Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Ja się zastanawiam jak obejść obowiązek edukacji dzieci - wolałabym , żeby Giertych na nich nie eksperymentował ze swoimi poglądami...Chciałabym, żeby wiedziały jak się zakłada prezerwatywę i że "Czarnuchy do gazu" to nie jest początek piosenki biesiadnej...

moja w drugiej klasie, może nie zdąży jej zepsuć :roll: :-?

monka ale w drugeij SP gimnazjum czy liceum?

podstawówki

oj kiepsko to widze wszystko zalezy jak długo bedzie trwac to co oni stworza i wymysla.. :roll:

Sylwia ty weź mnie nie dołuj :roll:

twój synek też w tym wieku? dobrze pamiętam chyba

dobrze tyle że Krzys ze stycznia wiec jest w pierwszej klasie dopiero

Dla mnie to już całkowita degrengolada: jeden po wyrokach drugi oszołom-nacjonalista. A nad tym radosny kaczor ogłaszający zbawienie narodu. Niedługo będziemy nosić kwefy :cry:

taaa to wszystko było do przewidzenia :roll: tylko czemu tyle osób się na to nabrało :-?

Podobno - ja znam słownie jedną osobę, która głosowała na Kaczora i jest to mój własny ojciec. Dowiedział się co o nim myślę. Teraz tylko pogratulowałam mu, że głosował na Leppera i Giertycha. Czuje się jak idiota, ale do błędu się nie przyzna. Nie rozumiał od początku, że na nich głosował, a nie na Kaczora. A ja mu to mówiłam, ale... on taki uczciwy ten Kaczor... ech, ja to za dużo wiem, bo znajomi w różnych firmach w W-wie pracują ...

Ja się zastanawiam jak obejść obowiązek edukacji dzieci - wolałabym , żeby Giertych na nich nie eksperymentował ze swoimi poglądami...Chciałabym, żeby wiedziały jak się zakłada prezerwatywę i że "Czarnuchy do gazu" to nie jest początek piosenki biesiadnej...

moja w drugiej klasie, może nie zdąży jej zepsuć :roll: :-?

teraz nie dość , że pilnujesz przed bandytami na podwórku to jeszcze przed bandytą w ministerstwie...

dokładnie...dokąd to ku..wa wszystko zmierza :evil:

Dla mnie to już całkowita degrengolada: jeden po wyrokach drugi oszołom-nacjonalista. A nad tym radosny kaczor ogłaszający zbawienie narodu. Niedługo będziemy nosić kwefy :cry:

niedługo to kredytu eni dostaniesz jak zaswiadczenia z parafii nie przyniesiesz ze tyle to a tyle razy byłas w kosciele.. :roll:

Dziewczyny, trzeba temat zmienić bo mnie trzęsie

jak cię trzesie to masz tu coś na rozgrzewkę :wink:

...

teatrzyk dopiero sie zacznie :-?

Trzęsie mnie ze złości, że takie pacany będą rządzić moim krajem :evil:

Luzik POPROSZĘ BANK, GDZIE DAJĄ FAJNE KREDYTY :)