Olkalybowa 09.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 o prawie się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 o prawie się udało Olcia, prawie gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 gateczki verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jak Wam minął dzionek? mnie bardzo pięknie tyle życzeń i kwiatów od rana goście .Pogoda stanęła na wysokości i gościłam wszystkich na tarasie wśród kwiatów ach .....życie jest piękne Heppi Berfdej to ju Ew-ka dziękuję verunia ale jak sobie policzę ile mam wiosenek, to trochę mniej mi radośnie Ewka - to nie licz tych wiosenek. Życiem możesz cieszyć się w każdej chwili. Dotyczy to dwudziesto-, trzydziesto-, czterdziesto-, piećdziesięcio-i-więcej-latków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Olka, Verunia, dla Was coś specjalnegohttp://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/White%20Russian.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 jak Kaśka ma świnke a ile ma lat? bo świnka w wieku podizeciecym to powazna choroba sie robi i trzeba ja mocno wygrzac tzn zakaz wyłażenia z domku.. Kaśka ma 20 lat jest 200 km od domu ( studiuje w Krakowie) ...jest kompletnie podłamana .....ma załatwione terminy " 0" ....bo 2 czerwca wylatuje do Wlk Brytani Czytam w internecie o powikłaniach ...kurcze .....straszą głuchotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.05.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 i dalej cytując ( pomijam nieistotne szczegóły): częstym powikłaniem,zwłaszcza u osób chorujących na świnkę w wieku dojrzałym jest zapalenie trzustki i jąder. Nie chcę tutaj zgrywać się na specjalistę, ale zapalenie jąder to chyba Kasi nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jak Wam minął dzionek? mnie bardzo pięknie tyle życzeń i kwiatów od rana goście .Pogoda stanęła na wysokości i gościłam wszystkich na tarasie wśród kwiatów ach .....życie jest piękne Heppi Berfdej to ju Ew-ka dziękuję verunia ale jak sobie policzę ile mam wiosenek, to trochę mniej mi radośnie Ewka - to nie licz tych wiosenek. Życiem możesz cieszyć się w każdej chwili. Dotyczy to dwudziesto-, trzydziesto-, czterdziesto-, piećdziesięcio-i-więcej-latków. Wiesz Marcinku .....ja jestem niezwykle radosnym człowiekiem ...cieszy mnie przysłowiowe " byle co " ale jak sobie uzmysłowiłam ,że za kilka latek minie mi 50-tka ( pod warunkiem ,że dożyje ) to przechodzą mnie ciarki po plecach .Kurczę pięćdziesięcioletnia baba toż to brzmi jak starucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 i dalej cytując ( pomijam nieistotne szczegóły): częstym powikłaniem,zwłaszcza u osób chorujących na świnkę w wieku dojrzałym jest zapalenie trzustki i jąder. Nie chcę tutaj zgrywać się na specjalistę, ale zapalenie jąder to chyba Kasi nie grozi i za to Cię lubie ...inżynierku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Brawo verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jak Wam minął dzionek? mnie bardzo pięknie tyle życzeń i kwiatów od rana goście .Pogoda stanęła na wysokości i gościłam wszystkich na tarasie wśród kwiatów ach .....życie jest piękne Heppi Berfdej to ju Ew-ka dziękuję verunia ale jak sobie policzę ile mam wiosenek, to trochę mniej mi radośnie Ewka - to nie licz tych wiosenek. Życiem możesz cieszyć się w każdej chwili. Dotyczy to dwudziesto-, trzydziesto-, czterdziesto-, piećdziesięcio-i-więcej-latków. Wiesz Marcinku .....ja jestem niezwykle radosnym człowiekiem ...cieszy mnie przysłowiowe " byle co " ale jak sobie uzmysłowiłam ,że za kilka latek minie mi 50-tka ( pod warunkiem ,że dożyje ) to przechodzą mnie ciarki po plecach .Kurczę pięćdziesięcioletnia baba toż to brzmi jak starucha nie martw się, ja za trzy lata będę pięćdziesięcioletnim zgredem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.05.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 STRESZCZENIEByło o śwince RANKINGUM RECORDUM 1. inż. Mamoń - 2072. Jajcek - 1923. SławekD-żonka - 1644. kze - 1305. Joanna i Janusz - 1256. Whisper - 1197. Kasztanka - 908. maksiu - 799. Majka - 7610. fizyk - 7311. verunia - 6912. Teska - 5913. Olkalybowa - 5314. Sonika - 5115. badi - 4216. Moniś - 3617. facio, Aga J.G, andrzejka - 3520. monka - 3221. markus_gdynia - 2822. Jezier - 2723. zaba_gonia - 2224. Trini - 2025. Witos, marcel2000 - 1826. Funia - 1728. Nefer - 1629. Agniesia - 1430. joola - 1331. andre59 - 1132. Jane, Tola - 1034. Wojty, kasia64, karolka - 937. Sylvia1 - 838. Ew-ka, kolia - 739. Januszz, tabaluga1, Zielonooka - 643. ania, lafcadio, edzia, Paty - 547. Ewuś - 448. damiangajda, Jańcek69, Daria, Agacka - 351. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska, DARIO 2, Gryfpc - 255. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Mychalina, Maluszek - 1_________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Verunia, gratki za stronkę i najkrótsze streszczonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdizet 09.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Oooo ludzie ale ten topic sie szybko powiększa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jak Wam minął dzionek? mnie bardzo pięknie tyle życzeń i kwiatów od rana goście .Pogoda stanęła na wysokości i gościłam wszystkich na tarasie wśród kwiatów ach .....życie jest piękne Heppi Berfdej to ju Ew-ka dziękuję verunia ale jak sobie policzę ile mam wiosenek, to trochę mniej mi radośnie Ewka - to nie licz tych wiosenek. Życiem możesz cieszyć się w każdej chwili. Dotyczy to dwudziesto-, trzydziesto-, czterdziesto-, piećdziesięcio-i-więcej-latków. Wiesz Marcinku .....ja jestem niezwykle radosnym człowiekiem ...cieszy mnie przysłowiowe " byle co " ale jak sobie uzmysłowiłam ,że za kilka latek minie mi 50-tka ( pod warunkiem ,że dożyje ) to przechodzą mnie ciarki po plecach .Kurczę pięćdziesięcioletnia baba toż to brzmi jak starucha nie martw się, ja za trzy lata będę pięćdziesięcioletnim zgredem gdzieś na Forum widziałam " klub 50-latków" będzie w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Oooo ludzie ale ten topic sie szybko powiększa:) jak dorzucisz swoje trzy grosze to się będzie jeszcze szybciej powiększał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Ew-ka, na razie zapisałem się do 40-latków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdizet 09.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Staram sie dorzucac:) Kilka dni na budowie i tydzien czytania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Żaba wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Verunia, gratki za stronkę i najkrótsze streszczonko a słyszałeś najkrótsze kazanie wygłoszone przez ks.Malińskiego ? .....chamiejemy ...... to tak a propo's najkrótszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts