kze 08.05.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam. Co słychać? U mnie ruch... Więźbę kładą, jutro zamawiam okna i spotykam się z gościem od pieca gazowego... W sobotę obiłem sobie głowę o belkę, ale za to pogadałem sobie z gosciem od odkurzacza centralnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam. Co słychać? U mnie ruch... Więźbę kładą, jutro zamawiam okna i spotykam się z gościem od pieca gazowego... W sobotę obiłem sobie głowę o belkę, ale za to pogadałem sobie z gosciem od odkurzacza centralnego... witam również, o to faktycznie ruch u Ciebie, nadążasz z tym wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.05.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam. Co słychać? U mnie ruch... Więźbę kładą, jutro zamawiam okna i spotykam się z gościem od pieca gazowego... W sobotę obiłem sobie głowę o belkę, ale za to pogadałem sobie z gosciem od odkurzacza centralnego... witam również, o to faktycznie ruch u Ciebie, nadążasz z tym wszystkim Na jutro biore urlop... Bo nie mogę i spóźnić sie do pracy i wyjść wcześniej.. A co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.05.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 NIektórzy to mają dobrze - pracują z dziećmi :( gimnazjaliści to nie dzieci to diabły rogate o takie a po gimnazjum czy liceum jeszcze lepsze:) ja się cieszę miesiącem majem, bo to miesiąc praktyk zawodowych i odpoczywam od zajęć w szkole Miłego poniedziałku! A jak mniej zajęć to kaski nie jest mniej? Jak kasa ta samo to spoko... Idę na spotkanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam. Co słychać? U mnie ruch... Więźbę kładą, jutro zamawiam okna i spotykam się z gościem od pieca gazowego... W sobotę obiłem sobie głowę o belkę, ale za to pogadałem sobie z gosciem od odkurzacza centralnego... witam również, o to faktycznie ruch u Ciebie, nadążasz z tym wszystkim Na jutro biore urlop... Bo nie mogę i spóźnić sie do pracy i wyjść wcześniej.. A co u Ciebie? w porządku powoli się ślimaczą roboty wewnątrz domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 witajcie znowu tak duzo stron, że nie ma szans nadrobienia Michał poprawia stopnie, i nie może sie oderwać od kolejnej częsci harrego Pottera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 witajcie znowu tak duzo stron, że nie ma szans nadrobienia Michał poprawia stopnie, i nie może sie oderwać od kolejnej częsci harrego Pottera Cześć Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 NIektórzy to mają dobrze - pracują z dziećmi :( cześć Nefer, coś ty dzisiaj humoru nie masz Zepsuł mi poniedziałek news, że Wierzejski zostaje wiceministrem edukacji... to już koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 NIektórzy to mają dobrze - pracują z dziećmi :( cześć Nefer, coś ty dzisiaj humoru nie masz Zepsuł mi poniedziałek news, że Wierzejski zostaje wiceministrem edukacji... to już koniec... no tak @#$%^& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Gdyby nie dom i teściowie już bym była na Florydzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.05.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 witajcie znowu tak duzo stron, że nie ma szans nadrobienia Michał poprawia stopnie, i nie może sie oderwać od kolejnej częsci harrego Pottera Najważniejsze, że czyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.05.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 NIektórzy to mają dobrze - pracują z dziećmi :( cześć Nefer, coś ty dzisiaj humoru nie masz Zepsuł mi poniedziałek news, że Wierzejski zostaje wiceministrem edukacji... to już koniec... A Giertych jest ministrem... Nie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Gdyby nie dom i teściowie już bym była na Florydzie.. ja się nie dam idiotom. Nie wyjadę Znaczy wyjadę tylko na kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 witajcie znowu tak duzo stron, że nie ma szans nadrobienia Michał poprawia stopnie, i nie może sie oderwać od kolejnej częsci harrego Pottera Najważniejsze, że czyta... najważniejsze Jesteśmy uratowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Gdyby nie dom i teściowie już bym była na Florydzie.. ja się nie dam idiotom. Nie wyjadę Znaczy wyjadę tylko na kilka dni Masz rację - na pohubel skur....synom ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Gdyby nie dom i teściowie już bym była na Florydzie.. ja się nie dam idiotom. Nie wyjadę Znaczy wyjadę tylko na kilka dni Masz rację - na pohubel skur....synom ! kupiłam sobie dolot do wawy, noga moja nie stanie w stolicy, dopóki oni rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 oho zdaje się, że to koncówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 czajniki paskudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 czajniki paskudne osz to ja jestem paskudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuuba 08.05.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dzien dobry. Jezuu, jak mi się robić nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts