forum_user 07.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 No to o czym dzisiaj gadamY????? Miałaś pokazać opalony tyłeczek i bicepsy Pupa w trakcie opalania...gorzej chwyta brąż... A bicepsy pokazałam juz...spytaj Andre.....przegapiłeś... No nie !!! Nie rób mi tego i pokaż bicepsy raz jeszcze, Chyba mnie to ominęło nie wiem czy nie zaczniesz się mnie bać, jak zobaczysz te mięśnie.... Ja to juz się boje , nie zadzieram z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 STRESZCZENIE Zaczął Mamoń jakoś dziwnie. Nefer pochwaliła się swoim naturalistycznym ogrodem dżunglą. Chciała też komuś podrzucić swoją teściową. Chętna okazała się niezapomniana Aga. Andre to facet do towarzystwa. Niespodziewanie zakończył Mamoń ... Lepiej będzie: Andre to facet lubiący miłe towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 07.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 to ja też się już pożegnam dobranoc wszystkim i miłego zniewalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 No to o czym dzisiaj gadamY????? Miałaś pokazać opalony tyłeczek i bicepsy Pupa w trakcie opalania...gorzej chwyta brąż... A bicepsy pokazałam juz...spytaj Andre.....przegapiłeś... No nie !!! Nie rób mi tego i pokaż bicepsy raz jeszcze, Chyba mnie to ominęło nie wiem czy nie zaczniesz się mnie bać, jak zobaczysz te mięśnie.... ja się nie przestraszyłem też mi trochę mięśni zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 No to o czym dzisiaj gadamY????? Miałaś pokazać opalony tyłeczek i bicepsy Pupa w trakcie opalania...gorzej chwyta brąż... A bicepsy pokazałam juz...spytaj Andre.....przegapiłeś... No nie !!! Nie rób mi tego i pokaż bicepsy raz jeszcze, Chyba mnie to ominęło nie wiem czy nie zaczniesz się mnie bać, jak zobaczysz te mięśnie.... ja się nie przestraszyłem też mi trochę mięśni zostało to tera Ty pokaż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.05.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 No to o czym dzisiaj gadamY????? Miałaś pokazać opalony tyłeczek i bicepsy Pupa w trakcie opalania...gorzej chwyta brąż... A bicepsy pokazałam juz...spytaj Andre.....przegapiłeś... No nie !!! Nie rób mi tego i pokaż bicepsy raz jeszcze, Chyba mnie to ominęło nie wiem czy nie zaczniesz się mnie bać, jak zobaczysz te mięśnie.... ja się nie przestraszyłem też mi trochę mięśni zostało to tera Ty pokaż.... ale ja trochę blady po zimie jestem jak mnie troszkę słońce przypraży to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 07.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Ja już się pożegnam. Piotrek rano do szkoły idzie. Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.05.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 No to ja też idę do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.05.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Dobranoc - też się pożegnam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.05.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dzieńdoberek Otwieram kolejny dzionek wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dzień dobry - poproszę kogoś litościwego, żeby mnie zgonił z sofy i zagna do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 czesc wsiem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dzień dobry - poproszę kogoś litościwego, żeby mnie zgonił z sofy i zagna do roboty... Do roboty !!!!!! Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.05.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Nefer, już dzień, rusz się kobieto, słońce chce na Ciebie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dzień dobry - poproszę kogoś litościwego, żeby mnie zgonił z sofy i zagna do roboty... SIO !!!!!!z kanapy do pracy!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 IDU IDU IDU ....idu.....idu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Ja pierdzele - Wierzejewski wiceministrem edukacji - ten bojówkarz... to koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 no to miłego dnia i słonecznego ......ja zaraz wyruszam do Opola na zebranie a potem sobie pobiegam po sklepach z ciuchami czyli jak mój mąż mówi " sporty ekstremalne " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Ja pierdzele - Wierzejewski wiceministrem edukacji - ten bojówkarz... to koniec... czesc to nic tylko rano też trzeba sie spic bo na trzeźwo tych nowinek sie nie da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts