SławekD-żonka 10.05.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 kurde, kurde sprawdzałam pogodę w necie no i w niedzielę ma być deszcz a my mamy Komunię córki W radio dzisiaj słyszałam, że na weekend ma się pogoda popsuć Monka - czy ja mogę mieć bardzo osobistą prośbę aż mi głupio to napisać, ale raz się żyje: napiszesz mi potem co córa dostała od chrzestnych??? Oczywiście jeśli będziesz chciała Sławka chrześnica ma komunię 21.05.06 i jesteśmy w kropce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.05.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Kasia ja już ci moge napisac co dalismy mojemu chrześniakowi na komunie: był bardzo zadowolony- aparat fotograficzny cyfrowy (fakt był kupiony w promocji i kosztowął cos około 330 zł bo inaczej bysmy nie kupili) do dziś dobrze służy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.05.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Kasia ja już ci moge napisac co dalismy mojemu chrześniakowi na komunie: był bardzo zadowolony- aparat fotograficzny cyfrowy (fakt był kupiony w promocji i kosztowął cos około 330 zł bo inaczej bysmy nie kupili) do dziś dobrze służy... Aparatów u nich dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.05.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 kurde, kurde sprawdzałam pogodę w necie no i w niedzielę ma być deszcz a my mamy Komunię córki W radio dzisiaj słyszałam, że na weekend ma się pogoda popsuć Monka - czy ja mogę mieć bardzo osobistą prośbę aż mi głupio to napisać, ale raz się żyje: napiszesz mi potem co córa dostała od chrzestnych??? Oczywiście jeśli będziesz chciała Sławka chrześnica ma komunię 21.05.06 i jesteśmy w kropce No pewnie Kasiu że napiszę, tylko że ja mam trochę olewczy stosunek do prezentów komunijnych tzn. nie mam ciśnienia że prezent powinien kosztować dużo, poprostu uważam że nie są one najważniejsze i należy zachować zdrowy rozsądek. Nie chciałabym żeby po niedzieli córce poprzewracało się w głowie Wiem że napewno dostanie rower bo jest jej potrzebny a do tej pory jeździła na takim malutkim rowerku trochę śmiesznie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.05.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 kurde, kurde sprawdzałam pogodę w necie no i w niedzielę ma być deszcz a my mamy Komunię córki W radio dzisiaj słyszałam, że na weekend ma się pogoda popsuć Monka - czy ja mogę mieć bardzo osobistą prośbę aż mi głupio to napisać, ale raz się żyje: napiszesz mi potem co córa dostała od chrzestnych??? Oczywiście jeśli będziesz chciała Sławka chrześnica ma komunię 21.05.06 i jesteśmy w kropce No pewnie Kasiu że napiszę, tylko że ja mam trochę olewczy stosunek do prezentów komunijnych tzn. nie mam ciśnienia że prezent powinien kosztować dużo, poprostu uważam że nie są one najważniejsze i należy zachować zdrowy rozsądek. Nie chciałabym żeby po niedzieli córce poprzewracało się w głowie Wiem że napewno dostanie rower bo jest jej potrzebny a do tej pory jeździła na takim malutkim rowerku trochę śmiesznie to wyglądało Monka ja tez mam olewczy dlatego miałam powazny problem co kupic... neistety dziadkowie i reszta rodizny olewczego stosunku nie maja i juz sie amrtwei co bedize za rok gdy moje dizeci będa przyjmowąły pierwsza komunie.. jak im wytłumaczyc ze nie o prezenty w tym chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.05.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 kurde, kurde sprawdzałam pogodę w necie no i w niedzielę ma być deszcz a my mamy Komunię córki W radio dzisiaj słyszałam, że na weekend ma się pogoda popsuć Monka - czy ja mogę mieć bardzo osobistą prośbę aż mi głupio to napisać, ale raz się żyje: napiszesz mi potem co córa dostała od chrzestnych??? Oczywiście jeśli będziesz chciała Sławka chrześnica ma komunię 21.05.06 i jesteśmy w kropce No pewnie Kasiu że napiszę, tylko że ja mam trochę olewczy stosunek do prezentów komunijnych tzn. nie mam ciśnienia że prezent powinien kosztować dużo, poprostu uważam że nie są one najważniejsze i należy zachować zdrowy rozsądek. Nie chciałabym żeby po niedzieli córce poprzewracało się w głowie Wiem że napewno dostanie rower bo jest jej potrzebny a do tej pory jeździła na takim malutkim rowerku trochę śmiesznie to wyglądało Monka ja tez mam olewczy dlatego miałam powazny problem co kupic... neistety dziadkowie i reszta rodizny olewczego stosunku nie maja i juz sie amrtwei co bedize za rok gdy moje dizeci będa przyjmowąły pierwsza komunie.. jak im wytłumaczyc ze nie o prezenty w tym chodzi? No właśnie, to macie taki stosunek jak ja, tylko że to nie moja córka, a co kupić dziecku, które wszystko ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.05.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 kurde, kurde sprawdzałam pogodę w necie no i w niedzielę ma być deszcz a my mamy Komunię córki W radio dzisiaj słyszałam, że na weekend ma się pogoda popsuć Monka - czy ja mogę mieć bardzo osobistą prośbę aż mi głupio to napisać, ale raz się żyje: napiszesz mi potem co córa dostała od chrzestnych??? Oczywiście jeśli będziesz chciała Sławka chrześnica ma komunię 21.05.06 i jesteśmy w kropce No pewnie Kasiu że napiszę, tylko że ja mam trochę olewczy stosunek do prezentów komunijnych tzn. nie mam ciśnienia że prezent powinien kosztować dużo, poprostu uważam że nie są one najważniejsze i należy zachować zdrowy rozsądek. Nie chciałabym żeby po niedzieli córce poprzewracało się w głowie Wiem że napewno dostanie rower bo jest jej potrzebny a do tej pory jeździła na takim malutkim rowerku trochę śmiesznie to wyglądało Monka ja tez mam olewczy dlatego miałam powazny problem co kupic... neistety dziadkowie i reszta rodizny olewczego stosunku nie maja i juz sie amrtwei co bedize za rok gdy moje dizeci będa przyjmowąły pierwsza komunie.. jak im wytłumaczyc ze nie o prezenty w tym chodzi? No właśnie, to macie taki stosunek jak ja, tylko że to nie moja córka, a co kupić dziecku, które wszystko ma Kasia a co mała lubi? może sie czyms interesuje? moze niech to niekoniecznie będize drogi prezent a cos co jej zdecydowanie przypadnie do gustu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 tak wygląda front http://foto.onet.pl/upload/49/43/_557603_n.jpg a tak wymyślił projektant http://www.projekty.murator.pl/pliki/dom_97_8.jpeg Ja tam głosuję ze elewacją w dwóch kolorach i góra ma być ciemniejsza moim zdaniem wtedy domek będzie wyglądał fajniej Zresztą ja bardzo lubię takie oddzielenie kondygnacji kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.05.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 [No właśnie, to macie taki stosunek jak ja, tylko że to nie moja córka, a co kupić dziecku, które wszystko ma sama nie wiem tylko dokąd to wszystko ma zmierzać moja dostała na zajączka książkę o Pippi i jak się siostra zapytała co chce na Komunię to odpowiedziała że brakuje jej trzeciej części książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.05.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Cześć dziewczyny w srodek tygodnia Móhj syn miał komunie dwa lata temu i dostał od chrzestnej rower- bardzo się cieszył, od chrzestnego pieniądze - myslę, ze to zły pomysł i od babci komórkę i coś tam jeszcze A moze komórkę kup Kasiu Teraz to dzieciaki rajcuje - oczywiście jakąś niezbyt drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 10.05.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Jajcek jesteś? Andre ranyy ptaszku? Kto tu jest rannym ptaszkiem? Witaj Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.05.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 [No właśnie, to macie taki stosunek jak ja, tylko że to nie moja córka, a co kupić dziecku, które wszystko ma sama nie wiem tylko dokąd to wszystko ma zmierzać moja dostała na zajączka książkę o Pippi i jak się siostra zapytała co chce na Komunię to odpowiedziała że brakuje jej trzeciej części książki Monka to dobrze swiadczy o twojej córce Choc mój też chciał ksiazki ale całą serię Harego Potera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.05.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 A moze komórkę kup Kasiu Teraz to dzieciaki rajcuje - oczywiście jakąś niezbyt drogą cześć Andrzejko ja tam jestem wrogiem komórek dla takich małych dzieci córka oczywiście chce ale zapowiedziałam wszystkim że żadnej komórki ma nikt nie kupować myślę że nie jest jej jeszcze tak bardzo potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.05.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 [No właśnie, to macie taki stosunek jak ja, tylko że to nie moja córka, a co kupić dziecku, które wszystko ma sama nie wiem tylko dokąd to wszystko ma zmierzać moja dostała na zajączka książkę o Pippi i jak się siostra zapytała co chce na Komunię to odpowiedziała że brakuje jej trzeciej części książki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.05.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 aż sie boję co moi beda chcieli za rok bo my ich nie rozpieszczamy jesli chodzi o rzeczy posiadane: nie maja rolek, zegarków, game-boyów, komórek itp za to maja jeden magnetofon na spółkę, komputer tez na spółke (dostali do dziadziusia uzywany) bo w jednym pokoju mieszkaja... a z innej beczki ja tka jak poprzednik sugeruje dwa kolory na górze ciemniejszy żeby sie wyrózniał i pseudo-okiennice na dole w tym samym kolorze co na górze... a z jeszcze innej beczki czy mozna zrobic takie połaczenie: pustaki plecweic na p-w nadproża gotowe i zaprawa termoziolacyjna (klej) z porothermu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.05.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 [No właśnie, to macie taki stosunek jak ja, tylko że to nie moja córka, a co kupić dziecku, które wszystko ma sama nie wiem tylko dokąd to wszystko ma zmierzać moja dostała na zajączka książkę o Pippi i jak się siostra zapytała co chce na Komunię to odpowiedziała że brakuje jej trzeciej części książki Monka to dobrze swiadczy o twojej córce Choc mój też chciał ksiazki ale całą serię Harego Potera Ona bardzo lubi czytać czasami muszę jej książkę zabierać żeby poczła spać a potem rano lament jak trzeba do szkoły wstawać A Harrego już całego przeczytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.05.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 [No właśnie, to macie taki stosunek jak ja, tylko że to nie moja córka, a co kupić dziecku, które wszystko ma sama nie wiem tylko dokąd to wszystko ma zmierzać moja dostała na zajączka książkę o Pippi i jak się siostra zapytała co chce na Komunię to odpowiedziała że brakuje jej trzeciej części książki Kochana oj nie zawsze, nie zawsze ale teraz chodzi jak w zegarku bo chce na kolonie pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.05.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 A moze komórkę kup Kasiu Teraz to dzieciaki rajcuje - oczywiście jakąś niezbyt drogą cześć Andrzejko ja tam jestem wrogiem komórek dla takich małych dzieci córka oczywiście chce ale zapowiedziałam wszystkim że żadnej komórki ma nikt nie kupować myślę że nie jest jej jeszcze tak bardzo potrzebna Ja też jestem wrogiem komórek dla takich dzieci .... i tu scenka rodzajowa za ogródkiem mamy górkę, wszelkie dziecię się tam zbiera by w krzakach, z daleka od wścibskich oczu rodziców i nie tylko palić ćmiki i pić piwko ... u jakiegoś młodego (może 3 klasa podstawówki) dzwoni telefon: "tak mamo ... jak to gdzie ... na boisku jestem ..." terefere, a on tam z qmlami narzeka, że ta debilka blondyna ze sklepu mu piwa nie chciała sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.05.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 monka ale ci fajnei a aj sie zastanawim czy moje robaczkiw ysłac an obóz zuchowy czey poczekac rok kryzs ma 8,5 Asia rok mniej generaleni są w amire sprawni ale troskze sie obawiam o leki (sa na stałych lekach) i o umiejętnośc radzenia sobie w trudnych warunkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.05.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 A moze komórkę kup Kasiu Teraz to dzieciaki rajcuje - oczywiście jakąś niezbyt drogą cześć Andrzejko ja tam jestem wrogiem komórek dla takich małych dzieci córka oczywiście chce ale zapowiedziałam wszystkim że żadnej komórki ma nikt nie kupować myślę że nie jest jej jeszcze tak bardzo potrzebna Ja też jestem wrogiem komórek dla takich dzieci .... i tu scenka rodzajowa za ogródkiem mamy górkę, wszelkie dziecię się tam zbiera by w krzakach, z daleka od wścibskich oczu rodziców i nie tylko palić ćmiki i pić piwko ... u jakiegoś młodego (może 3 klasa podstawówki) dzwoni telefon: "tak mamo ... jak to gdzie ... na boisku jestem ..." terefere, a on tam z qmlami narzeka, że ta debilka blondyna ze sklepu mu piwa nie chciała sprzedać o rany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts