andre59 05.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 He, inżynier bajer wstawiał żeby naszą czujność uspić i efekt widoczny Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 He, inżynier bajer wstawiał żeby naszą czujność uspić i efekt widoczny Gratki Ale wniosło treści edukacyjne .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.05.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 eges cyogos munikin lyordos że co????? lyordos, lyordos appales Dobra, jesteś mądrzejszy a teraz tłumaczenie pleeese gówna, gówna wszędzie prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 eges cyogos munikin lyordos że co????? lyordos, lyordos appales Dobra, jesteś mądrzejszy a teraz tłumaczenie pleeese gówna, gówna wszędzie Pięknie !!!!!! Wiedziałam, że to coś brzydkiego Gratki Neferko - dziękuję za gratki A te gówna to na elewacji są Wczoraj były tylko 3, a dzisiaj rano już 10. Wieczorem bez zmian, a jutro rano co będzie qrna - strach pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 eges cyogos munikin lyordos że co????? lyordos, lyordos appales Dobra, jesteś mądrzejszy a teraz tłumaczenie pleeese gówna, gówna wszędzie Pięknie !!!!!! Wiedziałam, że to coś brzydkiego Gratki Neferko - dziękuję za gratki A te gówna to na elewacji są Wczoraj były tylko 3, a dzisiaj rano już 10. Wieczorem bez zmian, a jutro rano co będzie qrna - strach pomyśleć Skąd wziąłeś gówna na elewacji ???????????????? Pełzające nietoperze ????????Łosie obsrywające swój teren???????/ O co chodzi ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 eges cyogos munikin lyordos że co????? lyordos, lyordos appales Dobra, jesteś mądrzejszy a teraz tłumaczenie pleeese gówna, gówna wszędzie a po jakiemu to???????? GrATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.05.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 He, inżynier bajer wstawiał żeby naszą czujność uspić i efekt widoczny Gratki Ale wniosło treści edukacyjne .. czyli wszyscy mamy jednoznaczny, seksualny stosunek do dzisiejszych rewelacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Andre - dzięki za gratki. Jak widzicie moja wypowiedź totalnie apolityczna była. Przy okazji powiem Wam, że ja ich nie wybrałem. Po prostu kilkanaście lat demokracji w Polsce nauczyło mnie co należy robić. Jeżeli w różnych latach wybierałem różne opcje i zawsze opcja zwycięska okazywała się bardziej aferalna i złodziejska od poprzedniej to pytanie brzmi - co należy zrobić w wyborach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 eges cyogos munikin lyordos że co????? lyordos, lyordos appales Dobra, jesteś mądrzejszy a teraz tłumaczenie pleeese gówna, gówna wszędzie co to będzie ...co to będzie...??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 eges cyogos munikin lyordos że co????? lyordos, lyordos appales Dobra, jesteś mądrzejszy a teraz tłumaczenie pleeese gówna, gówna wszędzie Pięknie !!!!!! Wiedziałam, że to coś brzydkiego Gratki Neferko - dziękuję za gratki A te gówna to na elewacji są Wczoraj były tylko 3, a dzisiaj rano już 10. Wieczorem bez zmian, a jutro rano co będzie qrna - strach pomyśleć Skąd wziąłeś gówna na elewacji ???????????????? Pełzające nietoperze ????????Łosie obsrywające swój teren???????/ O co chodzi ???????????? Szpaki qrna, szpaki - wredne ptaki. Zwalczyłem ptaki na elewacji wschodniej, a teraz są na zachodniej, ale ja je wykończę. Nie będą srały bezkarnie na mój piękny tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 He, inżynier bajer wstawiał żeby naszą czujność uspić i efekt widoczny Gratki Ale wniosło treści edukacyjne .. czyli wszyscy mamy jednoznaczny, seksualny stosunek do dzisiejszych rewelacji Domyślam się o co chodzi, ale szczegółów wcale znać nie chcę. Wiadomości nie oglądałem od wielu miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 raaaaany jak późno...... Chyba powinnam juz spac???? dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Szpaki qrna, szpaki - wredne ptaki. Zwalczyłem ptaki na elewacji wschodniej, a teraz są na zachodniej, ale ja je wykończę. Nie będą srały bezkarnie na mój piękny tynk Bydlaki !!!!!!!! Kota wysokopiennego im zaimplementuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 He, inżynier bajer wstawiał żeby naszą czujność uspić i efekt widoczny Gratki Ale wniosło treści edukacyjne .. czyli wszyscy mamy jednoznaczny, seksualny stosunek do dzisiejszych rewelacji Domyślam się o co chodzi, ale szczegółów wcale znać nie chcę. Wiadomości nie oglądałem od wielu miesięcy Ja Cię z tego błogosławionego stanu niewiedzy nie zamierzam wyprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 raaaaany jak późno...... Chyba powinnam juz spac???? dobranoc Żabko - zostań proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.05.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 raaaaany jak późno...... Chyba powinnam juz spac???? Eee tam, Miraś pewnie mysli o dżdżownicach amerykańskich Chyba nie dostanę za to od Mirasa w mordę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Szpaki qrna, szpaki - wredne ptaki. Zwalczyłem ptaki na elewacji wschodniej, a teraz są na zachodniej, ale ja je wykończę. Nie będą srały bezkarnie na mój piękny tynk Bydlaki !!!!!!!! Kota wysokopiennego im zaimplementuj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 raaaaany jak późno...... Chyba powinnam juz spac???? Eee tam, Miraś pewnie mysli o dżdżownicach amerykańskich Chyba nie dostanę za to od Mirasa w mordę musiałam sie zalogować bo nie mogłam przeczytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 He, inżynier bajer wstawiał żeby naszą czujność uspić i efekt widoczny Gratki Ale wniosło treści edukacyjne .. czyli wszyscy mamy jednoznaczny, seksualny stosunek do dzisiejszych rewelacji Domyślam się o co chodzi, ale szczegółów wcale znać nie chcę. Wiadomości nie oglądałem od wielu miesięcy Ja Cię z tego błogosławionego stanu niewiedzy nie zamierzam wyprowadzać Tak, tak Nefer, nie mów nic proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.05.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 raaaaany jak późno...... Chyba powinnam juz spac???? dobranoc Żabko - zostań proszę no i jak tu odejsć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts