Majka 08.05.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ja dołączę ale mi wstyd no i teraz muszę napisać streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 no jestem no to gratki ponowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 no jestem no tak przecież to koniec stronki był wcale nie klienci wyszli, to ja myk na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ja dołączę ale mi wstyd no i teraz muszę napisać streszczenie to bierz się do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 08.05.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ja się też urwałam z pracy, ale już wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 no jestem no tak przecież to koniec stronki był wcale nie klienci wyszli, to ja myk na forum przecież wiem, jak to jest w pracy, sam też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Gdyby nie dom i teściowie już bym była na Florydzie.. ja się nie dam idiotom. Nie wyjadę Znaczy wyjadę tylko na kilka dni Masz rację - na pohubel skur....synom ! kupiłam sobie dolot do wawy, noga moja nie stanie w stolicy, dopóki oni rządzą To mnie w tym czasie nie odwiedzisz... ? lotnisko odwiedzam. Z chęcią tam sie spotkam to teren eksterytorialny to się możesz umwóic z jajckiem i prezesem . czesc ja na moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ja się też urwałam z pracy, ale już wróciłam ja już nie wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 w poprzednim odcinku okazałam sie paskudnym czajnikiem, potem było troche o wyspie, duzo o paskudnych babach od Kaśki, ciasto - mniam no i samotny bieg długodystansowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Gdyby nie dom i teściowie już bym była na Florydzie.. ja się nie dam idiotom. Nie wyjadę Znaczy wyjadę tylko na kilka dni Masz rację - na pohubel skur....synom ! kupiłam sobie dolot do wawy, noga moja nie stanie w stolicy, dopóki oni rządzą To mnie w tym czasie nie odwiedzisz... ? lotnisko odwiedzam. Z chęcią tam sie spotkam to teren eksterytorialny to się możesz umwóic z jajckiem i prezesem . czesc ja na moment a dlaczego na momment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 w poprzednim odcinku okazałam sie paskudnym czajnikiem, potem było troche o wyspie, duzo o paskudnych babach od Kaśki, ciasto - mniam no i samotny bieg długodystansowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Gdyby nie dom i teściowie już bym była na Florydzie.. ja się nie dam idiotom. Nie wyjadę Znaczy wyjadę tylko na kilka dni Masz rację - na pohubel skur....synom ! kupiłam sobie dolot do wawy, noga moja nie stanie w stolicy, dopóki oni rządzą To mnie w tym czasie nie odwiedzisz... ? lotnisko odwiedzam. Z chęcią tam sie spotkam to teren eksterytorialny to się możesz umwóic z jajckiem i prezesem . czesc ja na moment serio? to ja chcę z nimi na kawę i papierosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Propozycja Santander (PTF) - nie wiem czy się cieszyć czy nie... 350.000 kredyt 50 % wkładu własnegokredyt na 30 lat waluta CHF oprocentowanie w skali roku : 2,97 % marża banku + Libor 6m Rata : 1.512 pln Prowizja banku 0% Wcześniejsza spłata 0% Wycena działki - 600 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.05.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 na razie dowidzenia wszystkim, zmykam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Gdyby nie dom i teściowie już bym była na Florydzie.. ja się nie dam idiotom. Nie wyjadę Znaczy wyjadę tylko na kilka dni Masz rację - na pohubel skur....synom ! kupiłam sobie dolot do wawy, noga moja nie stanie w stolicy, dopóki oni rządzą To mnie w tym czasie nie odwiedzisz... ? lotnisko odwiedzam. Z chęcią tam sie spotkam to teren eksterytorialny to się możesz umwóic z jajckiem i prezesem . czesc ja na moment a dlaczego na momment bo z pracy klikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Propozycja Santander (PTF) - nie wiem czy się cieszyć czy nie... 350.000 kredyt 50 % wkładu własnego kredyt na 30 lat waluta CHF oprocentowanie w skali roku : 2,97 % marża banku + Libor 6m Rata : 1.512 pln Prowizja banku 0% Wcześniejsza spłata 0% Wycena działki - 600 pln - wypłata w ilu transzach? - ile kosztuje wizyta urzednika zatwierdzająca transze - ile mozna wydać bez faktur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 na razie dowidzenia wszystkim, zmykam, fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 - wypłata w ilu transzach? - tylu ilu wpiszę w umowie z wykonawcą - ile kosztuje wizyta urzednika zatwierdzająca transze? zdjęcia robię i już - ile mozna wydać bez faktur? nie pytałam ( wszystko będzie na fakturę ) Bo ja gupol jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 - wypłata w ilu transzach? - tylu ilu wpiszę w umowie z wykonawcą - ile kosztuje wizyta urzednika zatwierdzająca transze? zdjęcia robię i już - ile mozna wydać bez faktur? nie pytałam ( wszystko będzie na fakturę ) Bo ja gupol jestem e tam głupol, niektórych rzeczy się nie da na fakturę /poza tym zmiesci się tedy uporządkowanie terenu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 - wypłata w ilu transzach? - tylu ilu wpiszę w umowie z wykonawcą - ile kosztuje wizyta urzednika zatwierdzająca transze? zdjęcia robię i już - ile mozna wydać bez faktur? nie pytałam ( wszystko będzie na fakturę ) Bo ja gupol jestem e tam głupol, niektórych rzeczy się nie da na fakturę /poza tym zmiesci się tedy uporządkowanie terenu/ ALe w tak zwanym międzyczasie ( po zrobieniu wyszukiwania na OPen Finance) powstała inna lista: Raiffeisen GE MIllenium Multi Bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts