielo, ja bym nawet chwili sie nie zastanawial tylko taki mur stawial

Nefer ....dawno się tak nie uśmiałam :D ....wybacz ,ale na takie cóś nie mam siły ......życz sąsiadce dużo zdrowia ,bo na rozum już za późno :-?

Nam kiedyś sąsiad podlał piękny bez -ropą ......jedna część bzu zmarniała ,a sąsiad bardzo sia dziwił czemu to drzewo tak choruje :evil:

( inny sąsiad widział niecny czyn życzliwego sąsiada )

A co do tui .....będą teraz równiótko rosły :wink:

My kiedyś mieliśmy zamiar wykańczać taki dom w którym każdy z rodziny męża miał udziął i zaczęliśmy od posadzenia tam choinek 8)

Sąsiadka wszytkie tak podlała, ze wyschły a śliwki jak padały na nasza cześ to zbierała w nocy :roll: :lol: :lol: :lol: :wink:

Najlepiej to wysoki płot i trzymac dystans :-?

Ja zresztą jak ktoś mi nie pasuje to zazwyczaj trzymam na dystans i w miare spokój :-?

Ale betonowy płot strasznie wysoki to przynajmniej nie widac jak taka strasznie upierdliwa no i psy strasznie grozne że by bała sie ręki wystawić :wink: