Nefer 05.05.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam Odszukałam dla potomnych Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 4 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia _________________ Najlepiej jakby Teska wkleiła to na 1wszej stronie RW, zeby szukac było łatwiej Mądra verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 o kurczak ale mi się sfarciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Czeeee - jak tam kacyk ? eeetam jaki kacyk lajcikowo było musiałam być na chodzie bo o 11 miałam się stawić u notariusza najlepiej z jasnym umysłem za to jutro grillek w planie oby tylko pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 o kurczak ale mi się sfarciło gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 o kurczak ale mi się sfarciło gratki gratki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 streszczenie poźniej bo lecę na impezkę z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Czeeee - jak tam kacyk ? eeetam jaki kacyk lajcikowo było musiałam być na chodzie bo o 11 miałam się stawić u notariusza najlepiej z jasnym umysłem za to jutro grillek w planie oby tylko pogoda dopisała na pewno będzie pięknie - jeden przerąbany weekend wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 verunia popraw urodziny Whispera, wczoraj świętowaliśmy. Do zapamietania na przyszły rok Prezes przyjmuje życzenia i prezenty od 4 maja . a ja do 24 maja dla przypomnienia Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia 2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Czeeee - jak tam kacyk ? eeetam jaki kacyk lajcikowo było musiałam być na chodzie bo o 11 miałam się stawić u notariusza najlepiej z jasnym umysłem za to jutro grillek w planie oby tylko pogoda dopisała na pewno będzie pięknie - jeden przerąbany weekend wystarczy... oj starczy teraz tylko ciepełko, oby jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Czeeee - jak tam kacyk ? eeetam jaki kacyk lajcikowo było musiałam być na chodzie bo o 11 miałam się stawić u notariusza najlepiej z jasnym umysłem za to jutro grillek w planie oby tylko pogoda dopisała na pewno będzie pięknie - jeden przerąbany weekend wystarczy... oj starczy teraz tylko ciepełko, oby jak najdłużej wprawdzie w poniedziałek i wtorek mam próbny egzamin %$#&&*^ i zamiast wypoczywać bedę stukaĆ ale co tam, też trzymam za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Czeeee - jak tam kacyk ? eeetam jaki kacyk lajcikowo było musiałam być na chodzie bo o 11 miałam się stawić u notariusza najlepiej z jasnym umysłem za to jutro grillek w planie oby tylko pogoda dopisała na pewno będzie pięknie - jeden przerąbany weekend wystarczy... oj starczy teraz tylko ciepełko, oby jak najdłużej wprawdzie w poniedziałek i wtorek mam próbny egzamin %$#&&*^ i zamiast wypoczywać bedę stukaĆ ale co tam, też trzymam za pogodę Funia to już ten ten najważniejszy egzamin sie zbliża? No to trzymam kciuki jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.05.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 dla przypomnienia Nasz dzień urodzin: kasztanka – 12 stycznia Majka - 25 stycznia Karolka - 11 lutego2 połowa Wojty’ego – 22 lutego verunia - 7 marca andre59 - 11 marca DARIO2 – 16 marca Miraśka - 20 marca andrzejka – 27 marca fizyk – 31 marca tabaluga1 – 1 kwietnia Olkalybowa - 5 kwietnia zaba_gonia - 10 kwietnia Funia - 24 kwietnia Whisper - 5 maja Ew-ka – 9 maja Kze – 22 maja Jajcek - 9 czerwca inż. Mamoń - 18 czerwca Maluszek - 22 czerwca Aga J.G - 1 lipca Maksiu – 24 lipca Kasia - 1 września Joanna - 17 września Tola – 21 września badi - 1 października monka - 4 października zielonooka - 23 października Teska – 14 listopada Jamles – 24 listopada sylvia1 - 9 grudnia Neferka - 17 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 cześć dziewczyny Czeeee - jak tam kacyk ? eeetam jaki kacyk lajcikowo było musiałam być na chodzie bo o 11 miałam się stawić u notariusza najlepiej z jasnym umysłem za to jutro grillek w planie oby tylko pogoda dopisała na pewno będzie pięknie - jeden przerąbany weekend wystarczy... oj starczy teraz tylko ciepełko, oby jak najdłużej wprawdzie w poniedziałek i wtorek mam próbny egzamin %$#&&*^ i zamiast wypoczywać bedę stukaĆ ale co tam, też trzymam za pogodę Funia to już ten ten najważniejszy egzamin sie zbliża? No to trzymam kciuki jakby co najważniejszy jest we wrzesniu, ale ten to tez taki hardcore pranie mózgu a moze muzgooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 05.05.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Funia ja też trzymam kciuki za Ciebie powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 verunia popraw urodziny Whispera, wczoraj świętowaliśmy. Do zapamietania na przyszły rok Prezes przyjmuje życzenia i prezenty od 4 maja . a ja do 24 maja To ja jakiś parapet na parapetówkę przyniosłam bo chyba już się zbliża wielkimi krokami http://www.pietrucha.com.pl/prod1/p5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 verunia popraw urodziny Whispera, wczoraj świętowaliśmy. Do zapamietania na przyszły rok Prezes przyjmuje życzenia i prezenty od 4 maja . a ja do 24 maja To ja jakiś parapet na parapetówkę przyniosłam bo chyba już się zbliża wielkimi krokami http://www.pietrucha.com.pl/prod1/p5.jpg nooo dzwonili że dzrwi przyjechały, czekam, aż posadzka wyschnie i kłądziemy panele i kafle przyjedziesz na parapetówę? ps. ale przed 24 maja nie zdażymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 No dobra obiecałam imprezkę jak sprzedam działkę i dziś właśnie się to stało cała kasa na koncie to można świętować Panie się częstują http://www.restauracja.lodz.pl/galerie/catering/photos/photo_26.jpg http://www.restauracja.lodz.pl/galerie/catering2/photos/photo_59.jpg http://www.restauracja.lodz.pl/galerie/catering2/photos/photo_56.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 No dobra obiecałam imprezkę jak sprzedam działkę i dziś właśnie się to stało cała kasa na koncie to można świętować Panie się częstują http://www.restauracja.lodz.pl/galerie/catering2/photos/photo_56.jpg to ja wyżrę tego mniamniuśnego ananasika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 verunia popraw urodziny Whispera, wczoraj świętowaliśmy. Do zapamietania na przyszły rok Prezes przyjmuje życzenia i prezenty od 4 maja . a ja do 24 maja To ja jakiś parapet na parapetówkę przyniosłam bo chyba już się zbliża wielkimi krokami http://www.pietrucha.com.pl/prod1/p5.jpg nooo dzwonili że dzrwi przyjechały, czekam, aż posadzka wyschnie i kłądziemy panele i kafle przyjedziesz na parapetówę? ps. ale przed 24 maja nie zdażymy Kto wie Funiu może kiedyś mnie zawieje w Twoje strony ale masz fajnie że już wykańczasz to już naprawdę niedługo kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 No dobra obiecałam imprezkę jak sprzedam działkę i dziś właśnie się to stało cała kasa na koncie to można świętować Panie się częstują http://www.restauracja.lodz.pl/galerie/catering2/photos/photo_56.jpg to ja wyżrę tego mniamniuśnego ananasika jedz ile chcesz to może teraz coś na słodko http://www.restauracja.lodz.pl/galerie/wesela/photos/photo_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts