andre59 09.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Olka ...dzięki za info Zapraszam na torcik http://www.chopin.katowice.pl/grafiki/tort_smietanowy.jpg zapytam nieśmiało, Czy te różyczki są do zjedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ach .....życie jest piękne i tego musimy się trzymać Szkoda że tak pędzi do przodu i rzuca kłody pod nogi życie....trzeba się mocno trzymać, aby nie wypaść na zakręcie i wysoko podskakiwać, aby nie wyłożyc się przez te kłody Dzisiaj kłody nie moje ale ja jakoś się przejmuje w końcu to znajomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 sylwia i andre dziękuję się Panie i Panowie częstuja ....... http://www.alkohole.net.pl/polka1_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.05.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 andre, to ty zjedz rożyczki a ja zjem torcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.05.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 sylwia i andre dziękuję się Panie i Panowie częstuja ....... http://www.alkohole.net.pl/polka1_d.jpg nie wiem co wybrać , tyle tu tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 cholewcia Kaśka dzwoniła z Krakowa ,że spuchło jej gardło ,ma temp. i podejrzewa że ma świnkę od wczoraj leży w łóżku ale myślałam ,żę to przeziębienie nikt u mnie nie chorował na świnkę .....co ja mam robić powie mi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 andre, to ty zjedz rożyczki a ja zjem torcik zjem kawałek torcika i dwie różyczki i jakiegoś drinka wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 cholewcia Kaśka dzwoniła z Krakowa ,że spuchło jej gardło ,ma temp. i podejrzewa że ma świnkę od wczoraj leży w łóżku ale myślałam ,żę to przeziębienie nikt u mnie nie chorował na świnkę .....co ja mam robić powie mi ktoś? To przykre Podobno trzeba szyję owinąć szalem aby zatrzymać ciepło. Dalej nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.05.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 cholewcia Kaśka dzwoniła z Krakowa ,że spuchło jej gardło ,ma temp. i podejrzewa że ma świnkę od wczoraj leży w łóżku ale myślałam ,żę to przeziębienie nikt u mnie nie chorował na świnkę .....co ja mam robić powie mi ktoś? tez nie chorowałam, ale chyba nie jest bardzo łatwo się tym zarazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 jak Kaśka ma świnke a ile ma lat? bo świnka w wieku podizeciecym to powazna choroba sie robi i trzeba ja mocno wygrzac tzn zakaz wyłażenia z domku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 andre, to ty zjedz rożyczki a ja zjem torcik zjem kawałek torcika i dwie różyczki i jakiegoś drinka wypiję Andre a zrobisz mi jakiegoś drinka bo ja się na tym nie znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 To ja łapię cos i uciekam Przyda się na chandrę Udanego wieczoru zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 cytuję: Świnka jest to ostra wirusowa choroba zakaźna przebiegająca z gorączką i bolesnym obrzękiem gruczołów ślinowych - najczęściej przyusznych, rzadziej podżuchwowych lub podjęzykowych i nierzadko z objawami ze strony centralnego układu nerwowego. Źródło zakażenia Źródłem zakażenia jest chory człowiek oraz osoby z bezobjawowym przebiegiem choroby. Drogi szerzenia Do zakażenia dochodzi głównie drogą kropelkową lub przez kontakt bezpośredni z chorym; rzadziej przez kontakt pośredni (przedmioty świeżo zakażone śliną osób chorych). Wrota zakażenia Wrotami zakażenia jest błona śluzowa górnych dróg oddechowych, gdzie następuje namnażanie wirusa i rozsiew za pośrednictwem krwi do narządów wewnętrznych. Choroba zaczyna się nagle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 andre, to ty zjedz rożyczki a ja zjem torcik zjem kawałek torcika i dwie różyczki i jakiegoś drinka wypiję Andre a zrobisz mi jakiegoś drinka bo ja się na tym nie znam? ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 i dalej cytując ( pomijam nieistotne szczegóły): częstym powikłaniem,zwłaszcza u osób chorujących na świnkę w wieku dojrzałym jest zapalenie trzustki i jąder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.05.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Świnię trzeba wygrzać w Kaśki wieku radzę skorzystać z porady lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 to ja zmykam dziekuje za imprezke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 verunia gatki a KAśka do lekarza jutro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 kwadracik z prawej krótki a mnie się nie chce liczyć postów więc strzelam w ciemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts