Ew-ka 06.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 wyobrażacie sobie ???? ćwierć wieku z jednym facetem ???? toż to kazirodztwo ja bym nawet jednego dnia nie wytrzymał z facetem ? wcale Ci sie nie dziwie ale z kobitką ? z kobitką to się da wytrzymać pod warunkiem, że ją głowa nie boli jak boli głowa ...to znak, że trzeba stopki wymasować ....mnie pomaga polubiłam te bóle głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 wyobrażacie sobie ???? ćwierć wieku z jednym facetem ???? toż to kazirodztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 wyobrażacie sobie ???? ćwierć wieku z jednym facetem ???? toż to kazirodztwo ja bym nawet jednego dnia nie wytrzymał z facetem ? wcale Ci sie nie dziwie ale z kobitką ? z kobitką to się da wytrzymać pod warunkiem, że ją głowa nie boli A to ją trza zabrać na wycieczkę do zoo - do klatki z gorylem :) to musi być ekstremalne doznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 wyobrażacie sobie ???? ćwierć wieku z jednym facetem ???? toż to kazirodztwo ja bym nawet jednego dnia nie wytrzymał z facetem ? wcale Ci sie nie dziwie ale z kobitką ? z kobitką to się da wytrzymać pod warunkiem, że ją głowa nie boli A to ją trza zabrać na wycieczkę do zoo - do klatki z gorylem :) znam, znam na szczęście jest oki, chociaż przydała by się odmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A ja upierdliwie o kredycie .... wysłałam zapytanie do Nordea - zobaczymy...mają 0 % za wcześniejszą spłatę , ale za to wyższą prowizję ... a jakie to oprocentowanie i jaka ta wyższa prowizja? PLN 4,84%* WIBOR 6M + marża 0,5%* CHF od 2,20% LIBOR 6M + marża od 1% * po pierwszym roku marża wzrasta do 1 p.p. finansowanie 100% inwestycji szybka decyzja kredytowa ubezpieczenie na życie gratis (NNW do kwoty 1 mln PLN) możliwość finansowania dowolnego celu i innych kosztów transakcji minimum formalności i dokumentów, w tym łatwy sposób rozliczania transz w kredycie budowlanym (bez faktur) okres kredytowania do 30 lat 0 PLN za rozpatrzenie wniosku 0 PLN za wcześniejsze spłaty kredytu 0 PLN za inspekcje nieruchomości możliwość wyboru dowolnego dnia miesiąca na dzień spłaty atrakcyjne ubezpieczenie nieruchomości od ognia i innych zdarzeń losowych możliwość zawieszenia spłaty raty kredytowej raz w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Nefer jeszcze 2 tyg temu prpoponowali 2.65 % dla 100% inwestycji.. ale to pewnie kwestia kwoty kredytu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Nefer jeszcze 2 tyg temu prpoponowali 2.65 % dla 100% inwestycji.. ale to pewnie kwestia kwoty kredytu.. Nie - to z ich strony Musi odpowiedzieli na potrzeby rynku Wysłałam zapytanko - zobaczymy co rzekną. Właściwie na placu boju zostały 3 szt: BPH Nordea Sandauer (muszę się przejechać do mojej pani:)) podobno dla Klientów mają niższe oprocentowanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.05.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Nefer jeszcze 2 tyg temu prpoponowali 2.65 % dla 100% inwestycji.. ale to pewnie kwestia kwoty kredytu.. Nie - to z ich strony Musi odpowiedzieli na potrzeby rynku Wysłałam zapytanko - zobaczymy co rzekną. Właściwie na placu boju zostały 3 szt: BPH Nordea Sandauer (muszę się przejechać do mojej pani:)) podobno dla Klientów mają niższe oprocentowanie.. jado BPH nic nie mam ale ciort wie co z nimi bedzie.. słyszałam pogłoski ze jak przejda pod PKOSa to kredyty beda przenoszone na złotówkowe z oprocentowaniem złotówkowym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.05.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.05.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 W przyszłym roku będzie porcelanowa a u mnie za dwa latka porcelanowa... CZeść wszystkim Witaj Zaba U mnie tak samo Dobry wieczór Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Nefer jeszcze 2 tyg temu prpoponowali 2.65 % dla 100% inwestycji.. ale to pewnie kwestia kwoty kredytu.. Nie - to z ich strony Musi odpowiedzieli na potrzeby rynku Wysłałam zapytanko - zobaczymy co rzekną. Właściwie na placu boju zostały 3 szt: BPH Nordea Sandauer (muszę się przejechać do mojej pani:)) podobno dla Klientów mają niższe oprocentowanie.. jado BPH nic nie mam ale ciort wie co z nimi bedzie.. słyszałam pogłoski ze jak przejda pod PKOSa to kredyty beda przenoszone na złotówkowe z oprocentowaniem złotówkowym.. Dobrze gadacie Kumo. No to zostaje Nordea i Sandauer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.05.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Sytuacja chyba opanowana. Naprawdę okaże się rano, bo wtedy są najaktywniejsze. Zobaczę czy są jeszcze czy już nie... Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Takie piękne ptaszyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.05.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Sytuacja chyba opanowana. Naprawdę okaże się rano, bo wtedy są najaktywniejsze. Zobaczę czy są jeszcze czy już nie... Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? nie lubię lampek halogenowych, wnętrze jakieś takie niedoświetlone jest, one świecą w "jedną stronę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 W przyszłym roku będzie porcelanowa a u mnie za dwa latka porcelanowa... CZeść wszystkim Witaj Zaba U mnie tak samo Dobry wieczór Wszystkim Witaj Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Sytuacja chyba opanowana. Naprawdę okaże się rano, bo wtedy są najaktywniejsze. Zobaczę czy są jeszcze czy już nie... Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? nie lubię lampek halogenowych, wnętrze jakieś takie niedoświetlone jest, one świecą w "jedną stronę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Sytuacja chyba opanowana. Naprawdę okaże się rano, bo wtedy są najaktywniejsze. Zobaczę czy są jeszcze czy już nie... Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? nie lubię lampek halogenowych, wnętrze jakieś takie niedoświetlone jest, one świecą w "jedną stronę". Ja pierdyknę kryształowy żyrandol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Sytuacja chyba opanowana. Naprawdę okaże się rano, bo wtedy są najaktywniejsze. Zobaczę czy są jeszcze czy już nie... Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? nie lubię lampek halogenowych, wnętrze jakieś takie niedoświetlone jest, one świecą w "jedną stronę". Ja pierdyknę kryształowy żyrandol A ja w jednej mam plafon a w drugiej gołą żarowkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts