Aga J.G 09.05.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam wieczorowo, mam tylko chwilkę potem mąż zajmuje kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jak Wam minął dzionek? Mi bardzo pracowicie i szybko Jak dotrwam do wakacji i nie zwarjuje bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.05.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 to ja zmykam pappa bede jutro wieczorkiem.. oł noł, łaj? bom lekko zmeczona jest azaliż chwilke pobede z wami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jak Wam minął dzionek? mnie bardzo pięknie tyle życzeń i kwiatów od rana goście .Pogoda stanęła na wysokości i gościłam wszystkich na tarasie wśród kwiatów ach .....życie jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.05.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Komu gratulować? Mamie i Tacie, że takiego mądrego synka wyprodukowali :) Nefer - jesteś bardzo miłą kobietą A wogóle - witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ach .....życie jest piękne i tego musimy się trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 a gdzie wszyscy sie podziali zastanawiamy sie w psychologu nad marnościa małżeństwa zatem lecę do psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Cześć Marcin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jak Wam minął dzionek? mnie bardzo pięknie tyle życzeń i kwiatów od rana goście .Pogoda stanęła na wysokości i gościłam wszystkich na tarasie wśród kwiatów ach .....życie jest piękne Heppi Berfdej to ju Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ach .....życie jest piękne i tego musimy się trzymać Szkoda że tak pędzi do przodu i rzuca kłody pod nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Olka ...dzięki za info Zapraszam na torcik http://www.chopin.katowice.pl/grafiki/tort_smietanowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.05.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Nasuwałem na strychu w pieprzonej wełnie mineralnej, ale efektem są piękne halogenki w łazience na poddaszu. Małżona i córa jeszcze nie widziały ostatecznego efektu. Z włączeniem czekam aż się mocniej ściemni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 EWCIA To i ja spóźnione ale szczere...http://kwiaciarniaflora.com.pl/kwiaty2/574d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ach .....życie jest piękne i tego musimy się trzymać Szkoda że tak pędzi do przodu i rzuca kłody pod nogi życie....trzeba się mocno trzymać, aby nie wypaść na zakręcie i wysoko podskakiwać, aby nie wyłożyc się przez te kłody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Ewciu starsznie dużo masz tych tortów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Nasuwałem na strychu w pieprzonej wełnie mineralnej, ale efektem są piękne halogenki w łazience na poddaszu. Małżona i córa jeszcze nie widziały ostatecznego efektu. Z włączeniem czekam aż się mocniej ściemni Możemy wpaść,aby uczestniczyć w tej podniosłej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.05.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ach .....życie jest piękne i tego musimy się trzymać Szkoda że tak pędzi do przodu i rzuca kłody pod nogi życie....trzeba się mocno trzymać, aby nie wypaść na zakręcie i wysoko podskakiwać, aby nie wyłożyc się przez te kłody zycie na hajłeju byłoby nuuuudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Ale ze mnie gamoń Dziś są urodziny Ew-ki! Dużo zdrówka i pomyślności, słodyczy i radości, szczęścia i zadowolenia ze wszystkiego naszej miłej dziołsze życzy kamrat z forumowych stron. Niech nam dziołszka żyje 100 lat! http://www.sklep.calla.pl/images/bukiet-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jak Wam minął dzionek? mnie bardzo pięknie tyle życzeń i kwiatów od rana goście .Pogoda stanęła na wysokości i gościłam wszystkich na tarasie wśród kwiatów ach .....życie jest piękne Heppi Berfdej to ju Ew-ka dziękuję verunia ale jak sobie policzę ile mam wiosenek, to trochę mniej mi radośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.05.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jak Wam minął dzionek? mnie bardzo pięknie tyle życzeń i kwiatów od rana goście .Pogoda stanęła na wysokości i gościłam wszystkich na tarasie wśród kwiatów ach .....życie jest piękne Heppi Berfdej to ju Ew-ka dziękuję verunia ale jak sobie policzę ile mam wiosenek, to trochę mniej mi radośnie przesadzasz, my jesteśmy zawsze młode, już ustalilismy ze mamy po 18 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts