SławekD-żonka 08.05.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Ło matko, co za dzień, mówię do jutra, chyba że zostanę w robocie na noc Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.05.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dokumenty zgubiłem albo mi ukradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dokumenty zgubiłem albo mi ukradli jakie? sprawdź najpierw gdzie mogły ci wypaść, potem ewentualnie blokuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 08.05.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dokumenty zgubiłem albo mi ukradli jakie? sprawdź najpierw gdzie mogły ci wypaść, potem ewentualnie blokuj Dowód rejestracyjny, prawko jazdy, karta do tankowania, karta do selgrosa. Znalazca dzwonił do mojej matki (ktoś kto szuka w książce telefonicznej taki numer znajduje) i zostawił "swój" numer telefonu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dokumenty zgubiłem albo mi ukradli jakie? sprawdź najpierw gdzie mogły ci wypaść, potem ewentualnie blokuj Dowód rejestracyjny, prawko jazdy, karta do tankowania, karta do selgrosa. Znalazca dzwonił do mojej matki (ktoś kto szuka w książce telefonicznej taki numer znajduje) i zostawił "swój" numer telefonu ... Mam nadzieję,że znaleźne będzie do zaakceptowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.05.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dokumenty zgubiłem albo mi ukradli jakie? sprawdź najpierw gdzie mogły ci wypaść, potem ewentualnie blokuj Dowód rejestracyjny, prawko jazdy, karta do tankowania, karta do selgrosa. Znalazca dzwonił do mojej matki (ktoś kto szuka w książce telefonicznej taki numer znajduje) i zostawił "swój" numer telefonu ... O kurczę! Rok temu też znalazłam, a właściwie widziałam jak sfruneły wszystkie dokumenty z ruszającego samochodu. Wszystko pozbierałam z ulicy.......Zadzwoniłam i oddałam . I nie wzięłam ani grosza, mimo że facet nalegał, żeby dać mi znaleźne. A jaki był zdziwiony Potem dostałam smsa z pięknymi podziękowaniami. Marcin, mam nadzieję, że ten kto znalazł, zachowa sie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dokumenty zgubiłem albo mi ukradli jakie? sprawdź najpierw gdzie mogły ci wypaść, potem ewentualnie blokuj Dowód rejestracyjny, prawko jazdy, karta do tankowania, karta do selgrosa. Znalazca dzwonił do mojej matki (ktoś kto szuka w książce telefonicznej taki numer znajduje) i zostawił "swój" numer telefonu ... O kurczę! Rok temu też znalazłam, a właściwie widziałam jak sfruneły wszystkie dokumenty z ruszającego samochodu. Wszystko pozbierałam z ulicy.......Zadzwoniłam i oddałam . I nie wzięłam ani grosza, mimo że facet nalegał, żeby dać mi znaleźne. A jaki był zdziwiony Potem dostałam smsa z pięknymi podziękowaniami. Marcin, mam nadzieję, że ten kto znalazł, zachowa sie podobnie. niektórzy to mają szczęście Ciekawe, czy sie przyzna do miejsca pozostawienie. Ja obstawiam dach auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.05.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 [ Ciekawe, czy sie przyzna do miejsca pozostawienie. Ja obstawiam dach auta Nie sądzę ...Inzynier nie jest fujarą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.05.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 [ Ciekawe, czy sie przyzna do miejsca pozostawienie. Ja obstawiam dach auta Nie sądzę ...Inzynier nie jest fujarą... nie musi byc fujarą. Pozostawianie rzeczy na dachu auta to normalne u facetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.05.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 [ Ciekawe, czy sie przyzna do miejsca pozostawienie. Ja obstawiam dach auta Nie sądzę ...Inzynier nie jest fujarą... nie musi byc fujarą. Pozostawianie rzeczy na dachu auta to normalne u facetów Mój nie zostawia... A Twój??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 08.05.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dokumenty zgubiłem albo mi ukradli bardzo mi przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.05.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 no jestem No jak mam ciebie dogonić , jak mi ciągle uciekasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.05.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 A w ogle to witam z poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.05.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 a ...wogole to witam po malej przerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 08.05.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ale macie tempo tworzenia doskonale odzwierciedla temat wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.05.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 a ...wogole to witam po malej przerwie ładnej mi małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.05.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 a ...wogole to witam po malej przerwie ładnej mi małej dlugoweekendowalam sie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.05.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 a ...wogole to witam po malej przerwie ładnej mi małej dlugoweekendowalam sie;) fiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.05.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 raczej ....hau hau przez ten dlugi weekend mam nowego psa.... załamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.05.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 raczej ....hau hau przez ten dlugi weekend mam nowego psa.... załamka szczenię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts