andre59 04.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Prezes też się już zawija do wyrka. Dziękuję wszystkim za życzenia :D Dobrej nocy... Miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Dzięki wszystkim za gatki i towarzystwo, ale idę już spać , bo jutro wstaję o nieludzkiej godzinie Dobranoc i ja się pożegnam - dobranoc Dobrej nocy inżynierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Prezes też się już zawija do wyrka. Dziękuję wszystkim za życzenia :D Dobrej nocy... do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 przypomniał mi się taki dialog z filmu .... -nie jadam ryb -dlaczego ? -bo sikaja do morza -dzieci też sikaja -dzieci też nie jadam pamięta ktoś z jakiego to filmu ? okrutnie mnie ten dialog rozbawił ( jedliśmy na obiad ryby ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Prezes też się już zawija do wyrka. Dziękuję wszystkim za życzenia :D Dobrej nocy... stosunkowo udanej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 przypomniał mi się taki dialog z filmu .... -nie jadam ryb -dlaczego ? -bo sikaja do morza -dzieci też sikaja -dzieci też nie jadam pamięta ktoś z jakiego to filmu ? okrutnie mnie ten dialog rozbawił ( jedliśmy na obiad ryby ) niestety nie pamiętam, dobry tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 sorry, opuściłam Was, bo szukam przepisów dot. palenia ognisk na posesji w gminie Targówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 przypomniał mi się taki dialog z filmu .... -nie jadam ryb -dlaczego ? -bo sikaja do morza -dzieci też sikaja -dzieci też nie jadam pamięta ktoś z jakiego to filmu ? okrutnie mnie ten dialog rozbawił ( jedliśmy na obiad ryby ) tekst znany ale nie pamietam skad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 przypomniał mi się taki dialog z filmu .... -nie jadam ryb -dlaczego ? -bo sikaja do morza -dzieci też sikaja -dzieci też nie jadam pamięta ktoś z jakiego to filmu ? okrutnie mnie ten dialog rozbawił ( jedliśmy na obiad ryby ) tekst znany ale nie pamietam skad też nie pamiętam muszę córkę zapytać ...ona wszystko pamięta ....pamiętliwa jakaś ....po mamusi chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ale tekst jest niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ale tekst jest niezły niezly niezly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 sorry, opuściłam Was, bo szukam przepisów dot. palenia ognisk na posesji w gminie Targówek... ostatnio w tv mowili ,że nie wolno palić ognisk na posesjach ......straż miejska może karać grzywną ....przepis dot. ogródków działkowych -palenie ognisk możliwe od 30 września do 30 kwietnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ale tekst jest niezły Piotrek sie uśmiał i czym prędzej zapisał w swojej bazie cytatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.05.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 A wogole to dzis sa urodziny Prezesa Whispera i widze ze wszyscy zapomnieli wiec STOLAT dla Whispera Pamięta, pamięta bo my świętujemy w ten sam dzień Przy okazji serdeczne życzenia imieninowe dla Moniś i Soniki http://www.twojekwiaty.pl/photo/725.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a tak wogóle to witam wszystkich, widzę że zaległosci mam nie do nadrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Monka witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 sorry, opuściłam Was, bo szukam przepisów dot. palenia ognisk na posesji w gminie Targówek... ostatnio w tv mowili ,że nie wolno palić ognisk na posesjach ......straż miejska może karać grzywną ....przepis dot. ogródków działkowych -palenie ognisk możliwe od 30 września do 30 kwietnia . Szukam, gmeram, chyba zadzwonię do gminy jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.05.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Monka witaj cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cześć monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ... cyk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts