zaba_gonia 06.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa nie chce Cie straszyć...ale...13... .sam zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa nie chce Cie straszyć...ale...13... .sam zobaczysz... A 14 to dopiero..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? nie lubię lampek halogenowych, wnętrze jakieś takie niedoświetlone jest, one świecą w "jedną stronę". moja żonka mówi na nie "kocie ślepia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Nefer a GE mieszkaniowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa nie chce Cie straszyć...ale...13... .sam zobaczysz... A 14 to dopiero..... widze Verunia, że znasz sie na życiu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa nie chce Cie straszyć...ale...13... .sam zobaczysz... A 14 to dopiero..... Na pocieszenie 15 to już kryszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Sytuacja chyba opanowana. Naprawdę okaże się rano, bo wtedy są najaktywniejsze. Zobaczę czy są jeszcze czy już nie... Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? nie lubię lampek halogenowych, wnętrze jakieś takie niedoświetlone jest, one świecą w "jedną stronę". Ja pierdyknę kryształowy żyrandol Niezłe masz teksty dzisiaj Neferko Podobało mi się też, żeby sobie prądu we wiadrze przynieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 co Wy wiecie o małżeństwie małolaty 24 lata to dopiero stres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa nie chce Cie straszyć...ale...13... .sam zobaczysz... A 14 to dopiero..... Na pocieszenie 15 to już kryszał Kryształ i porcelana kruche są Wychodzi na to, że jak się do srebra dociągnie to już dalej "samo leci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa nie chce Cie straszyć...ale...13... .sam zobaczysz... Żabka - nie strasz mnie, ale lepiej już powiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Mamoń, jak tam szpaki srajuchy? poszedł je tępić... Sytuacja chyba opanowana. Naprawdę okaże się rano, bo wtedy są najaktywniejsze. Zobaczę czy są jeszcze czy już nie... Teraz dopiero mam problem. Robię halogeny w łazience. Małżona zażyczyła sobie takie a takie odległości od ścian, a tam same niespodzianki. Wzdłuż łazienki są ponad sufitem dwie jętki, a w poprzek są trzy stalowe profile sufitowe. I jak się tu wpasować z tymi halogenami? nie lubię lampek halogenowych, wnętrze jakieś takie niedoświetlone jest, one świecą w "jedną stronę". Ja pierdyknę kryształowy żyrandol Niezłe masz teksty dzisiaj Neferko Podobało mi się też, żeby sobie prądu we wiadrze przynieśli a to przegapiłama ale wiesz ze tak rzeczywiście mówiono? na ślasku jak przychodził nowy na kopalnie (a jak już gorol to w ogóle) to najpier wysyłali go po .. iwadro z prądem (niestey gwarą do niego gadali wiec nowy nigdy nie wiedizał o co im chodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 co Wy wiecie o małżeństwie małolaty 24 lata to dopiero stres noo, tyle czasu masować stopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa nie chce Cie straszyć...ale...13... .sam zobaczysz... A 14 to dopiero..... Na pocieszenie 15 to już kryszał Kryształ i porcelana kruche są Wychodzi na to, że jak się do srebra dociągnie to już dalej "samo leci" kruche jak się je czymś walnie z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.05.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie w tym roku koronkowa nie chce Cie straszyć...ale...13... .sam zobaczysz... Żabka - nie strasz mnie, ale lepiej już powiedz co ja Ci będę mówić....sam zobaczysz...... piekło :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 06.05.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 te rocznice koronkowe, porcelanowe i wszystkie inne to durnota .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 06.05.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 te rocznice koronkowe, porcelanowe i wszystkie inne to durnota .... juz masz kryzys????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.05.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 i kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts