Joanna i Janusz 02.05.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Zjadam kolacyjkę przed komputerem... ponoć to niezdrowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 I klawiaturę można zalać .. Nie mówiąc o komputerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Kiedyś jak byłem w LO (kurcze to już na ście lat temu... ) to umówiłem się z kumplem, że pogramy na komputerze (hmm, to juz chyba na studiach byłem..) i postawiliśmy sobie po piwku. Nie zdążyłem nawet nic wypić i .. trach ręką w butelkę... Lepiej nie pić przy kompie.. A jak się je to potem klawiatura może kleić się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Chyba dziś ten watek za bardzo popularnoscią nie cieszy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Kiedyś jak byłem w LO (kurcze to już na ście lat temu... ) to umówiłem się z kumplem, że pogramy na komputerze (hmm, to juz chyba na studiach byłem..) i postawiliśmy sobie po piwku. Nie zdążyłem nawet nic wypić i .. trach ręką w butelkę... Lepiej nie pić przy kompie.. A jak się je to potem klawiatura może kleić się... ja zalałam kiedyś klawiaturę herbatką... odchudzającą... skutecznie odchudziłam klawiaturę o połowę klawiszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 teraz bardziej uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 skąd te dzieci mają tyle siły??wcale nie chcą iść spać,chociaż nieźle je dziś przgoniliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Coś monoosobowe są dziś te nasze wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 trudno się razem spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Na szczęście teraz klawiatura to najtańsze w tym całym osprzęcie komputerowym (no chyba, ze masz jakąś z super bajerami.. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Witam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.05.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Gratulacje (podwójne) dla Fizyka!! Narobiłeś się chłopie... ps A może autograf Cugowskiego jesteś w stanie załatwić? kze - którego Cugowskiego (jestes ich trzech). NIestety kontakt nam się urwa jak się przeprowadziłem - jakieś 8 lat temu. Ale myślę że jest to do załatwienia. Lublin jet mały Tego z Budki Suflera - oczywiście. Ale jakby synowie przy okazji byli... Ale najbardziej zależało by mi na wokaliście Budki. A piosenkarzy to mam autograf Borysewicza z Lady Pank. kilkanaście kilometrów ode mnie ponoć ma chałupę, ale ja nie wiem którą... Ojciec go spotkał w sklepie i wziął dla mnie.. Kze - postaram się pamiętać. Mam kontakt z p. Krzyśkiem poprzez znajomego (mieszkamy teraz na dwóch końcach miasta). Ale jak będą się widzieć - to autograf masz załatwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Nawet autograf mozna sobie na Forum załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Cześć Aga!Czy to Ty twierdziłaś, że masz dzieci alergiczne i podoba Ci się bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.05.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Na szczęście teraz klawiatura to najtańsze w tym całym osprzęcie komputerowym (no chyba, ze masz jakąś z super bajerami.. ) teraz mamy najzwyklejszą i spisuje się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Nawet autograf mozna sobie na Forum załatwić Cuż, układy wszędzie można wyrobić sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 J anie twierdziłam że mam dzieic alergiczne ja wiem że je mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.05.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Gratulacje (podwójne) dla Fizyka!! Narobiłeś się chłopie... ps A może autograf Cugowskiego jesteś w stanie załatwić? kze - którego Cugowskiego (jestes ich trzech). NIestety kontakt nam się urwa jak się przeprowadziłem - jakieś 8 lat temu. Ale myślę że jest to do załatwienia. Lublin jet mały Tego z Budki Suflera - oczywiście. Ale jakby synowie przy okazji byli... Ale najbardziej zależało by mi na wokaliście Budki. A piosenkarzy to mam autograf Borysewicza z Lady Pank. kilkanaście kilometrów ode mnie ponoć ma chałupę, ale ja nie wiem którą... Ojciec go spotkał w sklepie i wziął dla mnie.. Kze - postaram się pamiętać. Mam kontakt z p. Krzyśkiem poprzez znajomego (mieszkamy teraz na dwóch końcach miasta). Ale jak będą się widzieć - to autograf masz załatwiony Dzięki. Będziemy musieli się jeszcze jakoś umówić na jego odbiór.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.05.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Nawet autograf mozna sobie na Forum załatwić Cuż, układy wszędzie można wyrobić sobie.. W sumie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts