Funia 05.05.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam Mamoniu chłopie, a Ty mniej pokazowych wejsć nie mozesz mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Kasiu - na 15 mamy umówionego brukarza. Po przetestowaniu dam znać czy jest godny polecenia. Jakbym się nie odzywał to znaczy: a) albo się pożarliśmy i mnie zamordował b) albo pożarliśmy się i ja go zamordowałem i poszedłem siedzieć w tym drugim przypadku, po starej znajomosci, jakos Cie wyciagnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Cześć Robaki Od razu tam Robaki, Robaczki brzmi tak przytulniej Proponuję - robale Kasiu - na 15 mamy umówionego brukarza. Po przetestowaniu dam znać czy jest godny polecenia. Jakbym się nie odzywał to znaczy: a) albo się pożarliśmy i mnie zamordował b) albo pożarliśmy się i ja go zamordowałem i poszedłem siedzieć Będę dźwięczna za info jak już Cię Funia wybroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.05.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 widzieliście mój licznik !!!!!! przegapiłam okrąglaczka w KK dawniej nie do pomyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.05.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Cześć Robaki Od razu tam Robaki, Robaczki brzmi tak przytulniej Proponuję - robale Kasiu - na 15 mamy umówionego brukarza. Po przetestowaniu dam znać czy jest godny polecenia. Jakbym się nie odzywał to znaczy: a) albo się pożarliśmy i mnie zamordował b) albo pożarliśmy się i ja go zamordowałem i poszedłem siedzieć Będę dźwięczna za info jak już Cię Funia wybroni Ale wtedy będzie większa szansa Kasiu na dogonienie inż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 05.05.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Cześć Robaki Od razu tam Robaki, Robaczki brzmi tak przytulniej Proponuję - robale Kasiu - na 15 mamy umówionego brukarza. Po przetestowaniu dam znać czy jest godny polecenia. Jakbym się nie odzywał to znaczy: a) albo się pożarliśmy i mnie zamordował b) albo pożarliśmy się i ja go zamordowałem i poszedłem siedzieć Będę dźwięczna za info jak już Cię Funia wybroni Ale wtedy będzie większa szansa Kasiu na dogonienie inż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Cześć Robaki Od razu tam Robaki, Robaczki brzmi tak przytulniej Robaczki są do metr pięćdziesiąt - potem to już robaki jak się skurczę to sie łapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 widzieliście mój licznik !!!!!! przegapiłam okrąglaczka w KK dawniej nie do pomyślenia Ja też przegapiłam, inni tez nie zauważyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.05.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Cześć Robaki Od razu tam Robaki, Robaczki brzmi tak przytulniej Proponuję - robale Kasiu - na 15 mamy umówionego brukarza. Po przetestowaniu dam znać czy jest godny polecenia. Jakbym się nie odzywał to znaczy: a) albo się pożarliśmy i mnie zamordował b) albo pożarliśmy się i ja go zamordowałem i poszedłem siedzieć Będę dźwięczna za info jak już Cię Funia wybroni Ale wtedy będzie większa szansa Kasiu na dogonienie inż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 alescie nastukali witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.05.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć Teska , jak maturzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.05.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Cześć Robaki Od razu tam Robaki, Robaczki brzmi tak przytulniej Robaczki są do metr pięćdziesiąt - potem to już robaki jak się skurczę to sie łapię Funia to ty taka filigranowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Cześć Robaki Od razu tam Robaki, Robaczki brzmi tak przytulniej Robaczki są do metr pięćdziesiąt - potem to już robaki jak się skurczę to sie łapię Robaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.05.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Kasia chyba wkleja zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 05.05.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Kasia chyba wkleja zdjęcia W końcu obiecała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Kasia chyba wkleja zdjęcia Oj , będzie się działo//.............. Zostawiam Was na jakiś czas bo jadę do skarbówki PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Cześć Robaki Od razu tam Robaki, Robaczki brzmi tak przytulniej Robaczki są do metr pięćdziesiąt - potem to już robaki jak się skurczę to sie łapię Funia to ty taka filigranowa a tam zaraz filigranowa - krótka po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 05.05.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Byliście ostatnio na czymś dobrym w kinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Byliście ostatnio na czymś dobrym w kinie? "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" Cześć wszystkim . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Byliście ostatnio na czymś dobrym w kinie? ja na Franciuskim numerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts