kolia 05.05.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Cześć piątkowo nie mam komu sprzedać newsa, więc muszę to napisać Hani wyszły dwie górne jedynki Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 dobra jadę do biura, pa patki do później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 05.05.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 niektórym to dobrze, ja już jestem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.05.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Funia moje gratulacje jak Hania to zniosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.05.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 oki ja też spdam do pracy tylko ja muszę wyjść z domu i przejść parę kroczków i już jest moje miejsce pracy całkiem ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.05.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 miłego dnia życzę wszystkim i dużo słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.05.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam piątkowo Funia gratuluję gryzonia na całego Ja też się pochwalę ... mamy POSia http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g005.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.05.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.05.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 dzień dobry bardzo... http://www.tchibo.pl/_i/bary/espresso-con-panna.jpg ja chętnie się poczęstuję, choć rankiem lubię mocną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.05.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Cześć Nefer Jak kolano? Troszkę lepiej, ale tańce jeszcze odkładam na później Do wesela się zagoi - jak to mówią Jasne, do gminy biegac już mogę A to jest bardzo ważne - jak nie najważniejsze Dobrze, mówię papapapa, do jutra Czekaj, czekaj, najpierw Gattki a potem do roboty - streszczenium :) Widzę że mam streszczenie zaległe do napisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.05.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Zaległe streszczenium recordum strony 2017: - stronkę otworzył Marcel - byo troszkę o wannach z hydromasażem i o alternatywnym ich zastosowaniu - stronkę zamknęła Olka tymi słowy: " Kasiu uważaj koniec strony bliski." a ja dopiero teraz to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.05.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A wogole to dzis sa urodziny Prezesa Whispera i widze ze wszyscy zapomnieli wiec STOLAT dla Whispera To ja się przyłączę do wczorajszych życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.05.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Zaległe streszczenium recordum strony 2017: - stronkę otworzył Marcel - byo troszkę o wannach z hydromasażem i o alternatywnym ich zastosowaniu - stronkę zamknęła Olka tymi słowy: " Kasiu uważaj koniec strony bliski." a ja dopiero teraz to widzę cześć Kasia lepiej późno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.05.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A wogole to dzis sa urodziny Prezesa Whispera i widze ze wszyscy zapomnieli wiec STOLAT dla Whispera To ja się przyłączę do wczorajszych życzeń ja również, oj jaki nietakt z naszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.05.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Cześć piątkowo nie mam komu sprzedać newsa, więc muszę to napisać Hani wyszły dwie górne jedynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.05.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Zaległe streszczenium recordum strony 2017: - stronkę otworzył Marcel - byo troszkę o wannach z hydromasażem i o alternatywnym ich zastosowaniu - stronkę zamknęła Olka tymi słowy: " Kasiu uważaj koniec strony bliski." a ja dopiero teraz to widzę cześć Kasia lepiej późno niż wcale No tak, ale obowiązek - czy jak to Kze mówi przywilej - został spełniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.05.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Zaległe streszczenium recordum strony 2017: - stronkę otworzył Marcel - byo troszkę o wannach z hydromasażem i o alternatywnym ich zastosowaniu - stronkę zamknęła Olka tymi słowy: " Kasiu uważaj koniec strony bliski." a ja dopiero teraz to widzę cześć Kasia lepiej późno niż wcale No tak, ale obowiązek - czy jak to Kze mówi przywilej - został spełniony sumienna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam. Co słychać? U mnie wczoraj wzięźbę przywieźli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.05.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 jeszcze tylko 7 godzin i do domciu wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Zaległe streszczenium recordum strony 2017: - stronkę otworzył Marcel - byo troszkę o wannach z hydromasażem i o alternatywnym ich zastosowaniu - stronkę zamknęła Olka tymi słowy: " Kasiu uważaj koniec strony bliski." a ja dopiero teraz to widzę cześć Kasia lepiej późno niż wcale No tak, ale obowiązek - czy jak to Kze mówi przywilej - został spełniony Nie wiedziałem, że taki sławny jestem, że moje wypowiedzi sa cytowane... Streszczenie - to przywilej zdobywcy punkta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts