Jajcek 07.05.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 czecs Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Słyszałam, że przede mna uciekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.05.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Słyszałam, że przede mna uciekasz a kto ci ti naopowiadal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Słyszałam, że przede mna uciekasz a kto ci ti naopowiadal ? a gadają we wsi, gadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 nie chce gadać to idę na rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.05.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 a na wsi to plota co im tylko slina na jezyk przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 alo To BPH fajnie wygląda ale co z tym przejęciem ? NIe lubię takich akcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.05.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 nie chce gadać to idę na rower chce tylko spozniony zaplon dzis mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.05.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 alo To BPH fajnie wygląda ale co z tym przejęciem ? NIe lubię takich akcji ... tego wlasnie nikt nie wie czesc oddzialow przejdzie pod PKO BP a czesc bedzie zagramanicznym bankiem ale kto i jak to podzieli tego nikt nie wie, natomiast wazne zeby wszystkie zapisy w umowie dotyczyly calego okresu kredytowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 alo To BPH fajnie wygląda ale co z tym przejęciem ? NIe lubię takich akcji ... tego wlasnie nikt nie wie czesc oddzialow przejdzie pod PKO BP a czesc bedzie zagramanicznym bankiem ale kto i jak to podzieli tego nikt nie wie, natomiast wazne zeby wszystkie zapisy w umowie dotyczyly calego okresu kredytowania Zastanawiałam sie nad przeniesieniem konta do nich z PKO SA - mam dość tych dupków. A w BPH załatwią wszystko za nas i będziemy mieli taką samą linie debetową. Jest wiele za... Dla mnie kredyt musi mieć jedną podstawową cechę - musze móc go spłacić bez % kiedy chcę (a nie po 5 latach na przykład) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.05.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 alo To BPH fajnie wygląda ale co z tym przejęciem ? NIe lubię takich akcji ... tego wlasnie nikt nie wie czesc oddzialow przejdzie pod PKO BP a czesc bedzie zagramanicznym bankiem ale kto i jak to podzieli tego nikt nie wie, natomiast wazne zeby wszystkie zapisy w umowie dotyczyly calego okresu kredytowania Zastanawiałam sie nad przeniesieniem konta do nich z PKO SA - mam dość tych dupków. A w BPH załatwią wszystko za nas i będziemy mieli taką samą linie debetową. Jest wiele za... Dla mnie kredyt musi mieć jedną podstawową cechę - musze móc go spłacić bez % kiedy chcę (a nie po 5 latach na przykład) no to kochana w BPH mozesz splacic kiedy chcesz tylko zeby zrobic to za darmo to nie mozesz w pierwszych trzech latach splacic wiecej niz 50% kredytu, przynajmniej w PLN tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 alo To BPH fajnie wygląda ale co z tym przejęciem ? NIe lubię takich akcji ... tego wlasnie nikt nie wie czesc oddzialow przejdzie pod PKO BP a czesc bedzie zagramanicznym bankiem ale kto i jak to podzieli tego nikt nie wie, natomiast wazne zeby wszystkie zapisy w umowie dotyczyly calego okresu kredytowania Zastanawiałam sie nad przeniesieniem konta do nich z PKO SA - mam dość tych dupków. A w BPH załatwią wszystko za nas i będziemy mieli taką samą linie debetową. Jest wiele za... Dla mnie kredyt musi mieć jedną podstawową cechę - musze móc go spłacić bez % kiedy chcę (a nie po 5 latach na przykład) no to kochana w BPH mozesz splacic kiedy chcesz tylko zeby zrobic to za darmo to nie mozesz w pierwszych trzech latach splacic wiecej niz 50% kredytu, przynajmniej w PLN tak mam Czad - ja chyba jednak wezmę w szwajcarach.... Właśnie - plan jest taki, że w dom max w 1,5 roku, potem sprzedajemy jedno mieszkanie i spłacamy 200 k ( z 350k) i tu problem... Nordea pozwala spłacić za 0% ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.05.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 alo To BPH fajnie wygląda ale co z tym przejęciem ? NIe lubię takich akcji ... tego wlasnie nikt nie wie czesc oddzialow przejdzie pod PKO BP a czesc bedzie zagramanicznym bankiem ale kto i jak to podzieli tego nikt nie wie, natomiast wazne zeby wszystkie zapisy w umowie dotyczyly calego okresu kredytowania Zastanawiałam sie nad przeniesieniem konta do nich z PKO SA - mam dość tych dupków. A w BPH załatwią wszystko za nas i będziemy mieli taką samą linie debetową. Jest wiele za... Dla mnie kredyt musi mieć jedną podstawową cechę - musze móc go spłacić bez % kiedy chcę (a nie po 5 latach na przykład) no to kochana w BPH mozesz splacic kiedy chcesz tylko zeby zrobic to za darmo to nie mozesz w pierwszych trzech latach splacic wiecej niz 50% kredytu, przynajmniej w PLN tak mam Czad - ja chyba jednak wezmę w szwajcarach.... Właśnie - plan jest taki, że w dom max w 1,5 roku, potem sprzedajemy jedno mieszkanie i spłacamy 200 k ( z 350k) i tu problem... Nordea pozwala spłacić za 0% ... No i Nordea mi dala lepsze warunki nawet troche zaluje ze w Nordea nie wzialem ale troche zapozno juz bylo na zaltwianie unich pozatym uslyszalem od ich klientow ze tam czasami bardzo dlugo formolnosci sie przeciagaja, chcieli wiecej papierow, wycene rzeczoznawcy na moj koszt, ale ogolnie troszke zaluje, ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 jadę na działkę robić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.05.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 tylko zaraz wracaj i do dziennika wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrew2204 07.05.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 JAKA ŁADNA MYSZKA !!!!! Ja wolę te z zadartym noskiem :) Nefer, Ty flirciara jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.05.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 i znowu pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 07.05.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 pewnie znowu na koniec stronki czajniki sie ukaza i na nowo znikna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.05.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 jajcek czesc!! a Ty na posterunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.05.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 ja tylko na momencik...wysylalam meile....a teraz znikam do ogrodu....szkoda dnia na necik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts