Marcel2000 05.05.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam. Co słychać? U mnie wczoraj wzięźbę przywieźli.. cześć, kiedy więc kładą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.05.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Zaległe streszczenium recordum strony 2017: - stronkę otworzył Marcel - byo troszkę o wannach z hydromasażem i o alternatywnym ich zastosowaniu - stronkę zamknęła Olka tymi słowy: " Kasiu uważaj koniec strony bliski." a ja dopiero teraz to widzę cześć Kasia lepiej późno niż wcale No tak, ale obowiązek - czy jak to Kze mówi przywilej - został spełniony Nie wiedziałem, że taki sławny jestem, że moje wypowiedzi sa cytowane... Streszczenie - to przywilej zdobywcy punkta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.05.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam. Co słychać? U mnie wczoraj wzięźbę przywieźli.. Oj zaczyna się dziać w tym tempie wprowadzicie się przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam. Co słychać? U mnie wczoraj wzięźbę przywieźli.. cześć, kiedy więc kładą Od wczoraj... Zaraz uzupełnię dziennik budowy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam. Co słychać? U mnie wczoraj wzięźbę przywieźli.. Oj zaczyna się dziać w tym tempie wprowadzicie się przed nami Raczej nie. Żona w ciązy i rozwiązanie będzie pewnie listopad/grudzień. W związku z tym planowana przerowadzka zostaje przeniesiona z wigilia 2006 na Wielkanoc 2007 (czyli wiosna 2007)... A co u Ciebie słychać? Kiepsko idzie budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 05.05.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 O zaczęło się coś dziać więcej ludzi się pojawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 05.05.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A wogole to dzis sa urodziny Prezesa Whispera i widze ze wszyscy zapomnieli wiec STOLAT dla Whispera To ja się przyłączę do wczorajszych życzeń ja również, oj jaki nietakt z naszej strony Prezes to chyba nieczęsto tu zagląda, ale co mi tam tez się przyłącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Funia moje gratulacje jak Hania to zniosła Hania nieźle mama gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam piątkowo Funia gratuluję gryzonia na całego dzięx Ja też się pochwalę ... mamy POSia http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g005.gif to brzmi prawie, jakbyś mówiła, ze macie Misia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam. Co słychać? U mnie wczoraj wzięźbę przywieźli.. Oj zaczyna się dziać w tym tempie wprowadzicie się przed nami Raczej nie. Żona w ciązy i rozwiązanie będzie pewnie listopad/grudzień. W związku z tym planowana przerowadzka zostaje przeniesiona z wigilia 2006 na Wielkanoc 2007 (czyli wiosna 2007)... A co u Ciebie słychać? Kiepsko idzie budowa? eeee to super będzie cała rodzinka Kze'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A wogole to dzis sa urodziny Prezesa Whispera i widze ze wszyscy zapomnieli wiec STOLAT dla Whispera To ja się przyłączę do wczorajszych życzeń ja również, oj jaki nietakt z naszej strony Prezes to chyba nieczęsto tu zagląda, ale co mi tam tez się przyłącze Łubu dubu, łubu dubu Niech nam żyje prezes naszego klubu... Sto lat, sto lat, niech żyje nam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam. Co słychać? U mnie wczoraj wzięźbę przywieźli.. Oj zaczyna się dziać w tym tempie wprowadzicie się przed nami Raczej nie. Żona w ciązy i rozwiązanie będzie pewnie listopad/grudzień. W związku z tym planowana przerowadzka zostaje przeniesiona z wigilia 2006 na Wielkanoc 2007 (czyli wiosna 2007)... A co u Ciebie słychać? Kiepsko idzie budowa? eeee to super będzie cała rodzinka Kze'ów Ze względu na nazwisko to chyba Zegarków... Ale Kze'ów też mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 A wogole to dzis sa urodziny Prezesa Whispera i widze ze wszyscy zapomnieli wiec STOLAT dla Whispera To ja się przyłączę do wczorajszych życzeń ja również, oj jaki nietakt z naszej strony Prezes to chyba nieczęsto tu zagląda, ale co mi tam tez się przyłącze Łubu dubu, łubu dubu Niech nam żyje prezes naszego klubu... Sto lat, sto lat, niech żyje nam.. sie dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam. Co słychać? U mnie wczoraj wzięźbę przywieźli.. Oj zaczyna się dziać w tym tempie wprowadzicie się przed nami Raczej nie. Żona w ciązy i rozwiązanie będzie pewnie listopad/grudzień. W związku z tym planowana przerowadzka zostaje przeniesiona z wigilia 2006 na Wielkanoc 2007 (czyli wiosna 2007)... A co u Ciebie słychać? Kiepsko idzie budowa? eeee to super będzie cała rodzinka Kze'ów Ze względu na nazwisko to chyba Zegarków... Ale Kze'ów też mi się podoba... No żartujesz? Takie oryginalne nazwisko macie? Suuper moje brzydkie juz panieńskie było ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam. Co słychać? U mnie wczoraj wzięźbę przywieźli.. Oj zaczyna się dziać w tym tempie wprowadzicie się przed nami Raczej nie. Żona w ciązy i rozwiązanie będzie pewnie listopad/grudzień. W związku z tym planowana przerowadzka zostaje przeniesiona z wigilia 2006 na Wielkanoc 2007 (czyli wiosna 2007)... A co u Ciebie słychać? Kiepsko idzie budowa? eeee to super będzie cała rodzinka Kze'ów Ze względu na nazwisko to chyba Zegarków... Ale Kze'ów też mi się podoba... No żartujesz? Takie oryginalne nazwisko macie? Suuper moje brzydkie juz panieńskie było ładniejsze Nazwisko moje to Zegarowski - typowo polskie... Podoba Ci się? To miło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Cześć Robaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam. Co słychać? U mnie wczoraj wzięźbę przywieźli.. Oj zaczyna się dziać w tym tempie wprowadzicie się przed nami Raczej nie. Żona w ciązy i rozwiązanie będzie pewnie listopad/grudzień. W związku z tym planowana przerowadzka zostaje przeniesiona z wigilia 2006 na Wielkanoc 2007 (czyli wiosna 2007)... A co u Ciebie słychać? Kiepsko idzie budowa? Papierologia i długie terminy - czekamy ciągle na gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja też się pochwalę ... mamy POSia http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g005.gif to brzmi prawie, jakbyś mówiła, ze macie Misia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Cześć Robaki Od razu tam Robaki, Robaczki brzmi tak przytulniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts