Joanna i Janusz 01.05.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Moi goście też już poszli,ale było bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Gratuluję Aga kolejnej stronki Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.05.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Ja też chciałabym mieć bzy... Moja córcia na raziedostałacebulki gladioli do zasadzenia i posadzi je u babci w ogrodzie, bo nasz sięjeszcze nie nada bzy pieknie pachna .... ale sa niestety krotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Mój ogród z założenia ma byc mało pracochłonny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.05.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Ogród to będzie chyba najtrudniejsza sprawa w tej całej budowie masz racje choc dylematy wykonczeniowki tez nie naleza do najlatwiejszych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.05.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Witajcie wieczorowo kasztanka się objawiła miło było poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.05.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Mój ogród z założenia ma byc mało pracochłonny no ja tez o tym marze malo pracochlonny i pieknie pachnacy i kolorowy hihihi realne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.05.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 no z tylu tzn w ogrodzie tez chce miec trawke glownie i napewno tulipany chcialabym miec tez roznokolorowe ciekawe krzewy i coby zima tez bylo zielono i zeby nie trzeba bylo duzo robic kolo nich zgadzam się. ja mam działkę pierwszą z brzegu, tzn.ulicę z dwóch stron i zamierzamy jedną stronę obsadzić czymś zielonym,coby wyciszyło nas schowało i ładnie było. Nie znam się jednak na robotach ogrodowych i nie wiem jak mi to pójdzie...mam jednak nadzieję, że tyle się nauczyłam to i to jakoś pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.05.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Witajcie wieczorowo kasztanka się objawiła miło było poznać witaj dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Mój ogród z założenia ma byc mało pracochłonny no ja tez o tym marze malo pracochlonny i pieknie pachnacy i kolorowy hihihi realne? Kasztanka ja mam nadzieję że realne, chociaż z zapachami musze uważać - rodzina alergiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Witajcie wieczorowo kasztanka się objawiła miło było poznać Witaj Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 no z tylu tzn w ogrodzie tez chce miec trawke glownie i napewno tulipany chcialabym miec tez roznokolorowe ciekawe krzewy i coby zima tez bylo zielono i zeby nie trzeba bylo duzo robic kolo nich zgadzam się. ja mam działkę pierwszą z brzegu, tzn.ulicę z dwóch stron i zamierzamy jedną stronę obsadzić czymś zielonym,coby wyciszyło nas schowało i ładnie było. Nie znam się jednak na robotach ogrodowych i nie wiem jak mi to pójdzie...mam jednak nadzieję, że tyle się nauczyłam to i to jakoś pójdzie na pewno! w koncu to chyba nie filozofia wielka!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.05.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 oj... trudne tematy dzisiaj na tapecie też często rozmyślam o ogrodzie i jeszcze nic nie wymysliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Ogród to będzie chyba najtrudniejsza sprawa w tej całej budowie masz racje choc dylematy wykonczeniowki tez nie naleza do najlatwiejszych .... Kasztanka ale ja większośc dylematów wykończeniowych mam już za sobą a ogród to dalej wielka niewiadoma i dlatego mówię że to będize dla mnei najtrudniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.05.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 mój ogród z założenia ma byc mało pracochłonny no ja tez o tym marze malo pracochlonny i pieknie pachnacy i kolorowy hihihi realne? kasztanka ja mam nadzieję że realne, chociaż z zapachami musze uważać - rodzina alergiczna uuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.05.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Ogród to będzie chyba najtrudniejsza sprawa w tej całej budowie masz racje choc dylematy wykonczeniowki tez nie naleza do najlatwiejszych .... Kasztanka ale ja większośc dylematów wykończeniowych mam już za sobą a ogród to dalej wielka niewiadoma i dlatego mówię że to będize dla mnei najtrudniejsze mhm ale jeszcze duzo moze sie zmienic ....chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.05.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 AGA gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.05.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 Aga! podwójne brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 dzieki dziewczyny mam dzisiaj farta - chyba zagram w totolotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.05.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 dzieki dziewczyny mam dzisiaj farta - chyba zagram w totolotka Jak najszybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts