Jajcek 04.05.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 dobranoc papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Andre, ja jestem słaba w te klocki, zdobądź punkt, to mnie zmobilizuje do walki Verunia, zazdroszczę Ci tego pobytu w Kazimierzu, od lat tam nie byłam, ciekawe czy coś się zmieniło? Tolu, ja do Kazimierza mam rzut beretem- 14 km, więc jestem tam pare razy w roku i nie jest to juz dla mnie atrakcja, ale lubię tam być bo miasteczko ma specyficzny klimacik. Zmieniło sie sporo, jeśli chodzi o ilość knajp, sklepow i innych "atrakcji" turystycznych. Kazimierz jest teraz modny i mieszkańcy wiedzą jak to wykorzystać A ja jeszcze tam nie bylem To nie ma na co czekać, tylko trzeba przyjechać i verunię po drodze odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 czesc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Andre, ja jestem słaba w te klocki, zdobądź punkt, to mnie zmobilizuje do walki Verunia, zazdroszczę Ci tego pobytu w Kazimierzu, od lat tam nie byłam, ciekawe czy coś się zmieniło? Tolu, ja do Kazimierza mam rzut beretem- 14 km, więc jestem tam pare razy w roku i nie jest to juz dla mnie atrakcja, ale lubię tam być bo miasteczko ma specyficzny klimacik. Zmieniło sie sporo, jeśli chodzi o ilość knajp, sklepow i innych "atrakcji" turystycznych. Kazimierz jest teraz modny i mieszkańcy wiedzą jak to wykorzystać A ja jeszcze tam nie bylem To nie ma na co czekać, tylko trzeba przyjechać i verunię po drodze odwiedzić miałam jechać w lubelskie w ten majowy weekend ,ale plany nam sie zmieniły .....zawsze ,ale to zawsze zbaczamy z Puław do Kazimierza chociaż na małą colę lub obiadek domowy to miasteczko ma taki urok ,że nie można być obojętnym Pojade za parę tygodni -to na pewno wstąpie do Kazimierza ,a po drodze pomacham Veruni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Heloł Heloł Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 cześć dziewczyny A Wy tak parami w przyrodzie występujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 czesc.. Cześć Co tak nieśmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a tak wogóle to DOBRY WIECZÓR wszystkim nadmiar słonca mi zaszkodzil widocznie w dobrych manierach cały dzień opalałam się na tarasie z książką w ręku ale miałam wagary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Andre, ja jestem słaba w te klocki, zdobądź punkt, to mnie zmobilizuje do walki Verunia, zazdroszczę Ci tego pobytu w Kazimierzu, od lat tam nie byłam, ciekawe czy coś się zmieniło? Tolu, ja do Kazimierza mam rzut beretem- 14 km, więc jestem tam pare razy w roku i nie jest to juz dla mnie atrakcja, ale lubię tam być bo miasteczko ma specyficzny klimacik. Zmieniło sie sporo, jeśli chodzi o ilość knajp, sklepow i innych "atrakcji" turystycznych. Kazimierz jest teraz modny i mieszkańcy wiedzą jak to wykorzystać A ja jeszcze tam nie bylem To nie ma na co czekać, tylko trzeba przyjechać i verunię po drodze odwiedzić teraz to bede mial mobilizacje jak sie uporam z domkiem to zabieram swoje potomstwo i jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzień dobry... Bo mi powiedzieli że tu jakaś imprezka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a tak wogóle to DOBRY WIECZÓR wszystkim nadmiar słonca mi zaszkodzil widocznie w dobrych manierach cały dzień opalałam się na tarasie z książką w ręku ale miałam wagary ALe CI FAJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ... miałam jechać w lubelskie w ten majowy weekend ,ale plany nam sie zmieniły .....zawsze ,ale to zawsze zbaczamy z Puław do Kazimierza chociaż na małą colę lub obiadek domowy to miasteczko ma taki urok ,że nie można być obojętnym Pojade za parę tygodni -to na pewno wstąpie do Kazimierza ,a po drodze pomacham Veruni Eee... chyba jakiegoś drinka zrobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 czesc.. Cześć Co tak nieśmiało zmeczona jestem matrue pisałam tfu pilnowałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 dzień dobry... Bo mi powiedzieli że tu jakaś imprezka jest solenizant wpadł pohulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 czesc.. Cześć Co tak nieśmiało zmeczona jestem matrue pisałam tfu pilnowałam.. jESOOOO Sylvunia przestań bo mi się stygmaty otworzą !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Whisper ....my tu cichutko na piwko liczymy ino ,żeby zimne było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzień dobry... Bo mi powiedzieli że tu jakaś imprezka jest Trenujemy, bo jutro PREZESA urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Nefer mnie na razie tylko tyłek boli i gęba od nieotwierania jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 czesc.. Cześć Co tak nieśmiało zmeczona jestem matrue pisałam tfu pilnowałam.. jESOOOO Sylvunia przestań bo mi się stygmaty otworzą !!!!!! taka trauma u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts