forum_user 08.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Cześć Verunia, już wróciłaś? gadajcie sobie, mnie tu nie ma jasne http://www.fide.pl/img_p/fissler/297/38516.jpg Całkiem zgrabny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Najbardziej to mi się LAND ROVER podoba, z tych co na Cammel Trophy jeździły a mi to sie podobaja te nowe poza moimi mozliwosciami finansowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Całkiem zgrabny mialo cie nie byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dziewczyn nie ma, możemy pogadać o samochodach no i coool Marzy mi się 4x4 mi też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.05.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Tak wogóle to już mi się nie chce karku zginać wsiadając do osobówki. Mam 185cm wzrostu i czas na trochę wyższym "kożle" posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Tak wogóle to już mi się nie chce karku zginać wsiadając do osobówki. Mam 185cm wzrostu i czas na trochę wyższym "kożle" posiedzieć to ja z drugiej strony mnie to ledwo zza keirownicy widac i chetnie bym posiedzila na czyms skad bez poduszki droge widze normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Najbardziej to mi się LAND ROVER podoba, z tych co na Cammel Trophy jeździły a mi to sie podobaja te nowe poza moimi mozliwosciami finansowymi Eee... jakieś takie cukierkowate są i stresujące, żeby lakieru nie podrapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Tak wogóle to już mi się nie chce karku zginać wsiadając do osobówki. Mam 185cm wzrostu i czas na trochę wyższym "kożle" posiedzieć to ja z drugiej strony mnie to ledwo zza keirownicy widac i chetnie bym posiedzila na czyms skad bez poduszki droge widze normalnie czyzby kompleksy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Tak wogóle to już mi się nie chce karku zginać wsiadając do osobówki. Mam 185cm wzrostu i czas na trochę wyższym "kożle" posiedzieć to ja z drugiej strony mnie to ledwo zza keirownicy widac i chetnie bym posiedzila na czyms skad bez poduszki droge widze normalnie no to pozostają tylko męża kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Najbardziej to mi się LAND ROVER podoba, z tych co na Cammel Trophy jeździły a mi to sie podobaja te nowe poza moimi mozliwosciami finansowymi Eee... jakieś takie cukierkowate są i stresujące, żeby lakieru nie podrapać i co ja zrobie ze mi sie takie podobaja grand cheroke i suzuki grand vitara, landrower, nie wspominajac o toyocie land cruiser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Tak wogóle to już mi się nie chce karku zginać wsiadając do osobówki. Mam 185cm wzrostu i czas na trochę wyższym "kożle" posiedzieć to ja z drugiej strony mnie to ledwo zza keirownicy widac i chetnie bym posiedzila na czyms skad bez poduszki droge widze normalnie no to pozostają tylko męża kolana jasne ale jak maz w pracy i ja mam sama prowadzic to co poobcinam mu te kolanka? marzy mi si ewieksze autko niz moje tico tzn wyzsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Najbardziej to mi się LAND ROVER podoba, z tych co na Cammel Trophy jeździły a mi to sie podobaja te nowe poza moimi mozliwosciami finansowymi Eee... jakieś takie cukierkowate są i stresujące, żeby lakieru nie podrapać i co ja zrobie ze mi sie takie podobaja grand cheroke i suzuki grand vitara, landrower, nie wspominajac o toyocie land cruiser dorzuciłbym jeszcze nissana terrano i mitshubichi pajero natomiast wszystkie SUVy odpadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Tak wogóle to już mi się nie chce karku zginać wsiadając do osobówki. Mam 185cm wzrostu i czas na trochę wyższym "kożle" posiedzieć to ja z drugiej strony mnie to ledwo zza keirownicy widac i chetnie bym posiedzila na czyms skad bez poduszki droge widze normalnie no to pozostają tylko męża kolana jasne ale jak maz w pracy i ja mam sama prowadzic to co poobcinam mu te kolanka? marzy mi si ewieksze autko niz moje tico tzn wyzsze.. ale tico ma chyba dosc nisko szyby i wydaje mi sie ze jest sporo przeszklony wiec i widocznosc niezla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Najbardziej to mi się LAND ROVER podoba, z tych co na Cammel Trophy jeździły a mi to sie podobaja te nowe poza moimi mozliwosciami finansowymi Eee... jakieś takie cukierkowate są i stresujące, żeby lakieru nie podrapać i co ja zrobie ze mi sie takie podobaja grand cheroke i suzuki grand vitara, landrower, nie wspominajac o toyocie land cruiser dorzuciłbym jeszcze nissana terrano i mitshubichi pajero natomiast wszystkie SUVy odpadają terrano nie raczej x-tral i wlasciwosci terenowe bez porownania i komfort, mamy w firmie i te i te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Tak wogóle to już mi się nie chce karku zginać wsiadając do osobówki. Mam 185cm wzrostu i czas na trochę wyższym "kożle" posiedzieć to ja z drugiej strony mnie to ledwo zza keirownicy widac i chetnie bym posiedzila na czyms skad bez poduszki droge widze normalnie no to pozostają tylko męża kolana jasne ale jak maz w pracy i ja mam sama prowadzic to co poobcinam mu te kolanka? marzy mi si ewieksze autko niz moje tico tzn wyzsze.. hmmm.... duzi chłopcy potrzebują dużych zabawek, małe kobietki muszą się zadowolić autkiem miejskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Tak wogóle to już mi się nie chce karku zginać wsiadając do osobówki. Mam 185cm wzrostu i czas na trochę wyższym "kożle" posiedzieć to ja z drugiej strony mnie to ledwo zza keirownicy widac i chetnie bym posiedzila na czyms skad bez poduszki droge widze normalnie no to pozostają tylko męża kolana jasne ale jak maz w pracy i ja mam sama prowadzic to co poobcinam mu te kolanka? marzy mi si ewieksze autko niz moje tico tzn wyzsze.. ale tico ma chyba dosc nisko szyby i wydaje mi sie ze jest sporo przeszklony wiec i widocznosc niezla ? jajcek niby tak ale przy moim wzroscie.. to w kazdym lekko wiekszym juz maski nie widze.. och miec tyle kasy by kupic autko dostosowane do moich gabarytow( np autem typu espero nie pojezdze bo mi nozek brakuje do wysprzeglenia do konca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.05.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 podobno NIVA świetnie radzi sobie w terenie i tania jest tylko trochę mała jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.05.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 uwaga gwiżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Verunia juz czas http://www.fide.pl/img_p/fissler/297/38516.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Tak wogóle to już mi się nie chce karku zginać wsiadając do osobówki. Mam 185cm wzrostu i czas na trochę wyższym "kożle" posiedzieć to ja z drugiej strony mnie to ledwo zza keirownicy widac i chetnie bym posiedzila na czyms skad bez poduszki droge widze normalnie no to pozostają tylko męża kolana jasne ale jak maz w pracy i ja mam sama prowadzic to co poobcinam mu te kolanka? marzy mi si ewieksze autko niz moje tico tzn wyzsze.. ale tico ma chyba dosc nisko szyby i wydaje mi sie ze jest sporo przeszklony wiec i widocznosc niezla ? jajcek niby tak ale przy moim wzroscie.. to w kazdym lekko wiekszym juz maski nie widze.. och miec tyle kasy by kupic autko dostosowane do moich gabarytow( np autem typu espero nie pojezdze bo mi nozek brakuje do wysprzeglenia do konca) normalnie jak moja zona a na jaka cholere maske wam widziec ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts