monka 04.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cześć monka cześć? co słychać ciekawego? może mi ktoś streści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 sorry, opuściłam Was, bo szukam przepisów dot. palenia ognisk na posesji w gminie Targówek... ostatnio w tv mowili ,że nie wolno palić ognisk na posesjach ......straż miejska może karać grzywną ....przepis dot. ogródków działkowych -palenie ognisk możliwe od 30 września do 30 kwietnia . niedługo kichać nie będzie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ... cyk ... Jajcek w starym dobrym stylu Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 sorry, opuściłam Was, bo szukam przepisów dot. palenia ognisk na posesji w gminie Targówek... ostatnio w tv mowili ,że nie wolno palić ognisk na posesjach ......straż miejska może karać grzywną ....przepis dot. ogródków działkowych -palenie ognisk możliwe od 30 września do 30 kwietnia . niedługo kichać nie będzie wolno Andre, Twój domek już stoi prawda? Czy można w czasie budowy nie palić jakiś resztek drewna ? Mnie się budowanie kojarzy z paleniem ogniska... może sie mylę,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Cześć monka cześć? co słychać ciekawego? może mi ktoś streści pamiętam, że staropolszczyznę ćwiczyliśmy i miodem się raczyliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Monika ,ach Monika dziewczyno ratownika ........ najpiękniejsze życzenia imieninowe http://bi.gazeta.pl/im/1/2089/z2089801G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 To ja teraz chciałbym coś powiedzieć... Drodzy zebrani, koleżanki i koledzy, przyjaciele i fachowcy! Z wielką radością, wzruszeniem nawet, przyjąłem dzisiejsze życzenia, prezenty i propozycje korupcyjne. Chcę powiedzieć, że wszystkie życzenia zapisuję, a propozycje korupcyjne wkładam pod gazety (lub czasopisma), a potem na spokojnie wszystko przeczytam i podejmę odpowiednie kroki. Jednocześnie chciałbym powiedzieć, że miło mi było z Wami spędzić trochę czasu oraz życzyć Wam i sobie dalszych sukcesów na niwie oraz w życiu osobistym. Whispetarki przyjmują prezenty... Dziękuję. No to ja wyposażenie do piwniczki przyniosłam, trunku co to Prezesunio najbardziej lubi tak myślę http://www.whisky.pl/barrells.jpg Sto lat Whisper!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 sorry, opuściłam Was, bo szukam przepisów dot. palenia ognisk na posesji w gminie Targówek... ostatnio w tv mowili ,że nie wolno palić ognisk na posesjach ......straż miejska może karać grzywną ....przepis dot. ogródków działkowych -palenie ognisk możliwe od 30 września do 30 kwietnia . niedługo kichać nie będzie wolno Andre, Twój domek już stoi prawda? Czy można w czasie budowy nie palić jakiś resztek drewna ? Mnie się budowanie kojarzy z paleniem ogniska... może sie mylę,, chyba nie my w trakcie budowy nie rozpaliliśmy ani jednego ogniska wszystkie śmieci ,gruz i inne wywieźliśmy na wysypisko ....swoją drogą straszne pieniądze biorą za śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 sorry, opuściłam Was, bo szukam przepisów dot. palenia ognisk na posesji w gminie Targówek... ostatnio w tv mowili ,że nie wolno palić ognisk na posesjach ......straż miejska może karać grzywną ....przepis dot. ogródków działkowych -palenie ognisk możliwe od 30 września do 30 kwietnia . niedługo kichać nie będzie wolno Andre, Twój domek już stoi prawda? Czy można w czasie budowy nie palić jakiś resztek drewna ? Mnie się budowanie kojarzy z paleniem ogniska... może sie mylę,, chyba nie my w trakcie budowy nie rozpaliliśmy ani jednego ogniska wszystkie śmieci ,gruz i inne wywieźliśmy na wysypisko ....swoją drogą straszne pieniądze biorą za śmieci Mój wykonawca wywozi to "w cenie" podobno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ... cyk ... Jajcek w starym dobrym stylu Gratki Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Monika ,ach Monika dziewczyno ratownika ........ najpiękniejsze życzenia imieninowe http://bi.gazeta.pl/im/1/2089/z2089801G.jpg Dziękuję Ewciu :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.05.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ... cyk ... stara szkoła ... gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 1992. Jajcek - 1893. SławekD-żonka - 1644. kze - 1305. Joanna i Janusz - 1246. Whisper - 1197. Kasztanka - 898. maksiu - 799. Majka - 7410. fizyk - 7311. verunia - 6212. Teska - 5913. Sonika, Olkalybowa- 5115. badi - 4216. Moniś - 3617. facio, Aga J.G, andrzejka - 3520. monka - 3221. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2224. Trini - 2025. Witos - 1826. Funia, marcel2000 - 1728. Nefer, - 1529. Agniesia - 1430. joola - 1331. andre59 - 1132. Jane, Tola, - 1034. Wojty, kasia64, karolka - 937. Sylvia1- 838. Ew-ka - 739. Januszz, kolia, , tabaluga1, Zielonooka - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty - 547. Ewuś - 448. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 351. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 255. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.05.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ... cyk ... stara szkoła ... gatki wiem wiem najmlodszy juz nie jestem ale za gatki serdeczne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 sorry, opuściłam Was, bo szukam przepisów dot. palenia ognisk na posesji w gminie Targówek... ostatnio w tv mowili ,że nie wolno palić ognisk na posesjach ......straż miejska może karać grzywną ....przepis dot. ogródków działkowych -palenie ognisk możliwe od 30 września do 30 kwietnia . niedługo kichać nie będzie wolno Andre, Twój domek już stoi prawda? Czy można w czasie budowy nie palić jakiś resztek drewna ? Mnie się budowanie kojarzy z paleniem ogniska... może sie mylę,, Ja paliłem ale śmieci ogrodowe czyli to co się zgrabiło spod drzew i wyrwane chwasty. Desek nie palę i nie wyrzucam, w trakcie budowy zawsze potrzeba kawałek deski czy listewki aby coś tymczasowo przymocować albo podeprzeć. Jak sąsiad w piecu napali to niech się schowa moje ognisko, taki dym z komina wali (na szczęście piec mu się rozlatuje i może założy gazowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 sorry, opuściłam Was, bo szukam przepisów dot. palenia ognisk na posesji w gminie Targówek... ostatnio w tv mowili ,że nie wolno palić ognisk na posesjach ......straż miejska może karać grzywną ....przepis dot. ogródków działkowych -palenie ognisk możliwe od 30 września do 30 kwietnia . niedługo kichać nie będzie wolno Andre, Twój domek już stoi prawda? Czy można w czasie budowy nie palić jakiś resztek drewna ? Mnie się budowanie kojarzy z paleniem ogniska... może sie mylę,, chyba nie my w trakcie budowy nie rozpaliliśmy ani jednego ogniska wszystkie śmieci ,gruz i inne wywieźliśmy na wysypisko ....swoją drogą straszne pieniądze biorą za śmieci Mój wykonawca wywozi to "w cenie" podobno ... na pewno? tona śmieci kosztowała w ubiegłym roku 65 zł !!!!! a nam nazbierało sie 11 TON !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Trochę juz późno ale ciacho wam postawię, może ktos się skusi http://m.onet.pl/_m/30f1f8874c58dbc5239221db501cff58,5,12.jpg http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/tropikalne/black_coco.jpg http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/tropikalne/sombrero_cooler.jpg http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/drinki/tropikalne/zombie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ... cyk ... stara szkoła ... gatki wiem wiem najmlodszy juz nie jestem ale za gatki serdeczne dzieki gratulki Jajcuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 MONIA Samych szczęśliwości Ci życzę http://lanielizabeth.com/images/gallery/weddings/lanielizabeth_w_090303_03.jpg Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.05.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ..... a jeszcze nadmieniam ,że bydowaliśmy pod nadzorem mojego Teścia ,u którego nic sie nie zmarnuje ,więc do wyrzucenia były naprawdę rzeczy do wyrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts