Nefer 05.05.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 put put Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Majka powiedz wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Majka powiedz wreszcie. poszła sobie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dzień Dobry tak w ogóle heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 w TV pokazują nowych wicepremierów - gdyby nie ten dom już bym się pakowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Majka powiedz wreszcie. poszła sobie :( pewnie jakiś klient zawraca jej głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 no więc na tamte wysepki leci sie 12 godzin, za cholerę nie chcialabym na 4 dni Oczywiscie, że Nefer ma rację Wygrałas długopis firmowy wraz kalendarzykiem na rok 2006. Do odbioru w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 w TV pokazują nowych wicepremierów - gdyby nie ten dom już bym się pakowała... a ja juz mieszkam, i co teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 w TV pokazują nowych wicepremierów - gdyby nie ten dom już bym się pakowała... ja robię w oświacie, tak uroczego ministra to jeszcze nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 no więc na tamte wysepki leci sie 12 godzin, za cholerę nie chcialabym na 4 dni Oczywiscie, że Nefer ma rację Wygrałas długopis firmowy wraz kalendarzykiem na rok 2006. Do odbioru w Krakowie Majeczka, pamiętaj - portfel pilnuj, nie ufaj uśmiechom, każdy z tych pasterzy Ci poda pomocną dłoń ( ale w drugiej będzie miał rachunek dla Ciebie)... Ja tam nie polecę, bo z bronią do samolotu nie wpuszczają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 w TV pokazują nowych wicepremierów - gdyby nie ten dom już bym się pakowała... ja robię w oświacie, tak uroczego ministra to jeszcze nie miałam ŁÓoooooooooooo MAaaaaaaaaaaaaatko BOooooooooooosko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.05.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 o rany a ja wogóle tych oszołomów nie oglądam kolejne mordy które dopychają się do koryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.05.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 no więc na tamte wysepki leci sie 12 godzin, za cholerę nie chcialabym na 4 dni Oczywiscie, że Nefer ma rację Wygrałas długopis firmowy wraz kalendarzykiem na rok 2006. Do odbioru w Krakowie Majeczka, pamiętaj - portfel pilnuj, nie ufaj uśmiechom, każdy z tych pasterzy Ci poda pomocną dłoń ( ale w drugiej będzie miał rachunek dla Ciebie)... Ja tam nie polecę, bo z bronią do samolotu nie wpuszczają :) ja w turystyce robię, znam cwaniaczków z róznych stron świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 no więc na tamte wysepki leci sie 12 godzin, za cholerę nie chcialabym na 4 dni Oczywiscie, że Nefer ma rację Wygrałas długopis firmowy wraz kalendarzykiem na rok 2006. Do odbioru w Krakowie Majeczka, pamiętaj - portfel pilnuj, nie ufaj uśmiechom, każdy z tych pasterzy Ci poda pomocną dłoń ( ale w drugiej będzie miał rachunek dla Ciebie)... Ja tam nie polecę, bo z bronią do samolotu nie wpuszczają :) ja w turystyce robię, znam cwaniaczków z róznych stron świata Ja z nimi pracowałam 5 lat.... nikomu nie życzę. Co za głąby !! Na palcach jednej ręki można "normalnych" policzyć na tej małej wyspie - i są to na ogół przyjezdni.... Ale ładnie tam teraz jest i jedzonko dobre - fajny pomysł na kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Czeeee - jak tam kacyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 w TV pokazują nowych wicepremierów - gdyby nie ten dom już bym się pakowała... ja robię w oświacie, tak uroczego ministra to jeszcze nie miałam Olka nie zazdroszczę załamka a ten drugi mianowany też nie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 po imprezce imieniniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 w TV pokazują nowych wicepremierów - gdyby nie ten dom już bym się pakowała... ja robię w oświacie, tak uroczego ministra to jeszcze nie miałam Olka nie zazdroszczę załamka a ten drugi mianowany też nie lepszy Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.05.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Cześć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts