Olkalybowa 05.05.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Gratki Mamoniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdizet 05.05.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Zatem dołączam:) Witaj wśród uzależnionych . Wlasnie zauwazylem, ze czekam na te powiadamiacze z Muratora:) Mam kilka tematow i pare tych maili przychodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Byłam z psem pobiegać. Przewiązałam się smyczą wokół pasa i hulaj dusza po leśnych drogach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Zatem dołączam:) Witaj wśród uzależnionych . Wlasnie zauwazylem, ze czekam na te powiadamiacze z Muratora:) Mam kilka tematow i pare tych maili przychodzi:) Do mnie już nie wysyłają, chyba dlatego że nie nadążają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 a po bieganiu uzupełniam elektrolityhttp://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/017/1752.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 hejka. U mnie ruch, więc nie nadążam czytać RW to i kaska będzie! kaska będzie, ale ja mam dzień świra naokrąglo No i musze nadgonic robotę, bo na 4 dni wyskakuję na cieplutka wysepke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 hejka. U mnie ruch, więc nie nadążam czytać RW to i kaska będzie! kaska będzie, ale ja mam dzień świra naokrąglo No i musze nadgonic robotę, bo na 4 dni wyskakuję na cieplutka wysepke Cześć Majka , gdzie wybywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.05.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 witam prawie wieczorowo ja już po pracy i mogę już wam marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 hejka. U mnie ruch, więc nie nadążam czytać RW to i kaska będzie! kaska będzie, ale ja mam dzień świra naokrąglo No i musze nadgonic robotę, bo na 4 dni wyskakuję na cieplutka wysepke Cześć Majka , gdzie wybywasz? trudno to nazwać wybywaniem, w czwartek lecę, wracam w poniedziałek wieczorem. Bedzie zagadka: wysepka dwupaństwowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 hejka. U mnie ruch, więc nie nadążam czytać RW to i kaska będzie! kaska będzie, ale ja mam dzień świra naokrąglo No i musze nadgonic robotę, bo na 4 dni wyskakuję na cieplutka wysepke Cześć Majka , gdzie wybywasz? trudno to nazwać wybywaniem, w czwartek lecę, wracam w poniedziałek wieczorem. Bedzie zagadka: wysepka dwupaństwowa hmmmmm.....będe zgadywać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.05.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 mała ankieta:czy komuś , którzy wybudowali swoje wymarzone domy, może została cegła bądz pustaki ceramiczne max ?????jeśli tak, to gdzie i ile ???? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 mała ankieta: czy komuś , którzy wybudowali swoje wymarzone domy, może została cegła bądz pustaki ceramiczne max ????? jeśli tak, to gdzie i ile ???? z góry dziękuję Przykro mi ale zostało u mnie tylko parę dachówek, styropian, 2 bloczki betonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Karolka, my wykorzystalismy resztę do innych prac. Chcesz zbierać po trochę, czy przestali produkować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.05.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 mąż wpadł na pomysł aby odkupować jak będzie jeżdził po naszym pięknym kraju choć znalazł z dowozem do domu po bardzo korzystnej cenie ale zapytać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Majka...Dominikana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Majka...Dominikana? czy może Haiti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 raczej Cypr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 choć cypryjczyków nie lubię jak fuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dzień Dobry tak w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 alo, jest tu kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts