inż. Mamoń 05.05.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ale ja się na monetkach nie znam. Małż kolekcjonuje srebrne więc nie jest to raczej lokata kapitału. Mój tata wchodzi w te ciekawsze.... Tak, tak, niektóre monety są cholernie ciekawe I to baaaardzo dobry biznes (szczególnie kilka miesięcy temu) ale trzeba mieć wkład taki na średniej klasy samochód Tylko on też kolekcjoner - nie umie się rozstać z eksponatem Coś o tym wiem. Ale aby te lepsze monety korzystnie sprzedać to trzeba się trochę wysilić. To wąski rynek, kupujących nie ma zbyt wielu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ło masz ci babo placek ... Gratki Dzięki za gratki Wyglądaa, że troszke zaspałaś bo sam sobie wystawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ale ja się na monetkach nie znam. Małż kolekcjonuje srebrne więc nie jest to raczej lokata kapitału. Mój tata wchodzi w te ciekawsze.... Tak, tak, niektóre monety są cholernie ciekawe I to baaaardzo dobry biznes (szczególnie kilka miesięcy temu) ale trzeba mieć wkład taki na średniej klasy samochód Tylko on też kolekcjoner - nie umie się rozstać z eksponatem Coś o tym wiem. Ale aby te lepsze monety korzystnie sprzedać to trzeba się trochę wysilić. To wąski rynek, kupujących nie ma zbyt wielu ... To prawda, ale leży , jeść nie woła...Ja wolę biżuterię -nie stać, to chociaż sobie pooglądam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ło masz ci babo placek ... Gratki Dzięki za gratki Wyglądaa, że troszke zaspałaś bo sam sobie wystawiłem Mamońku - ja nie strzelam wolę pogadać - jak to baba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ale ja się na monetkach nie znam. Małż kolekcjonuje srebrne więc nie jest to raczej lokata kapitału. Mój tata wchodzi w te ciekawsze.... Tak, tak, niektóre monety są cholernie ciekawe I to baaaardzo dobry biznes (szczególnie kilka miesięcy temu) ale trzeba mieć wkład taki na średniej klasy samochód Tylko on też kolekcjoner - nie umie się rozstać z eksponatem Coś o tym wiem. Ale aby te lepsze monety korzystnie sprzedać to trzeba się trochę wysilić. To wąski rynek, kupujących nie ma zbyt wielu ... To prawda, ale leży , jeść nie woła...Ja wolę biżuterię -nie stać, to chociaż sobie pooglądam :) Biżuteria to już całkiem subiektywna sprawa. Ja jednak pozostanę przy swoich monetkach. Najbardziej lubię monety z PRL - głowa kościuszki, rybak, snopy i owoce, kopernik - kojarzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ale ja się na monetkach nie znam. Małż kolekcjonuje srebrne więc nie jest to raczej lokata kapitału. Mój tata wchodzi w te ciekawsze.... Tak, tak, niektóre monety są cholernie ciekawe I to baaaardzo dobry biznes (szczególnie kilka miesięcy temu) ale trzeba mieć wkład taki na średniej klasy samochód Tylko on też kolekcjoner - nie umie się rozstać z eksponatem Coś o tym wiem. Ale aby te lepsze monety korzystnie sprzedać to trzeba się trochę wysilić. To wąski rynek, kupujących nie ma zbyt wielu ... To prawda, ale leży , jeść nie woła...Ja wolę biżuterię -nie stać, to chociaż sobie pooglądam :) Biżuteria to już całkiem subiektywna sprawa. Ja jednak pozostanę przy swoich monetkach. Najbardziej lubię monety z PRL - głowa kościuszki, rybak, snopy i owoce, kopernik - kojarzysz? jasne - ale to chyba tylko sentymentalna wartość - ludzie mają tego z w domach jeszcze dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ale ja się na monetkach nie znam. Małż kolekcjonuje srebrne więc nie jest to raczej lokata kapitału. Mój tata wchodzi w te ciekawsze.... Tak, tak, niektóre monety są cholernie ciekawe I to baaaardzo dobry biznes (szczególnie kilka miesięcy temu) ale trzeba mieć wkład taki na średniej klasy samochód Tylko on też kolekcjoner - nie umie się rozstać z eksponatem Coś o tym wiem. Ale aby te lepsze monety korzystnie sprzedać to trzeba się trochę wysilić. To wąski rynek, kupujących nie ma zbyt wielu ... To prawda, ale leży , jeść nie woła...Ja wolę biżuterię -nie stać, to chociaż sobie pooglądam :) Biżuteria to już całkiem subiektywna sprawa. Ja jednak pozostanę przy swoich monetkach. Najbardziej lubię monety z PRL - głowa kościuszki, rybak, snopy i owoce, kopernik - kojarzysz? jasne - ale to chyba tylko sentymentalna wartość - ludzie mają tego z w domach jeszcze dużo. Dla mnie jak najbardziej sentymentalna oczywiście, a jeśli chodzi o wartość to zależy od stanu zachowania i od rocznika. Rybak w stanie menniczym może być za 10 złotych albo za 500 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 203 2. Jajcek - 190 3. SławekD-żonka - 164 4. kze - 130 5. Joanna i Janusz - 125 6. Whisper - 119 7. Kasztanka - 908. maksiu - 79 9. Majka - 74 10. fizyk - 73 11. verunia - 63 12. Teska - 59 13. Olkalybowa- 52 14. Sonika - 51 15. badi - 42 16. Moniś - 36 17. facio, Aga J.G, andrzejka - 35 20. monka - 32 21. markus_gdynia - 28 22. Jezier - 27 23. zaba_gonia - 22 24. Trini - 20 25. Witos - 18 26. Funia, marcel2000 - 17 28. Nefer, - 15 29. Agniesia - 14 30. joola - 13 31. andre59 - 11 32. Jane, Tola, - 10 34. Wojty, kasia64, karolka - 9 37. Sylvia1- 8 38. Ew-ka, kolia - 7 39. Januszz, tabaluga1, Zielonooka - 6 43. ania, lafcadio, edzia, Paty - 5 47. Ewuś - 4 48. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 3 51. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 2 55. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dla mnie jak najbardziej sentymentalna oczywiście, a jeśli chodzi o wartość to zależy od stanu zachowania i od rocznika. Rybak w stanie menniczym może być za 10 złotych albo za 500 złotych nie wiedziałam... To ciekawe hobby, wymaga sporo wiedzy, ale dla mnie zbyt "statyczne"... CHyba juz sobie pójdę do łóżeczka. Jeszcze sprawdzę czy mąż się nie wybiera do domku z piwa i spadam :) Może trzeba go przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.05.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dla mnie jak najbardziej sentymentalna oczywiście, a jeśli chodzi o wartość to zależy od stanu zachowania i od rocznika. Rybak w stanie menniczym może być za 10 złotych albo za 500 złotych nie wiedziałam... To ciekawe hobby, wymaga sporo wiedzy, ale dla mnie zbyt "statyczne"... CHyba juz sobie pójdę do łóżeczka. Jeszcze sprawdzę czy mąż się nie wybiera do domku z piwa i spadam :) Może trzeba go przywieźć I ja idę spać. Spróbuję wstać o świcie i walczyć z pieprzonymi szpakami Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dla mnie jak najbardziej sentymentalna oczywiście, a jeśli chodzi o wartość to zależy od stanu zachowania i od rocznika. Rybak w stanie menniczym może być za 10 złotych albo za 500 złotych nie wiedziałam... To ciekawe hobby, wymaga sporo wiedzy, ale dla mnie zbyt "statyczne"... CHyba juz sobie pójdę do łóżeczka. Jeszcze sprawdzę czy mąż się nie wybiera do domku z piwa i spadam :) Może trzeba go przywieźć I ja idę spać. Spróbuję wstać o świcie i walczyć z pieprzonymi szpakami Dobranoc Powybijaj bydlaki Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.05.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Bry roboczy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.05.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Na cześć mojego nowego szefa http://bi.gazeta.pl/im/2/2611/z2611572T.jpg hip hip hura gwiazdeczka karwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.05.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 eges cyogos munikin lyordos że co????? lyordos, lyordos appales Dobra, jesteś mądrzejszy a teraz tłumaczenie pleeese gówna, gówna wszędzie Pięknie !!!!!! Wiedziałam, że to coś brzydkiego Gratki Neferko - dziękuję za gratki A te gówna to na elewacji są Wczoraj były tylko 3, a dzisiaj rano już 10. Wieczorem bez zmian, a jutro rano co będzie qrna - strach pomyśleć Skąd wziąłeś gówna na elewacji ???????????????? Pełzające nietoperze ????????Łosie obsrywające swój teren???????/ O co chodzi ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.05.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 eges cyogos munikin lyordos że co????? lyordos, lyordos appales Dobra, jesteś mądrzejszy a teraz tłumaczenie pleeese gówna, gówna wszędzie Pięknie !!!!!! Wiedziałam, że to coś brzydkiego Gratki Neferko - dziękuję za gratki A te gówna to na elewacji są Wczoraj były tylko 3, a dzisiaj rano już 10. Wieczorem bez zmian, a jutro rano co będzie qrna - strach pomyśleć Skąd wziąłeś gówna na elewacji ???????????????? Pełzające nietoperze ????????Łosie obsrywające swój teren???????/ O co chodzi ???????????? Szpaki qrna, szpaki - wredne ptaki. Zwalczyłem ptaki na elewacji wschodniej, a teraz są na zachodniej, ale ja je wykończę. Nie będą srały bezkarnie na mój piękny tynk Nie daj się Marcin gnojkom, nie daj, walcz zawzięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 06.05.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 cześć Kasia, a ty dzisiaj w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 06.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 eges cyogos munikin lyordos że co????? lyordos, lyordos appales Dobra, jesteś mądrzejszy a teraz tłumaczenie pleeese gówna, gówna wszędzie Pięknie !!!!!! Wiedziałam, że to coś brzydkiego Gratki Neferko - dziękuję za gratki A te gówna to na elewacji są Wczoraj były tylko 3, a dzisiaj rano już 10. Wieczorem bez zmian, a jutro rano co będzie qrna - strach pomyśleć Skąd wziąłeś gówna na elewacji ???????????????? Pełzające nietoperze ????????Łosie obsrywające swój teren???????/ O co chodzi ???????????? Szpaki qrna, szpaki - wredne ptaki. Zwalczyłem ptaki na elewacji wschodniej, a teraz są na zachodniej, ale ja je wykończę. Nie będą srały bezkarnie na mój piękny tynk Nie daj się Marcin gnojkom, nie daj, walcz zawzięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 06.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 hej jest tu dzisiaj ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Cześć Marcel Tak, w pracy jestem dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Cześć Kasia, cześć Marcel Jestem już po walce ze szpakami. Siemiwydaje, że wygrałem, ale to się okaże. Wczoraj wieczorem było 10 gówien, a dzisiaj rano na szcześćie też tylko 10. Obsrany daszek nad wejściem wyczyściłem wczoraj, a dzisiaj znowu jest obsrany. Czyściłem też elewację, ale efekt na razie jest mizerny. Tynk baranek jest chropowaty i wydrapać to jest bardzo trudno. Jadę do Leroja po szczoteczkę drucianą oraz po opryskiwacz. Ten opryskiwacz to nie na elewację oczywiście, ale na chwasty. Dzisiaj nadszedł dla nich sądny dzień. Mam już Bastę 150SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts