monka 10.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 monka ale ci fajnei a aj sie zastanawim czy moje robaczkiw ysłac an obóz zuchowy czey poczekac rok kryzs ma 8,5 Asia rok mniej generaleni są w amire sprawni ale troskze sie obawiam o leki (sa na stałych lekach) i o umiejętnośc radzenia sobie w trudnych warunkach... Sylwia nie wiem czy fajnie mam pełno obaw tylko że to jest wyjazd z tańców na które córka chodzi czyli znane opiekunki, znane dzieci. Dlatego pewnie sie zdecyduję ale nie wiem jak to przeżyję Na szczęście to dosyc blisko,w najgorszym wypadku można wsiąść w samochód i po nią pojechać. A twoje chcą gdzieś jechać wogóle? moja córa w zeszłym roku powiedziała że nigdzie nie pojedzie. We wrześniu mają jechać na zieloną szkołę i jak o tym usłyszała to się przeraziła, jak tyle czasu bez nas wytrzyma a teraz sie sama napaliła na tą kolonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 A moze komórkę kup Kasiu Teraz to dzieciaki rajcuje - oczywiście jakąś niezbyt drogą cześć Andrzejko ja tam jestem wrogiem komórek dla takich małych dzieci córka oczywiście chce ale zapowiedziałam wszystkim że żadnej komórki ma nikt nie kupować myślę że nie jest jej jeszcze tak bardzo potrzebna Ja też jestem wrogiem komórek dla takich dzieci .... i tu scenka rodzajowa za ogródkiem mamy górkę, wszelkie dziecię się tam zbiera by w krzakach, z daleka od wścibskich oczu rodziców i nie tylko palić ćmiki i pić piwko ... u jakiegoś młodego (może 3 klasa podstawówki) dzwoni telefon: "tak mamo ... jak to gdzie ... na boisku jestem ..." terefere, a on tam z qmlami narzeka, że ta debilka blondyna ze sklepu mu piwa nie chciała sprzedać Moim zdaniem komórka się przydaje. oczywiscie są ograniczenia- nie nosi do szkoły, nie ładuje mu ja tylko on zbiera kasę , wiem ze mogę do niego zadzwonić jak gdzieś idzie, czy wyjeżdza a to, ze kłamie to już inna kwestia, po prostu takie maja stosunki miedzy soba i już , czy przez komórkę czy w ioczy to będzie to samo, dla mnie jak syn ma komórke wydaje sie bezpieczniej dziewczyny takie czasy nastały Zostaje nam tylko ni etracic kontaku z własnymi dziecmi i być ich przyjaciółmi i choć to czesto trudne trzeba sie starać by potwem nie słyszecv takich rzeczy od dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.05.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 monka ale ci fajnei a aj sie zastanawim czy moje robaczkiw ysłac an obóz zuchowy czey poczekac rok kryzs ma 8,5 Asia rok mniej generaleni są w amire sprawni ale troskze sie obawiam o leki (sa na stałych lekach) i o umiejętnośc radzenia sobie w trudnych warunkach... Sylwia nie wiem czy fajnie mam pełno obaw tylko że to jest wyjazd z tańców na które córka chodzi czyli znane opiekunki, znane dzieci. Dlatego pewnie sie zdecyduję ale nie wiem jak to przeżyję Na szczęście to dosyc blisko,w najgorszym wypadku można wsiąść w samochód i po nią pojechać. A twoje chcą gdzieś jechać wogóle? moja córa w zeszłym roku powiedziała że nigdzie nie pojedzie. We wrześniu mają jechać na zieloną szkołę i jak o tym usłyszała to się przeraziła, jak tyle czasu bez nas wytrzyma a teraz sie sama napaliła na tą kolonie one same nie wiedza czy chca... zmykam bede po polduniu lub wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 andrzejka i monka -ślicznie dziękuję za piękne życzenia ( andrzejko -gapa ze mnie ,wczoraj nie wiem czemu przegapiłam Twe życzenia )...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 witajcie.W sprawie prezentu. My pół roku wczesniej ogłaszaliśmy, że robimy zbiórkę na komputer /córka/, na aparat cyfrowy /syn/. Każdy ma dać ile chce, reszte dokładamy my. Od chrzestnych dotali jeszcze po medaliku. Tak więc prezentów nie było w trakcie komuni, ale wiedzieli na co zbieramy, więc mogli się skupić na komuni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 10.05.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 andrzejka i monka -ślicznie dziękuję za piękne życzenia ( andrzejko -gapa ze mnie ,wczoraj nie wiem czemu przegapiłam Twe życzenia )...... ze mnie też gapa Ewcia spóźnione ale szczere życzenia przyjmij i ode mnie http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/2/4/9/6/496_11380179651.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 marcel ...dziekuję ...prześliczny i ogromny bukiet nawet mój mąż takiego mi nie dał zapraszam wszystkich na kawę http://www.coffeegeek.com/images/1391/delizia.jpg i cukiereczkihttp://foto.onet.pl/upload/16/64/_542504_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 10.05.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 marcel ...dziekuję ...prześliczny i ogromny bukiet nawet mój mąż takiego mi nie dał zapraszam wszystkich na kawę http://www.coffeegeek.com/images/1391/delizia.jpg i cukiereczkihttp://foto.onet.pl/upload/16/64/_542504_n.jpg z chęcią skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Ewka wszystkiego naj.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Ewka, urodziny No to................... duża buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.05.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 bardzo dziękuję za życzenia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 wszyscy sobie poszli, to ja dostukam do końca strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 pomału pakuje się na wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 niby tylko 4 dni, a waliza pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 co innego na dzień, na wieczór galówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 i znowu te imprezy przez pół nocy trzeba cos na kaca wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 ale mi się nie chce pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 ale jak juz zaczęłam, to dostukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.05.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Na zakupach byłam ... do biura ale jak juz zaczęłam, to dostukam Gratulejszyn Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts