SławekD-żonka 08.05.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Kasia a ty co odrabiasz lekcje za innych Koleżanka się urlopuje, a ja ją zastępuję, więc mam swoją robotę + jej, a od piątku i sekretara samego prezesa się też urlopuje i będę robiła na 3 stanowiskach złośliwe babsztyle (siory zresztą), miały powiedziane by mi tak nie robić, to qtwa bach szkoda, że mają różnych szefów jestem złaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.05.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Klasztor Kykkos w górach Trodos jest też fajny. Ma fajne freski. Winko commandaria też jest niczego sobie.. A Nikozja to toszkę przypominała mi Berlin przed 1990r tzn. ta posempna granica, gdzie stoi żołnierz. Zdjecia mozna robić jak Ci pozwoli wpp może nawet .. wycelować z karabinu do Ciebie... A w części tureckiej Cypru to OC i AC nie obowiązuje.. Tam nawet konsul nie ma władzy.. Od obszar objety działaniami wojennymi... Za to fajnie widać namalowaną flagę na zboczu góry (takie miejsce widokowe w Nikozji, koło granicy).. Góry Trodas dosyć oryginalne. Polecam tą wycieczkę na półwysep Akamaz. Była najdroższa, ale najbardziej atrakcyjna. Jak pamiętam jazda jeepkami, potem stateczkiem, można popływać i poskakać do morza ze statku. Przy okazji oglądamy najdroższy hotel, gdzie zdaje sie Rod Steward robił imprę chyba za 0,5mln usd... A nastepnie fajna grota, potem (lub przed tem - nie pamieta) obiadek z ok.7 dań z winkiem.. Po drodze Paphos i miejsce gdzie wyłoniła się Afrodyta... Wycieczka na prawde była OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 08.05.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 A jak mniej zajęć to kaski nie jest mniej? Jak kasa ta samo to spoko... Idę na spotkanie.. Jak nie ma zajęć to i kasy nie ma. Niemniej jednak odpoczynek psychiczny jest potrzebny Wiem.. Też kiedyś uczyłem, ale pod koniec wakacji juz mi zaczynało kasy brakować, więc zaczynałęm czekać na początek roku szkolnego... na szczęście nie tylko szkoła mi płaci Moje główne źródło utrzymania jest znacznie bardziej stabilne i co najważniejsze ciągłe! I na dodatek uwielbiam swoją pracę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.05.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Kasia a ty co odrabiasz lekcje za innych Koleżanka się urlopuje, a ja ją zastępuję, więc mam swoją robotę + jej, a od piątku i sekretara samego prezesa się też urlopuje i będę robiła na 3 stanowiskach złośliwe babsztyle (siory zresztą), miały powiedziane by mi tak nie robić, to qtwa bach szkoda, że mają różnych szefów jestem złaaa No ciut wredne babsztyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Kasia a ty co odrabiasz lekcje za innych Koleżanka się urlopuje, a ja ją zastępuję, więc mam swoją robotę + jej, a od piątku i sekretara samego prezesa się też urlopuje i będę robiła na 3 stanowiskach złośliwe babsztyle (siory zresztą), miały powiedziane by mi tak nie robić, to qtwa bach szkoda, że mają różnych szefów jestem złaaa Kasia uśmiechnij się złość piękności szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.05.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 zazdroszczę Ci Majka tego wyjazdu Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.05.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Kasia a ty co odrabiasz lekcje za innych Koleżanka się urlopuje, a ja ją zastępuję, więc mam swoją robotę + jej, a od piątku i sekretara samego prezesa się też urlopuje i będę robiła na 3 stanowiskach złośliwe babsztyle (siory zresztą), miały powiedziane by mi tak nie robić, to qtwa bach szkoda, że mają różnych szefów jestem złaaa No ciut wredne babsztyle.. Wredne jakich mało, nie tyle, że same przez się, to jeszcze w ramach rewanżu, że ośmieliłam się tu pracować zamiast córki jednej z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.05.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Kasia a ty co odrabiasz lekcje za innych Koleżanka się urlopuje, a ja ją zastępuję, więc mam swoją robotę + jej, a od piątku i sekretara samego prezesa się też urlopuje i będę robiła na 3 stanowiskach złośliwe babsztyle (siory zresztą), miały powiedziane by mi tak nie robić, to qtwa bach szkoda, że mają różnych szefów jestem złaaa Kasia uśmiechnij się złość piękności szkodzi Ale przyspiesza metabolizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Kasia a ty co odrabiasz lekcje za innych Koleżanka się urlopuje, a ja ją zastępuję, więc mam swoją robotę + jej, a od piątku i sekretara samego prezesa się też urlopuje i będę robiła na 3 stanowiskach złośliwe babsztyle (siory zresztą), miały powiedziane by mi tak nie robić, to qtwa bach szkoda, że mają różnych szefów jestem złaaa Kasia uśmiechnij się złość piękności szkodzi Ale przyspiesza metabolizm tyle tego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.05.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 zazdroszczę Ci Majka tego wyjazdu Ja też Ponieważ byłem już na Cyprze to powiem, że .. tez ciut zazdroszczę.. W sumie to po Polsce na razie jedyne miejsce gdzie mógłbym mieszkać. Ciepło, angielsko języczni ludzie, bardzo bezpiecznie, duża kultura osobista, fajny klimat... Chyba kiedys jeszcze pojadę na Cypr.. W przeciwieństwie do Włoch, gdzie było brudno, za goraco (a byłem w maju), dużo złodziei i badziewie prawie wszędzie (np. potrawa o tej samej nazwie lasagne - za każdym razem dostawałem co innego... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.05.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 zazdroszczę Ci Majka tego wyjazdu Ja też Ponieważ byłem już na Cyprze to powiem, że .. tez ciut zazdroszczę.. W sumie to po Polsce na razie jedyne miejsce gdzie mógłbym mieszkać. Ciepło, angielsko języczni ludzie, bardzo bezpiecznie, duża kultura osobista, fajny klimat... Chyba kiedys jeszcze pojadę na Cypr.. W przeciwieństwie do Włoch, gdzie było brudno, za goraco (a byłem w maju), dużo złodziei i badziewie prawie wszędzie (np. potrawa o tej samej nazwie lasagne - za każdym razem dostawałem co innego... ) Ja mogłam bym oprócz Poznania mieszkać w Pradze - tej czeskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Kasia a ty co odrabiasz lekcje za innych Koleżanka się urlopuje, a ja ją zastępuję, więc mam swoją robotę + jej, a od piątku i sekretara samego prezesa się też urlopuje i będę robiła na 3 stanowiskach złośliwe babsztyle (siory zresztą), miały powiedziane by mi tak nie robić, to qtwa bach szkoda, że mają różnych szefów jestem złaaa Kasia uśmiechnij się złość piękności szkodzi Ale przyspiesza metabolizm tyle tego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.05.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Kasia a ty co odrabiasz lekcje za innych Koleżanka się urlopuje, a ja ją zastępuję, więc mam swoją robotę + jej, a od piątku i sekretara samego prezesa się też urlopuje i będę robiła na 3 stanowiskach złośliwe babsztyle (siory zresztą), miały powiedziane by mi tak nie robić, to qtwa bach szkoda, że mają różnych szefów jestem złaaa Kasia uśmiechnij się złość piękności szkodzi Ale przyspiesza metabolizm tyle tego dobrego De ja vu Wysłany : Pon, 8 Maj 2006 12:41 Temat postu : Odpowiedz z cytatem SławekD-żonka napisał: Marcel2000 napisał: SławekD-żonka napisał: Marcel2000 napisał: Kasia a ty co odrabiasz lekcje za innych Koleżanka się urlopuje, a ja ją zastępuję, więc mam swoją robotę + jej, a od piątku i sekretara samego prezesa się też urlopuje i będę robiła na 3 stanowiskach złośliwe babsztyle (siory zresztą), miały powiedziane by mi tak nie robić, to qtwa bach szkoda, że mają różnych szefów jestem złaaa Kasia uśmiechnij się złość piękności szkodzi Ale przyspiesza metabolizm tyle tego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 zapraszam na kawkę http://www.coffea.pl/jak_zaparzyc/kawy_z_mlekiem_cappucino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Kasia a ty co odrabiasz lekcje za innych Koleżanka się urlopuje, a ja ją zastępuję, więc mam swoją robotę + jej, a od piątku i sekretara samego prezesa się też urlopuje i będę robiła na 3 stanowiskach złośliwe babsztyle (siory zresztą), miały powiedziane by mi tak nie robić, to qtwa bach szkoda, że mają różnych szefów jestem złaaa Kasia uśmiechnij się złość piękności szkodzi Ale przyspiesza metabolizm tyle tego dobrego De ja vu Wysłany : Pon, 8 Maj 2006 12:41 Temat postu : Odpowiedz z cytatem SławekD-żonka napisał: Marcel2000 napisał: SławekD-żonka napisał: Marcel2000 napisał: Kasia a ty co odrabiasz lekcje za innych Koleżanka się urlopuje, a ja ją zastępuję, więc mam swoją robotę + jej, a od piątku i sekretara samego prezesa się też urlopuje i będę robiła na 3 stanowiskach złośliwe babsztyle (siory zresztą), miały powiedziane by mi tak nie robić, to qtwa bach szkoda, że mają różnych szefów jestem złaaa Kasia uśmiechnij się złość piękności szkodzi Ale przyspiesza metabolizm tyle tego dobrego czasami mi się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.05.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 zapraszam na kawkę http://www.coffea.pl/jak_zaparzyc/kawy_z_mlekiem_cappucino.jpg O Marcel, jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 http://www.coffea.pl/jak_zaparzyc/kawy_gorace_kawa_z_dzbanka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 i coś do kawy http://www.kulinaria.pl/foto/rogalikizmarm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.05.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Pyszności i wyglada, że sami zostaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.05.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 zazdroszczę Ci Majka tego wyjazdu Ja też Ponieważ byłem już na Cyprze to powiem, że .. tez ciut zazdroszczę.. W sumie to po Polsce na razie jedyne miejsce gdzie mógłbym mieszkać. Ciepło, angielsko języczni ludzie, bardzo bezpiecznie, duża kultura osobista, fajny klimat... Chyba kiedys jeszcze pojadę na Cypr.. W przeciwieństwie do Włoch, gdzie było brudno, za goraco (a byłem w maju), dużo złodziei i badziewie prawie wszędzie (np. potrawa o tej samej nazwie lasagne - za każdym razem dostawałem co innego... ) Ja mogłam bym oprócz Poznania mieszkać w Pradze - tej czeskiej A moja żona twierdzi, że w Wiedniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts