Jajcek 08.05.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 spadam do domku papatki No co TY !!!!!!!!!! zajrzyj chociaż na moją zapuszczoną działkę ( w stopce) spoko zdarzylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam ciekawe czy mnie jeszcze ktoś tu pamięta hmmmmmmmm ? Aga ? cos mi swita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Nefer - też jestem pod wrażeniem Twojej działki. A gdzie położona jest jeśli można spytać? Czy tamten budynek to na Twojej ziemi czy na sąsiedniej? A działka w Warszawie, na Zaciszu - dwie przecznice od Radzymińskiej, ale nie słychać na szczeście.. Będę musiał rzucić okiem na planik miasta Fajnie, że ulicy nie słychać. A asfalt masz? NO masz - od 2 lat i chodniczej z kostki Bauma piknie nam zrobili Bedzie co odsniezac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dzięki za gratki Andre witaj ! Widzę, że my tu mamy stały etat facetów do towarzystwa Oj Andre - to mi się źle kojarzy ... z żigolakiem jakimś czy coś Sam nigdy się nie uważam za faceta do towarzystwa na RW No co Ty, inżynier, przecież żartuję Po prostu, z facetów, najczęściej my jesteśmy na RW No jeszcze Jajcek Tak mi się niezręcznie skojarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Cześć Olka Chciałam nadrobić zaległości, ale mam tyle pracy, że się nie da ja wlasnie nadrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Kasiu strzelasz czy jesteś zajęta? Piekny strzal Olus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 czesc Olcia po info od Nefer trza zaczac pic od rana zmienię pracę aby na te picie zarobić, ale jak już zmienię to nie będę musiała pić, no chyba,że pójdę w rolnictwo Na którą lekcje masz dzisiaj? na 11.45, mamy dzis szkolenie na temat narkotyków mam nadzieję,że z degustacją a ty żaba dzisiaj wolne Nie, zaraz jadę do szkółki na długo a ty juz ja wyganiasz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 4444 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 raczej ....hau hau przez ten dlugi weekend mam nowego psa.... załamka pokaż opisz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 NIektórzy to mają dobrze - pracują z dziećmi :( Trzebabylo przedszkole otworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 NIektórzy to mają dobrze - pracują z dziećmi :( gimnazjaliści to nie dzieci to diabły rogate o takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 witajcie znowu tak duzo stron, że nie ma szans nadrobienia Michał poprawia stopnie, i nie może sie oderwać od kolejnej częsci harrego Pottera proboj proboj ja juz drugi dzien walcze i jeszcze dwie stronki i nabierzaco bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 czajniki paskudne gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 A jak mniej zajęć to kaski nie jest mniej? Jak kasa ta samo to spoko... Idę na spotkanie.. Jak nie ma zajęć to i kasy nie ma. Niemniej jednak odpoczynek psychiczny jest potrzebny Wiem.. Też kiedyś uczyłem, ale pod koniec wakacji juz mi zaczynało kasy brakować, więc zaczynałęm czekać na początek roku szkolnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 raczej ....hau hau przez ten dlugi weekend mam nowego psa.... załamka pokaż opisz.. czesc Sylvia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Jajcuś helo.. a mi smutno bo prawie nikt do moich komentarzy sie nie wpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.05.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Gdyby nie dom i teściowie już bym była na Florydzie.. ja się nie dam idiotom. Nie wyjadę Znaczy wyjadę tylko na kilka dni Masz rację - na pohubel skur....synom ! kupiłam sobie dolot do wawy, noga moja nie stanie w stolicy, dopóki oni rządzą To mnie w tym czasie nie odwiedzisz... ? lotnisko odwiedzam. Z chęcią tam sie spotkam to teren eksterytorialny to się możesz umwóic z jajckiem i prezesem . czesc ja na moment serio? to ja chcę z nimi na kawę i papierosa no problem tylko ja nie pale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dokumenty zgubiłem albo mi ukradli jakie? sprawdź najpierw gdzie mogły ci wypaść, potem ewentualnie blokuj Dowód rejestracyjny, prawko jazdy, karta do tankowania, karta do selgrosa. Znalazca dzwonił do mojej matki (ktoś kto szuka w książce telefonicznej taki numer znajduje) i zostawił "swój" numer telefonu ... o ja pie#$%^%$#$% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts