Nefer 05.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja im daję czas max do września. Dalej nie ma szans. Przecież to oszuści i krętacze - "zakiwają się na śmierć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja się zastanawiam jak obejść obowiązek edukacji dzieci - wolałabym , żeby Giertych na nich nie eksperymentował ze swoimi poglądami...Chciałabym, żeby wiedziały jak się zakłada prezerwatywę i że "Czarnuchy do gazu" to nie jest początek piosenki biesiadnej... moja w drugiej klasie, może nie zdąży jej zepsuć monka ale w drugeij SP gimnazjum czy liceum? podstawówki oj kiepsko to widze wszystko zalezy jak długo bedzie trwac to co oni stworza i wymysla.. Sylwia ty weź mnie nie dołuj twój synek też w tym wieku? dobrze pamiętam chyba dobrze tyle że Krzys ze stycznia wiec jest w pierwszej klasie dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dla mnie to już całkowita degrengolada: jeden po wyrokach drugi oszołom-nacjonalista. A nad tym radosny kaczor ogłaszający zbawienie narodu. Niedługo będziemy nosić kwefy taaa to wszystko było do przewidzenia tylko czemu tyle osób się na to nabrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 dobrze tyle że Krzys ze stycznia wiec jest w pierwszej klasie dopiero a no tak, przecież miedzy nimi jest różnica kilku dni moja jest z 26 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dla mnie to już całkowita degrengolada: jeden po wyrokach drugi oszołom-nacjonalista. A nad tym radosny kaczor ogłaszający zbawienie narodu. Niedługo będziemy nosić kwefy taaa to wszystko było do przewidzenia tylko czemu tyle osób się na to nabrało Podobno - ja znam słownie jedną osobę, która głosowała na Kaczora i jest to mój własny ojciec. Dowiedział się co o nim myślę. Teraz tylko pogratulowałam mu, że głosował na Leppera i Giertycha. Czuje się jak idiota, ale do błędu się nie przyzna. Nie rozumiał od początku, że na nich głosował, a nie na Kaczora. A ja mu to mówiłam, ale... on taki uczciwy ten Kaczor... ech, ja to za dużo wiem, bo znajomi w różnych firmach w W-wie pracują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Sie Ma Gorole zyje ten Hanys to jo mu 30 stosunkow na tydzien zyczył ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Ja się zastanawiam jak obejść obowiązek edukacji dzieci - wolałabym , żeby Giertych na nich nie eksperymentował ze swoimi poglądami...Chciałabym, żeby wiedziały jak się zakłada prezerwatywę i że "Czarnuchy do gazu" to nie jest początek piosenki biesiadnej... moja w drugiej klasie, może nie zdąży jej zepsuć teraz nie dość , że pilnujesz przed bandytami na podwórku to jeszcze przed bandytą w ministerstwie... dokładnie...dokąd to ku..wa wszystko zmierza Dla mnie to już całkowita degrengolada: jeden po wyrokach drugi oszołom-nacjonalista. A nad tym radosny kaczor ogłaszający zbawienie narodu. Niedługo będziemy nosić kwefy niedługo to kredytu eni dostaniesz jak zaswiadczenia z parafii nie przyniesiesz ze tyle to a tyle razy byłas w kosciele.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dziewczyny, trzeba temat zmienić bo mnie trzęsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 dzien dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dziewczyny, trzeba temat zmienić bo mnie trzęsie jak cię trzesie to masz tu coś na rozgrzewkę teatrzyk dopiero sie zacznie http://www.sklep-ballantines.pl/nowa/image/produkty/wodki_krajowe/smirnoff_citrus.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dziewczyny, trzeba temat zmienić bo mnie trzęsie Słusznie Andre mnie też rzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Sie Ma Gorole zyje ten Hanys to jo mu 30 stosunkow na tydzien zyczył ?? a komu ty tak dobrze życzyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Od przyszłego tygodnia szukam kredytu ( a propos) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 dzien dobry wieczor Cze Kasztanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 dzien dobry wieczor cześć Kasztanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Sellimek wpadł, pociupciał i wypadł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dziewczyny, trzeba temat zmienić bo mnie trzęsie jak cię trzesie to masz tu coś na rozgrzewkę ... teatrzyk dopiero sie zacznie Trzęsie mnie ze złości, że takie pacany będą rządzić moim krajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 katastrofa polityczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dziewczyny, trzeba temat zmienić bo mnie trzęsie jak cię trzesie to masz tu coś na rozgrzewkę ... teatrzyk dopiero sie zacznie Trzęsie mnie ze złości, że takie pacany będą rządzić moim krajem Luzik POPROSZĘ BANK, GDZIE DAJĄ FAJNE KREDYTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 katastrofa polityczna Racja i gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts