zaba_gonia 09.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Cześć Tola, cześć Żaba dlaczego najpierw przywitałeś Tolę, potem Żabę???? ...porządek alfabetyczny cześć Zaba Czesć Tolcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.05.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Żaba wita Cześć Ż. Jak Twoje dokumenty? Kto znalazł( ukradł) ? Znalzała je pewna kobieta na oko pięćdziesięcioletnia. Oddała mi jak się spotkaliśmy koło sklepu gdzie robiła zakupy. Nie chciała wogóle znaleźnego. Podobno sama też zgubiła jakiś miesiąc temu.... To masz szczęscie! Tez chce na ten pokaz halogenowy.... Zapraszam w dowlonym momencie. Wskakuj w samochód i przyjeżdżaj. Obawiam się tylko, że jakby jednocześnie była Olka to nie byłbym potrzebny ani ja ani te holerne chalogenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Cześć Tola, cześć Żaba dlaczego najpierw przywitałeś Tolę, potem Żabę???? No bo... literki w alfabiecie tak są ułożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ziabka ....dzięki za życzonka Ewuś, zasługujesz na nie! Bardzo fajna i mądra z Ciebie babka! aleś mi nasłodziła dzięki ,ale to nie tylko tak w dniu urodzin ......mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Żaba wita Cześć Ż. Jak Twoje dokumenty? Kto znalazł( ukradł) ? Znalzała je pewna kobieta na oko pięćdziesięcioletnia. Oddała mi jak się spotkaliśmy koło sklepu gdzie robiła zakupy. Nie chciała wogóle znaleźnego. Podobno sama też zgubiła jakiś miesiąc temu.... To masz szczęscie! Tez chce na ten pokaz halogenowy.... Zapraszam w dowlonym momencie. Wskakuj w samochód i przyjeżdżaj. Obawiam się tylko, że jakby jednocześnie była Olka to nie byłbym potrzebny ani ja ani te holerne chalogenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dzisiaj najpierw przywitałem Olkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dzisiaj najpierw przywitałem Olkę ha i wszystko się zgadza O jest przed T i Ż ale mam farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.05.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Żaba wita Cześć Ż. Jak Twoje dokumenty? Kto znalazł( ukradł) ? Znalzała je pewna kobieta na oko pięćdziesięcioletnia. Oddała mi jak się spotkaliśmy koło sklepu gdzie robiła zakupy. Nie chciała wogóle znaleźnego. Podobno sama też zgubiła jakiś miesiąc temu.... To masz szczęscie! Tez chce na ten pokaz halogenowy.... Zapraszam w dowlonym momencie. Wskakuj w samochód i przyjeżdżaj. Obawiam się tylko, że jakby jednocześnie była Olka to nie byłbym potrzebny ani ja ani te holerne chalogenki Dałbym Wam parę flaszek i łopaty. Jędrne wuefistki pewnie wmig rozplantowałyby mi ziemię. To jak mam odwoływać katerpilara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dzisiaj najpierw przywitałem Olkę ha i wszystko się zgadza O jest przed T i Ż ale mam farta Ewka ma jeszcze lepiej, jest przed "O" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 W sobotę pryskałem herbicydem. Objawy są widoczne podobno po 2-5 dniach. Dzisiaj są trzy dni i objawy są widoczne. Nie wyobrażacie sobie jak mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dałbym Wam parę flaszek i łopaty. Jędrne wuefistki pewnie wmig rozplantowałyby mi ziemię. To jak mam odwoływać katerpilara? jak Żaba jedziemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Chyba mnie OTŻ lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.05.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dałbym Wam parę flaszek i łopaty. Jędrne wuefistki pewnie wmig rozplantowałyby mi ziemię. To jak mam odwoływać katerpilara? jak Żaba jedziemy? Juz jestem w drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Ile tam jeszcze do końca stronki, spać bym poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Czy ktoś wie, czy tydzień od spryskania do rozplantowania to nie jest za krótko na zniszczenie korzeni chwastów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.05.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Dzisiaj najpierw przywitałem Olkę ha i wszystko się zgadza O jest przed T i Ż ale mam farta Ewka ma jeszcze lepiej, jest przed "O" Ewka przyszła troszkę później, ale dostała kwiaty i życzenia urodzinowe Ewka śwarno dziołszka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.05.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ziabka ....dzięki za życzonka Ewuś, zasługujesz na nie! Bardzo fajna i mądra z Ciebie babka! aleś mi nasłodziła dzięki ,ale to nie tylko tak w dniu urodzin ......mam nadzieję naprawde tak myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Czy ktoś wie, czy tydzień od spryskania do rozplantowania to nie jest za krótko na zniszczenie korzeni chwastów? ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.05.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Czy ktoś wie, czy tydzień od spryskania do rozplantowania to nie jest za krótko na zniszczenie korzeni chwastów? ja nie wiem Gratki Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.05.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 o udało mi sie jak ślepej kurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts