Joanna i Janusz 06.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 te rocznice koronkowe, porcelanowe i wszystkie inne to durnota .... juz masz kryzys????? żartujesz prawda???? faceci zawsze mają kryzys A kobiety głowy bolą ostatnio wcale mnie nie boli.... miłej nocy zycze wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 chleb chlebkiem ale na monitro nie mam siły już patrzeć papapapa jaki chlebek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 verunia ....specjalnie dla Ciebie http://www.kulinaria.pl/foto/97-s2-27.jpg nie wiem co to , ale wciągnę Alba 40 ml koniaku, 20 ml soku pomarańczowego, 10 ml soku malinowego, do dekoracji plasterek pomarańczy, listki melisy trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 To i ja zmykam, jakbym trzecia stronke dzisiaj ustrzeliła to byście mnie czajnikiem przezywali Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.05.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 te rocznice koronkowe, porcelanowe i wszystkie inne to durnota .... juz masz kryzys????? żartujesz prawda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.05.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 a może takie śmieszne piwko ? http://www.kulinaria.pl/foto/99-s1-29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 To i ja zmykam, jakbym trzecia stronke dzisiaj ustrzeliła to byście mnie czajnikiem przezywali dlaczego zaraz czajnikiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 a może takie śmieszne piwko ? http://www.kulinaria.pl/foto/99-s1-29.jpg a może jeszcze przepis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 te rocznice koronkowe, porcelanowe i wszystkie inne to durnota .... juz masz kryzys????? żartujesz prawda???? faceci zawsze mają kryzys A kobiety głowy bolą ostatnio wcale mnie nie boli.... miłej nocy zycze wszystkim Dobranoc Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.05.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A ja upierdliwie o kredycie .... wysłałam zapytanie do Nordea - zobaczymy...mają 0 % za wcześniejszą spłatę , ale za to wyższą prowizję ... znam ten ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A ja upierdliwie o kredycie .... wysłałam zapytanie do Nordea - zobaczymy...mają 0 % za wcześniejszą spłatę , ale za to wyższą prowizję ... znam ten ból Ale na placu boju zostały: Nordea Sandauer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.05.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 wyobrażacie sobie ???? ćwierć wieku z jednym facetem ???? toż to kazirodztwo ja bym nawet jednego dnia nie wytrzymał z facetem ? wcale Ci sie nie dziwie ale z kobitką ? z kobitką to się da wytrzymać pod warunkiem, że ją głowa nie boli jak boli głowa ...to znak, że trzeba stopki wymasować ....mnie pomaga polubiłam te bóle głowy nie dziwię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.05.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A ja upierdliwie o kredycie .... wysłałam zapytanie do Nordea - zobaczymy...mają 0 % za wcześniejszą spłatę , ale za to wyższą prowizję ... znam ten ból Ale na placu boju zostały: Nordea Sandauer zawsze to już coraz mniejszy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 a może takie śmieszne piwko ? http://www.kulinaria.pl/foto/99-s1-29.jpg a może jeszcze przepis... sok malinowy lub wiśniowy i zimne piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.05.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 A ja upierdliwie o kredycie .... wysłałam zapytanie do Nordea - zobaczymy...mają 0 % za wcześniejszą spłatę , ale za to wyższą prowizję ... znam ten ból Ale na placu boju zostały: Nordea Sandauer zawsze to już coraz mniejszy wybór tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.05.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 a może takie śmieszne piwko ? http://www.kulinaria.pl/foto/99-s1-29.jpg a może jeszcze przepis... sok malinowy lub wiśniowy i zimne piwo wygląda na to, że trochę dużo tego soku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.05.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 wyobrażacie sobie ???? ćwierć wieku z jednym facetem ???? toż to kazirodztwo ja bym nawet jednego dnia nie wytrzymał z facetem ? wcale Ci sie nie dziwie ale z kobitką ? z kobitką to się da wytrzymać pod warunkiem, że ją głowa nie boli jak boli głowa ...to znak, że trzeba stopki wymasować ....mnie pomaga polubiłam te bóle głowy nie dziwię się też lubisz masowanie stopek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 06.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 wyobrażacie sobie ???? ćwierć wieku z jednym facetem ???? toż to kazirodztwo ja bym nawet jednego dnia nie wytrzymał z facetem ? wcale Ci sie nie dziwie ale z kobitką ? z kobitką to się da wytrzymać pod warunkiem, że ją głowa nie boli jak boli głowa ...to znak, że trzeba stopki wymasować ....mnie pomaga polubiłam te bóle głowy nie dziwię się też lubisz masowanie stopek ? i stópek, i plecków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 plecki ? moje ulubione .....zaraz po stopkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.05.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 kontynuujcie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts