Jajcek 08.05.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 no to i ja jestem... Czesć Wiadomo juz co z dokumentami Mamonia??? nic o dokumentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Ola Ola Ola chodz do nas no dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Ola Ola Ola chodz do nas no dobra Oleńka Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 a czemu nie widziec? jak mozna widzieć? tylko PO CO ?????? kobiety nieco inaczej postrzegają otoczenie, przekonałem się o tym jeżdżąc jako pasażer ???? to ja chyba jestem myslacy inaczej Jest taka świetna ksiązka pt. "Płeć mózgu", autorów nie pamiętam. Tam się dowiesz dlaczego inaczej postrzegamy otoczenie. Polecam. CZytałam. Warto było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 a czemu nie widziec? jak mozna widzieć? tylko PO CO ?????? kobiety nieco inaczej postrzegają otoczenie, przekonałem się o tym jeżdżąc jako pasażer ???? to ja chyba jestem myslacy inaczej Jest taka świetna ksiązka pt. "Płeć mózgu", autorów nie pamiętam. Tam się dowiesz dlaczego inaczej postrzegamy otoczenie. Polecam. CZytałam. Warto było.. wlasnie sie zastanawiam czy warto po to siegac, czy ja napewne chce sprobowac zrozumiec ten inny punkt widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 a czemu nie widziec? jak mozna widzieć? tylko PO CO ?????? kobiety nieco inaczej postrzegają otoczenie, przekonałem się o tym jeżdżąc jako pasażer no jak całe życie nam wmawiacie,że 20cm to tyle.......to nie ma sie czemu dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 08.05.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 dobranoc zmykam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 a czemu nie widziec? jak mozna widzieć? tylko PO CO ?????? kobiety nieco inaczej postrzegają otoczenie, przekonałem się o tym jeżdżąc jako pasażer no jak całe życie nam wmawiacie,że 20cm to tyle.......to nie ma sie czemu dziwić Oluniaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 dobranoc zmykam.... milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 a czemu nie widziec? jak mozna widzieć? tylko PO CO ?????? kobiety nieco inaczej postrzegają otoczenie, przekonałem się o tym jeżdżąc jako pasażer ???? to ja chyba jestem myslacy inaczej Jest taka świetna ksiązka pt. "Płeć mózgu", autorów nie pamiętam. Tam się dowiesz dlaczego inaczej postrzegamy otoczenie. Polecam. CZytałam. Warto było.. wlasnie sie zastanawiam czy warto po to siegac, czy ja napewne chce sprobowac zrozumiec ten inny punkt widzenia nie wszystko da się zrozumieć, ale przynajmniej nie będziesz żył w nieświadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dobry wieczór!Zajrzałam na chwilę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 nie wszystko da się zrozumieć, ale przynajmniej nie będziesz żył w nieświadomości jezeli nie da sie zrozumiec to i tak nadal nie swiadomosc a wogole to czaasem wlasnie lepiej nie wiedziec zaduco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dobry wieczór! Zajrzałam na chwilę... Witaj Joasiu, chyba przybijemy piątki bo ja wychodzę tzn. do łóżeczka się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.05.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dobry wieczór! Zajrzałam na chwilę... Dobry, tylko na chwilę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 08.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dobry wieczór! Zajrzałam na chwilę... Witaj Joasiu, chyba przybijemy piątki bo ja wychodzę tzn. do łóżeczka się wybieram. Ledwie przyszły, a już zmykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dobry wieczór! Zajrzałam na chwilę... Czesc Joasiu I wykrakalas, twoj minister podal sie do dymisji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 zabcia cos zaniemowila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dobry wieczór! Zajrzałam na chwilę... Czesc Joasiu I wykrakalas, twoj minister podal sie do dymisji spodziewałam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 08.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dobry wieczór! Zajrzałam na chwilę... Czesc Joasiu I wykrakalas, twoj minister podal sie do dymisji spodziewałam się... a spodziewasz sie juz nastepcy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Dobry wieczór! Zajrzałam na chwilę... Dobry, tylko na chwilę? noo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts