forum_user 07.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 gatki Verunia Coś mnie ominęło? Tylko jedno pifko wypiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 no co chcesz taka mała dżungla Cholera wie co tam mieszka ...Kiedyś zamieszkała sowa w wierzbie płaczącej ALe była bycza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Aga - człowieko to nie dogodzisz - ale za to możesz zrobić ogródek jak chcesz... Ew-ka Działka jest w rodzinie od jakiś 50 lat ( 22 ma ją moja teściowa - a ona kocha sadzić wszystko i wszędzie. Świerki maja jakieś 10 m. więc pewnie z 50 lat mają ... Widzisz człowiek to już tak ma, mogę mogę tylko kiedy zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Aga - człowieko to nie dogodzisz - ale za to możesz zrobić ogródek jak chcesz... Ew-ka Działka jest w rodzinie od jakiś 50 lat ( 22 ma ją moja teściowa - a ona kocha sadzić wszystko i wszędzie. Świerki maja jakieś 10 m. więc pewnie z 50 lat mają ... Widzisz człowiek to już tak ma, mogę mogę tylko kiedy zrobię Zrobisz ... przypomnij sobie jak załatwiałaś papiery na budowę - też pewnie nie wierzyłaś, że cośkolwiek stanie ( ja nie wierzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nefer, fajny ogrodek naturalistyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.05.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Dzięki za gratki Andre witaj ! Widzę, że my tu mamy stały etat facetów do towarzystwa Oj Andre - to mi się źle kojarzy ... z żigolakiem jakimś czy coś Sam nigdy się nie uważam za faceta do towarzystwa na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nefer, fajny ogrodek naturalistyczny Verunia - jakie piękne określenie na ten burdel :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nefer sowa to zle wróży a inne zwierzątka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Aga - człowieko to nie dogodzisz - ale za to możesz zrobić ogródek jak chcesz... Ew-ka Działka jest w rodzinie od jakiś 50 lat ( 22 ma ją moja teściowa - a ona kocha sadzić wszystko i wszędzie. Świerki maja jakieś 10 m. więc pewnie z 50 lat mają ... Widzisz człowiek to już tak ma, mogę mogę tylko kiedy zrobię Zrobisz ... przypomnij sobie jak załatwiałaś papiery na budowę - też pewnie nie wierzyłaś, że cośkolwiek stanie ( ja nie wierzę ) A tak a'propos - jakbym miał opowiedzieć jak załatwiałem papiery to pewnie by mi się nie udało. To było w 2004 roku, a już taka amnezja mnie ogarnęła. Tyle się działo w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Aga - człowieko to nie dogodzisz - ale za to możesz zrobić ogródek jak chcesz... Ew-ka Działka jest w rodzinie od jakiś 50 lat ( 22 ma ją moja teściowa - a ona kocha sadzić wszystko i wszędzie. Świerki maja jakieś 10 m. więc pewnie z 50 lat mają ... Widzisz człowiek to już tak ma, mogę mogę tylko kiedy zrobię Zrobisz ... przypomnij sobie jak załatwiałaś papiery na budowę - też pewnie nie wierzyłaś, że cośkolwiek stanie ( ja nie wierzę ) Papiery budowa to pryszcz ( jak dla mnie )ogród to moje największe wyzwanie bo starsznie nielubię grzebania w ziemi A chciałabym żeby było ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nefer sowa to zle wróży a inne zwierzątka? Sowa była dawno i chyba rzeczywiście coś wywróżyła.... ale to już za nami. A ze zwierzątek to głównie krety kotki okoliczne, jaszczurki...i chyba już - choć przecznicę dalej mamy lasek Fajne ptaszki przylatuję - wilgi chyba i dzięcioł był i takie inne kolorowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Aga - człowieko to nie dogodzisz - ale za to możesz zrobić ogródek jak chcesz... Ew-ka Działka jest w rodzinie od jakiś 50 lat ( 22 ma ją moja teściowa - a ona kocha sadzić wszystko i wszędzie. Świerki maja jakieś 10 m. więc pewnie z 50 lat mają ... Widzisz człowiek to już tak ma, mogę mogę tylko kiedy zrobię Zrobisz ... przypomnij sobie jak załatwiałaś papiery na budowę - też pewnie nie wierzyłaś, że cośkolwiek stanie ( ja nie wierzę ) Papiery budowa to pryszcz ( jak dla mnie )ogród to moje największe wyzwanie bo starsznie nielubię grzebania w ziemi A chciałabym żeby było ładnie Moge Ci podrzucić teściówkę - ona CI przekopie wszystko i nasadzi i w rękę pocałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Aga - człowieko to nie dogodzisz - ale za to możesz zrobić ogródek jak chcesz... Ew-ka Działka jest w rodzinie od jakiś 50 lat ( 22 ma ją moja teściowa - a ona kocha sadzić wszystko i wszędzie. Świerki maja jakieś 10 m. więc pewnie z 50 lat mają ... Widzisz człowiek to już tak ma, mogę mogę tylko kiedy zrobię Zrobisz ... przypomnij sobie jak załatwiałaś papiery na budowę - też pewnie nie wierzyłaś, że cośkolwiek stanie ( ja nie wierzę ) Papiery budowa to pryszcz ( jak dla mnie )ogród to moje największe wyzwanie bo starsznie nielubię grzebania w ziemi A chciałabym żeby było ładnie Moge Ci podrzucić teściówkę - ona CI przekopie wszystko i nasadzi i w rękę pocałuje Dawaj ją do mnie, z całowaniem się obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 streszczenie: Stronkę zaczął Jajcek rozmawiając z Joanną. Potem głównym tematem była piękna działeczka Nefer. Pojawiła się też Aga J.G z pytaniem czy ktoś ją jeszcze pamięta. Zakończyła Nefer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Aga - człowieko to nie dogodzisz - ale za to możesz zrobić ogródek jak chcesz... Ew-ka Działka jest w rodzinie od jakiś 50 lat ( 22 ma ją moja teściowa - a ona kocha sadzić wszystko i wszędzie. Świerki maja jakieś 10 m. więc pewnie z 50 lat mają ... Widzisz człowiek to już tak ma, mogę mogę tylko kiedy zrobię Zrobisz ... przypomnij sobie jak załatwiałaś papiery na budowę - też pewnie nie wierzyłaś, że cośkolwiek stanie ( ja nie wierzę ) Papiery budowa to pryszcz ( jak dla mnie )ogród to moje największe wyzwanie bo starsznie nielubię grzebania w ziemi A chciałabym żeby było ładnie Moge Ci podrzucić teściówkę - ona CI przekopie wszystko i nasadzi i w rękę pocałuje Dawaj ją do mnie, z całowaniem się obejdzie Nie ma sprawy - pewnie za wikt jest w stanie wyczarować cuda - w tym cholernym poszyciu na mojej działce się cuda kryją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 2062. Jajcek - 1913. SławekD-żonka - 1644. kze - 1305. Joanna i Janusz - 1256. Whisper - 1197. Kasztanka - 908. maksiu - 799. Majka - 7410. fizyk - 7311. verunia - 6512. Teska - 5913. Olkalybowa - 5214. Sonika - 5115. badi - 4216. Moniś - 3617. facio, Aga J.G, andrzejka - 3520. monka - 3221. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2224. Trini - 2025. Witos - 1826. Funia, marcel2000 - 1728. Nefer - 1629. Agniesia - 1430. joola - 1331. andre59 - 1132. Jane, Tola - 1034. Wojty, kasia64, karolka - 937. Sylvia1 - 838. Ew-ka, kolia - 739. Januszz, tabaluga1, Zielonooka - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty - 547. Ewuś - 448. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 351. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 255. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Aga - człowieko to nie dogodzisz - ale za to możesz zrobić ogródek jak chcesz... Ew-ka Działka jest w rodzinie od jakiś 50 lat ( 22 ma ją moja teściowa - a ona kocha sadzić wszystko i wszędzie. Świerki maja jakieś 10 m. więc pewnie z 50 lat mają ... Widzisz człowiek to już tak ma, mogę mogę tylko kiedy zrobię Zrobisz ... przypomnij sobie jak załatwiałaś papiery na budowę - też pewnie nie wierzyłaś, że cośkolwiek stanie ( ja nie wierzę ) Papiery budowa to pryszcz ( jak dla mnie )ogród to moje największe wyzwanie bo starsznie nielubię grzebania w ziemi A chciałabym żeby było ładnie Moge Ci podrzucić teściówkę - ona CI przekopie wszystko i nasadzi i w rękę pocałuje Dawaj ją do mnie, z całowaniem się obejdzie Nie ma sprawy - pewnie za wikt jest w stanie wyczarować cuda - w tym cholernym poszyciu na mojej działce się cuda kryją A dużo je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Biorę każdego kto pomoże zaznaczam że jest dużo ziemi do rozplantowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nefer dobrze że już sowy nie ma a inne zwierzątka mogą być oprócz kretów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.05.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam wieczorową porą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts