Ew-ka 07.05.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nefer ...ale masz piękną działkę zazdroszczę Ci u mnie było puste pole i dopiero zaczynam nasadzenia .Nie mam ani jednego drzewka Masz taki tajemniczy gród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Ewuś, a wiesz jaki tam będzie slalom budowlany ? NIe wim co z tym wszystkim zrobić - tajemniczy ogród ? Nie myślałam o tym w ten sposób - ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 a ile masz arów ? z tym slalomem budowlanym to nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 a ile masz arów ? z tym slalomem budowlanym to nie przesadzaj Kochanie tam jest 1100 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 a ile masz arów ? z tym slalomem budowlanym to nie przesadzaj Kochanie tam jest 1100 metrów no ....to 2x wiecej niż moja wykarczować zawsze masz czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Jak mó mąż wbił kijaszki gdzie się dom będzie sadowił to się załamałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.05.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 hejka Nefer imponująca ta Twoja działeczka i jak uroczo zapuszczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.05.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam Panie Panów nie witam bo chyba żadnego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 a ile masz arów ? z tym slalomem budowlanym to nie przesadzaj Kochanie tam jest 1100 metrów no ....to 2x wiecej niż moja wykarczować zawsze masz czas Dzięki za pocieszenie Pewnie - postaram się zostawić ile się da bo szkoda mi roślinek - i tak pod siekierę pójdą ze 2 jabłonki, sumak, jarzębina i 2 bzy, rozwalona grusza klapsa ( zdziczała - jeszcze 10 lat temu gruszki były cudowne, ale dostała piorunek i niewiele zostało ..) i diabli wiedzą co jeszcze. Szkoda, ale inaczej się nie da.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 hejka Nefer imponująca ta Twoja działeczka i jak uroczo zapuszczona IMPONUJĄCA ????????? Może ja sie nie znam kurde, kurde, i nie wiem co posiadam - pocieszajcie mnie jeszcze - o tak mi dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam Panie Panów nie witam bo chyba żadnego nie ma witam Pana inżyniera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam Panie Panów nie witam bo chyba żadnego nie ma Mamoń dawaj królika mordercę - ktoś musi mlecze wpierniczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nefer zadroszczę takich drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.05.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nefer - też jestem pod wrażeniem Twojej działki. A gdzie położona jest jeśli można spytać? Czy tamten budynek to na Twojej ziemi czy na sąsiedniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nefer zadroszczę takich drzew Te świerki są rzeczywiście boskie. Mam nadzieję, że im budowlańcy krzywdy nie zrobią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam ciekawe czy mnie jeszcze ktoś tu pamięta No masz:) no co Ty ....Aga !!!!Ciebie nie pamiętać ? taką kruszynkę -rekordzistkę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nefer - też jestem pod wrażeniem Twojej działki. A gdzie położona jest jeśli można spytać? Czy tamten budynek to na Twojej ziemi czy na sąsiedniej? To gówno co tam stoi to u mnie - niestety - pokoik i taras - idzie pod nóż ( a raczej koparkę)> ktoś to zbudował 30 lat temu, ale nigdy nie został zrobiony odbiór po za płytko były fundamenty... i zostało , żeby herbatę sobie ugotować czasem..Tylko ma 4,80 wzrostu ( z kominem) i muszę mieć jednak pozwolenie na rozbiórkę, niestety... następny papier.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 gatki Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nefer zadroszczę takich drzew Te świerki są rzeczywiście boskie. Mam nadzieję, że im budowlańcy krzywdy nie zrobią.... Musisz im zagrozić poucinaniem tego i owego jak zniszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nefer zadroszczę takich drzew Te świerki są rzeczywiście boskie. Mam nadzieję, że im budowlańcy krzywdy nie zrobią.... już je widzę ośnieżone na Boże Narodzenie ....BAJKA .....Opowieści z Narnii mogą się schować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts