Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

monka ale ci fajnei a aj sie zastanawim czy moje robaczkiw ysłac an obóz zuchowy czey poczekac rok kryzs ma 8,5 Asia rok mniej generaleni są w amire sprawni ale troskze sie obawiam o leki (sa na stałych lekach) i o umiejętnośc radzenia sobie w trudnych warunkach... :roll:

Sylwia nie wiem czy fajnie :-? mam pełno obaw :-?

tylko że to jest wyjazd z tańców na które córka chodzi czyli znane opiekunki, znane dzieci. Dlatego pewnie sie zdecyduję ale nie wiem jak to przeżyję :roll: Na szczęście to dosyc blisko,w najgorszym wypadku można wsiąść w samochód i po nią pojechać.

A twoje chcą gdzieś jechać wogóle? moja córa w zeszłym roku powiedziała że nigdzie nie pojedzie. We wrześniu mają jechać na zieloną szkołę i jak o tym usłyszała to się przeraziła, jak tyle czasu bez nas wytrzyma :roll: a teraz sie sama napaliła na tą kolonie :roll:

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

A moze komórkę kup Kasiu :roll: :roll:

Teraz to dzieciaki rajcuje :roll: - oczywiście jakąś niezbyt drogą :roll: :roll: :-? :-?

cześć Andrzejko :D

ja tam jestem wrogiem komórek dla takich małych dzieci :-?

córka oczywiście chce ale zapowiedziałam wszystkim że żadnej komórki ma nikt nie kupować :roll: myślę że nie jest jej jeszcze tak bardzo potrzebna :roll:

Ja też jestem wrogiem komórek dla takich dzieci .... i tu scenka rodzajowa :wink: za ogródkiem mamy górkę, wszelkie dziecię się tam zbiera by w krzakach, z daleka od wścibskich oczu rodziców i nie tylko palić ćmiki i pić piwko ... u jakiegoś młodego (może 3 klasa podstawówki) dzwoni telefon: "tak mamo ... jak to gdzie ... na boisku jestem ..." :o :evil: terefere, a on tam z qmlami narzeka, że ta debilka blondyna ze sklepu mu piwa nie chciała sprzedać :( :( :(

Moim zdaniem komórka się przydaje. oczywiscie są ograniczenia- nie nosi do szkoły, nie ładuje mu ja tylko on zbiera kasę , wiem ze mogę do niego zadzwonić jak gdzieś idzie, czy wyjeżdza a to, ze kłamie to już inna kwestia, po prostu takie maja stosunki miedzy soba i już , czy przez komórkę czy w ioczy to będzie to samo, dla mnie jak syn ma komórke wydaje sie bezpieczniej :-?

dziewczyny takie czasy nastały :-? :-?

Zostaje nam tylko ni etracic kontaku z własnymi dziecmi i być ich przyjaciółmi i choć to czesto trudne trzeba sie starać by potwem nie słyszecv takich rzeczy od dziecka :roll: :-? :-? :-?

monka ale ci fajnei a aj sie zastanawim czy moje robaczkiw ysłac an obóz zuchowy czey poczekac rok kryzs ma 8,5 Asia rok mniej generaleni są w amire sprawni ale troskze sie obawiam o leki (sa na stałych lekach) i o umiejętnośc radzenia sobie w trudnych warunkach... :roll:

Sylwia nie wiem czy fajnie :-? mam pełno obaw :-?

tylko że to jest wyjazd z tańców na które córka chodzi czyli znane opiekunki, znane dzieci. Dlatego pewnie sie zdecyduję ale nie wiem jak to przeżyję :roll: Na szczęście to dosyc blisko,w najgorszym wypadku można wsiąść w samochód i po nią pojechać.

A twoje chcą gdzieś jechać wogóle? moja córa w zeszłym roku powiedziała że nigdzie nie pojedzie. We wrześniu mają jechać na zieloną szkołę i jak o tym usłyszała to się przeraziła, jak tyle czasu bez nas wytrzyma :roll: a teraz sie sama napaliła na tą kolonie :roll:

one same nie wiedza czy chca... zmykam bede po polduniu lub wieczorkiem

witajcie.

W sprawie prezentu. My pół roku wczesniej ogłaszaliśmy, że robimy zbiórkę na komputer /córka/, na aparat cyfrowy /syn/. Każdy ma dać ile chce, reszte dokładamy my. Od chrzestnych dotali jeszcze po medaliku. Tak więc prezentów nie było w trakcie komuni, ale wiedzieli na co zbieramy, więc mogli się skupić na komuni.