andre59 04.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Whisper ....my tu cichutko na piwko liczymy ino ,żeby zimne było i z pianką na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzień dobry... Bo mi powiedzieli że tu jakaś imprezka jest SOLENIZANT WPADŁ POHULAĆ Jak można za darmo, to czemunie? Cukerki przyniosłem, się panie częstują: http://www.pzgs.ig.pl/towary/cukierki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 czesc.. Cześć Co tak nieśmiało zmeczona jestem matrue pisałam tfu pilnowałam.. jESOOOO Sylvunia przestań bo mi się stygmaty otworzą !!!!!! taka trauma u Ciebie ? ja bym sobie chętnie popilnowała bandy zestresowanych dzieciaków zamiast użerac sie z klientami i tłuczaczyć 6 godzin, że nie jestem wielbłądem SYLVIA BLUŹNISZ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Nefer mnie na razie tylko tyłek boli i gęba od nieotwierania jej Jutro tez pilnujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzień dobry... Bo mi powiedzieli że tu jakaś imprezka jest Trenujemy, bo jutro PREZESA urodziny jutro ????? kto ma listę z urodzinami nie mogę jej znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Nefer mnie na razie tylko tyłek boli i gęba od nieotwierania jej Jutro tez pilnujesz? tak ale nie u siebie jestem w goscinie w drugiej szkole.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzień dobry... Bo mi powiedzieli że tu jakaś imprezka jest Trenujemy, bo jutro PREZESA urodziny DZISIAJ... Dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzień dobry... Bo mi powiedzieli że tu jakaś imprezka jest SOLENIZANT WPADŁ POHULAĆ Jak można za darmo, to czemunie? Cukerki przyniosłem, się panie częstują: http://www.pzgs.ig.pl/towary/cukierki.gif Ten Facet to ma podejście do kobiet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Whisper ....my tu cichutko na piwko liczymy ino ,żeby zimne było i z pianką na wierzchu obowiązkowo czopowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzień dobry... Bo mi powiedzieli że tu jakaś imprezka jest Trenujemy, bo jutro PREZESA urodziny jutro ????? kto ma listę z urodzinami nie mogę jej znaleźć ja mam a tam tak napisane Whisper - 5 maja czy 4 maja - jak to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.05.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Whisper ....my tu cichutko na piwko liczymy ino ,żeby zimne było Mówisz - masz. http://food.oregonstate.edu/images/beverages/beer/beer99.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzień dobry... Bo mi powiedzieli że tu jakaś imprezka jest Trenujemy, bo jutro PREZESA urodziny jutro ????? kto ma listę z urodzinami nie mogę jej znaleźć tak ze stron temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 czesc.. Cześć Co tak nieśmiało zmeczona jestem matrue pisałam tfu pilnowałam.. jESOOOO Sylvunia przestań bo mi się stygmaty otworzą !!!!!! taka trauma u Ciebie ? ja bym sobie chętnie popilnowała bandy zestresowanych dzieciaków zamiast użerac sie z klientami i tłuczaczyć 6 godzin, że nie jestem wielbłądem SYLVIA BLUŹNISZ :) ja musiałam tłumaczyć ze nie jestem wielbładem - dyrekcji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Whisper ....my tu cichutko na piwko liczymy ino ,żeby zimne było i z pianką na wierzchu Paaanie. Tak to tylko w Erze panu zrobią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Whisper ....bajeczny Facet z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzień dobry... Bo mi powiedzieli że tu jakaś imprezka jest Trenujemy, bo jutro PREZESA urodziny DZISIAJ... Dzisiaj... To jak już wszystko jasne, to wszystkiego, wszystkiego najlepszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 czesc.. Cześć Co tak nieśmiało zmeczona jestem matrue pisałam tfu pilnowałam.. jESOOOO Sylvunia przestań bo mi się stygmaty otworzą !!!!!! taka trauma u Ciebie ? ja bym sobie chętnie popilnowała bandy zestresowanych dzieciaków zamiast użerac sie z klientami i tłuczaczyć 6 godzin, że nie jestem wielbłądem SYLVIA BLUŹNISZ :) ja musiałąm tłumaczyć ze eni ejsetm wielbładem dyrekcji.. Twarda bądź - moge Ci dać zaświadczenie, że wielbłądem nie jesteś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzień dobry... Bo mi powiedzieli że tu jakaś imprezka jest Trenujemy, bo jutro PREZESA urodziny jutro ????? kto ma listę z urodzinami nie mogę jej znaleźć ja mam a tam tak napisane Whisper - 5 maja czy 4 maja - jak to było Lista była już kiedyś przeze mnie prostowana. 4! A osobe odpowiedzialną za utrzymanie listy urodzinowej pociągnie się za konsekwencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Whisper ....my tu cichutko na piwko liczymy ino ,żeby zimne było Mówisz - masz. http://food.oregonstate.edu/images/beverages/beer/beer99.jpg może być ...dzięki ale na przyszłość nie rozlewaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 czesc.. Cześć Co tak nieśmiało zmeczona jestem matrue pisałam tfu pilnowałam.. jESOOOO Sylvunia przestań bo mi się stygmaty otworzą !!!!!! taka trauma u Ciebie ? ja bym sobie chętnie popilnowała bandy zestresowanych dzieciaków zamiast użerac sie z klientami i tłuczaczyć 6 godzin, że nie jestem wielbłądem SYLVIA BLUŹNISZ :) ja musiałąm tłumaczyć ze nie jestem wielbładem dyrekcji.. Twarda bądź - moge Ci dać zaświadczenie, że wielbłądem nie jesteś :) daj koniecznie ale nie wiem czy sie przejmie ( dyrekcja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts