inż. Mamoń 04.05.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 STO LAT DLA PREZESA WHISPERA !!! HIHIHI - ale fajnie się zmultiplikowało Wy się Mamoń tak nie tłumaczcie, myśmy już zauważyli i odnotowali. Będzie wam to uwzględnione Doceniamy, doceniamy... Prezesie - dziękuję. taka piękna obietnica... wzruszenie odbiera mi głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzięki wszystkim za gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 No to Irysy dla Prezesa :) http://rkmk.cyberdusk.pl/foto/irysy_2003/ir_2003_2.jpg Dziękować, ale mi chodziło o te po prawej na dole: http://www.zebra.waw.pl/shop/products/slo005.jpg Najlepsiejsze są normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 może być ...dzięki ale na przyszłość nie rozlewaj Wezbrało tak nagle... młody jeszcze jesteści Kolego ...to nie oszczędzacie ale kiedyś może Ci żal będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a ja tam czestuje bierzcie bo pyszniutkie: http://krowki.waw.pl/img/intro/10.jpg oooo krówki mordoklejki to bierz te z lewej ja biore te z rpawej juz kruche są.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 może być ...dzięki ale na przyszłość nie rozlewaj Wezbrało tak nagle... młody jeszcze jesteści Kolego ...to nie oszczędzacie ale kiedyś może Ci żal będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Wasze spiewy i zapach słodkości nie daja mi spac wiec witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 to ja biegnę po śliwki w czekoladzie http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/029/2967.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 andre ......Brawo hihihih....nie zauważyłam .....nowa stronka czekoladki dla Ciebie http://www.cyberbiznes.pl/baners/firmy/417385_x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Wasze spiewy i zapach słodkości nie daja mi spac wiec witam ponownie Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 to i ja coś dorzucęhttp://www.majami.pl/GFX/KOMPOZYCJA.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 wasze spiewy i zapach słodkości nie daja mi spac wiec witam ponownie cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 może być ...dzięki ale na przyszłość nie rozlewaj Wezbrało tak nagle... młody jeszcze jesteści Kolego ...to nie oszczędzacie ale kiedyś może Ci żal będzie Ty się Tak Jacek nie śmiej tylko bierz do serca dobre rady ......jak mówię to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 To ja teraz chciałbym coś powiedzieć... Drodzy zebrani, koleżanki i koledzy, przyjaciele i fachowcy! Z wielką radością, wzruszeniem nawet, przyjąłem dzisiejsze życzenia, prezenty i propozycje korupcyjne. Chcę powiedzieć, że wszystkie życzenia zapisuję, a propozycje korupcyjne wkładam pod gazety (lub czasopisma), a potem na spokojnie wszystko przeczytam i podejmę odpowiednie kroki.Jednocześnie chciałbym powiedzieć, że miło mi było z Wami spędzić trochę czasu oraz życzyć Wam i sobie dalszych sukcesów na niwie oraz w życiu osobistym. Whispetarki przyjmują prezenty... Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 może być ...dzięki ale na przyszłość nie rozlewaj Wezbrało tak nagle... młody jeszcze jesteści Kolego ...to nie oszczędzacie ale kiedyś może Ci żal będzie Ty się Tak Jacek nie śmiej tylko bierz do serca dobre rady ......jak mówię to wiem Ew-ka dobrze gada. A co nagle to po diable My nie lubimy nagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 może być ...dzięki ale na przyszłość nie rozlewaj Wezbrało tak nagle... młody jeszcze jesteści Kolego ...to nie oszczędzacie ale kiedyś może Ci żal będzie Ty się Tak Jacek nie śmiej tylko bierz do serca dobre rady ......jak mówię to wiem alez oczywiscie nawet nie smiem watpic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Byłem dzisiaj z wizytą u naszej przemiłej koleżanki Olkilybowej. Muszę powiedzieć, że okazały dom z dala od cywilizacji w pięknej okolicy robi duuuże wrażenie serio mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Byłem dzisiaj z wizytą u naszej przemiłej koleżanki Olkilybowej. Muszę powiedzieć, że okazały dom z dala od cywilizacji w pięknej okolicy robi duuuże wrażenie serio mówię To wy już i w realu się widujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Byłem dzisiaj z wizytą u naszej przemiłej koleżanki Olkilybowej. Muszę powiedzieć, że okazały dom z dala od cywilizacji w pięknej okolicy robi duuuże wrażenie serio mówię To wy już i w realu się widujecie wyczuwam nute zazdrosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.05.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 A ja muszę nadmiecić,że była dziś u nas Mamoniowa rodzina. Szkoda,że czas tak szybko zleciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts