Karolka 07.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 witamy Żabcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Aga - człowieko to nie dogodzisz - ale za to możesz zrobić ogródek jak chcesz... Ew-ka Działka jest w rodzinie od jakiś 50 lat ( 22 ma ją moja teściowa - a ona kocha sadzić wszystko i wszędzie. Świerki maja jakieś 10 m. więc pewnie z 50 lat mają ... Widzisz człowiek to już tak ma, mogę mogę tylko kiedy zrobię Zrobisz ... przypomnij sobie jak załatwiałaś papiery na budowę - też pewnie nie wierzyłaś, że cośkolwiek stanie ( ja nie wierzę ) Papiery budowa to pryszcz ( jak dla mnie )ogród to moje największe wyzwanie bo starsznie nielubię grzebania w ziemi A chciałabym żeby było ładnie Moge Ci podrzucić teściówkę - ona CI przekopie wszystko i nasadzi i w rękę pocałuje Dawaj ją do mnie, z całowaniem się obejdzie Nie ma sprawy - pewnie za wikt jest w stanie wyczarować cuda - w tym cholernym poszyciu na mojej działce się cuda kryją A dużo je Nie ma czasu - bo mówi :) ale obiad ugotuje, dziecka przypilnuje, zakupy zrobi, generalnie dobra z niej kobieta - tylko mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Dzięki za gratki Andre witaj ! Widzę, że my tu mamy stały etat facetów do towarzystwa Oj Andre - to mi się źle kojarzy ... z żigolakiem jakimś czy coś Sam nigdy się nie uważam za faceta do towarzystwa na RW No co Ty, inżynier, przecież żartuję Po prostu, z facetów, najczęściej my jesteśmy na RW No jeszcze Jajcek Tak mi się niezręcznie skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nefer dobrze że już sowy nie ma a inne zwierzątka mogą być oprócz kretów Sowa była kilka godzin i sobie poleciała - ale była ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Aga - człowieko to nie dogodzisz - ale za to możesz zrobić ogródek jak chcesz... Ew-ka Działka jest w rodzinie od jakiś 50 lat ( 22 ma ją moja teściowa - a ona kocha sadzić wszystko i wszędzie. Świerki maja jakieś 10 m. więc pewnie z 50 lat mają ... Widzisz człowiek to już tak ma, mogę mogę tylko kiedy zrobię Zrobisz ... przypomnij sobie jak załatwiałaś papiery na budowę - też pewnie nie wierzyłaś, że cośkolwiek stanie ( ja nie wierzę ) Papiery budowa to pryszcz ( jak dla mnie )ogród to moje największe wyzwanie bo starsznie nielubię grzebania w ziemi A chciałabym żeby było ładnie Moge Ci podrzucić teściówkę - ona CI przekopie wszystko i nasadzi i w rękę pocałuje Dawaj ją do mnie, z całowaniem się obejdzie Nie ma sprawy - pewnie za wikt jest w stanie wyczarować cuda - w tym cholernym poszyciu na mojej działce się cuda kryją A dużo je Nie ma czasu - bo mówi :) ale obiad ugotuje, dziecka przypilnuje, zakupy zrobi, generalnie dobra z niej kobieta - tylko mówi... No to ja sie zastanowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam wieczorową porą.... Cześć Żabciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam wieczorową porą.... Cześć Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Aga - człowieko to nie dogodzisz - ale za to możesz zrobić ogródek jak chcesz... Ew-ka Działka jest w rodzinie od jakiś 50 lat ( 22 ma ją moja teściowa - a ona kocha sadzić wszystko i wszędzie. Świerki maja jakieś 10 m. więc pewnie z 50 lat mają ... Widzisz człowiek to już tak ma, mogę mogę tylko kiedy zrobię Zrobisz ... przypomnij sobie jak załatwiałaś papiery na budowę - też pewnie nie wierzyłaś, że cośkolwiek stanie ( ja nie wierzę ) Papiery budowa to pryszcz ( jak dla mnie )ogród to moje największe wyzwanie bo starsznie nielubię grzebania w ziemi A chciałabym żeby było ładnie Moge Ci podrzucić teściówkę - ona CI przekopie wszystko i nasadzi i w rękę pocałuje Dawaj ją do mnie, z całowaniem się obejdzie Nie ma sprawy - pewnie za wikt jest w stanie wyczarować cuda - w tym cholernym poszyciu na mojej działce się cuda kryją A dużo je Nie ma czasu - bo mówi :) ale obiad ugotuje, dziecka przypilnuje, zakupy zrobi, generalnie dobra z niej kobieta - tylko mówi... No to ja sie zastanowię Proponuję - zastanów się 2 razy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Ale ludziow się zebrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witaj Zabciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam wieczorową porą.... Witaj Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.05.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Jak gotuje i czaruje to ja biorę Gadanie przetrwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Ale ludziow się zebrało Noo, jak mrówków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.05.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 to ja się pożegnam idę zniewolić mojego Faceta bardzo mnie dziś kręci Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.05.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 No to o czym dzisiaj gadamY????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 to ja się pożegnam idę zniewolić mojego Faceta bardzo mnie dziś kręci Dobranoc Miłego zniewalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.05.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Machnąłem dzisiaj parę kilometrów na rowerze. Byłem nad Maltą. Chciałem sobie walnąć piwko, ale nie miałem kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Gatki dla Mamonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Jak gotuje i czaruje to ja biorę Gadanie przetrwam Optymistka - ja też się tak pocieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 No to o czym dzisiaj gadamY????? Miałaś pokazać opalony tyłeczek i bicepsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts