sylvia1 04.05.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Byłem dzisiaj z wizytą u naszej przemiłej koleżanki Olkilybowej. Muszę powiedzieć, że okazały dom z dala od cywilizacji w pięknej okolicy robi duuuże wrażenie serio mówię To wy już i w realu się widujecie wyczuwam nute zazdrosci Andrzejka to co moze zjazd RW u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Byłem dzisiaj z wizytą u naszej przemiłej koleżanki Olkilybowej. Muszę powiedzieć, że okazały dom z dala od cywilizacji w pięknej okolicy robi duuuże wrażenie serio mówię To wy już i w realu się widujecie wyczuwam nute zazdrosci raczej zaskoczenie Choć nie poweim też bym chciała kogoś z was nawiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ale sie słodko zrobilo teraz na stół ogórki kiszone http://bi.gazeta.pl/im/7/2885/z2885587G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cześć wszystkim! Imprezujecie beze mnie????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Byłem dzisiaj z wizytą u naszej przemiłej koleżanki Olkilybowej. Muszę powiedzieć, że okazały dom z dala od cywilizacji w pięknej okolicy robi duuuże wrażenie serio mówię To wy już i w realu się widujecie wyczuwam nute zazdrosci Tak Andrzejko, my z Olką znamy się w realu od dosyć dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 czesc ZAbciu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Byłem dzisiaj z wizytą u naszej przemiłej koleżanki Olkilybowej. Muszę powiedzieć, że okazały dom z dala od cywilizacji w pięknej okolicy robi duuuże wrażenie serio mówię To wy już i w realu się widujecie wyczuwam nute zazdrosci Andrzejka to co moze zjazd RW u Ciebie? ja tam nie widze problemu a nawet moze być, przynajmniej ja nie będę musiała jechac nigdzi ei na pewno będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Byłem dzisiaj z wizytą u naszej przemiłej koleżanki Olkilybowej. Muszę powiedzieć, że okazały dom z dala od cywilizacji w pięknej okolicy robi duuuże wrażenie serio mówię To wy już i w realu się widujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cześć wszystkim! Imprezujecie beze mnie????????????????????? Zabko nie zauważyłas że były tylko słodkosci z mocniejszymi trunkami czekalismy na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cześć wszystkim! Imprezujecie beze mnie????????????????????? Zabciaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Byłem dzisiaj z wizytą u naszej przemiłej koleżanki Olkilybowej. Muszę powiedzieć, że okazały dom z dala od cywilizacji w pięknej okolicy robi duuuże wrażenie serio mówię To wy już i w realu się widujecie No co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cześć wszystkim! Imprezujecie beze mnie????????????????????? Cześć Żaba, już sie martwiłam co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 STRESZCZENIE Stronkę otworzył wicelider Jajcek.Był dalszy ciąg kłopotów z sąsiadami.PREZES Whisper ma dzisiaj urodziny więc były życzenia i uśmiechy.Andrzejka uszykowała stół na przyjęcie i poszła spać (powiedziała dobranoc).Ew-ka wybiera się na ścianę wschodnią i ma podrodze pomachać Veruni.Olka "helołowała" jak zwykle, a Sylvia "zdawała" pierwszą część matury.Od SOLENIZANTA było zimne piwko z pianką na wierzchu.Zakończyła Olka dywagując o końcu stronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cześć wszystkim! Imprezujecie beze mnie????????????????????? Cześć Żabko - fajnie że dołączyłaś do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Byłem dzisiaj z wizytą u naszej przemiłej koleżanki Olkilybowej. Muszę powiedzieć, że okazały dom z dala od cywilizacji w pięknej okolicy robi duuuże wrażenie serio mówię To wy już i w realu się widujecie No co nic fajnie to zabrzmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cześć wszystkim! Imprezujecie beze mnie????????????????????? Zabko nie zauważyłas że były tylko słodkosci z mocniejszymi trunkami czekalismy na ciebie Aliuzju poniał... Aparaturka pracje na pelnych obrotach http://www.policja.katowice.pl/rejon/zawierci/images/bimber_1.jpg Tylko uwazajcie: http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/bimber.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 i co znowu zamkełam stronkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cześć wszystkim! Imprezujecie beze mnie????????????????????? Zabko nie zauważyłas że były tylko słodkosci z mocniejszymi trunkami czekalismy na ciebie Aliuzju poniał... Aparaturka pracje na pelnych obrotach http://www.policja.katowice.pl/rejon/zawierci/images/bimber_1.jpg Tylko uwazajcie: http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/bimber.jpg Oj prezesie nie strach posadki stracić takimi rzeczami się zajmijecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cześć wszystkim! Imprezujecie beze mnie????????????????????? Cześć Żaba, już sie martwiłam co u Ciebie? A to dlaczego????? Opalałam bicepsy i pupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts