monka 11.05.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a ja druga cześć Teska czesc! Jak tarasik? kiedy skończą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 11.05.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 cześć dziewczyny ...pijemy kawkę ? http://www.bulldogtoronto.com/images/pics/home.jpg Witam wszystkich, a ja na wkreta mogę też lubię kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 11.05.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 U nas też zapowiada się cudniaście A my wreszcie dzisiaj jedziemy kuchnię zamówić, termin realizacji wydłużył sie do 8 tygodnii nie martw się ani się nie obejrzysz, a już będzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ale dziś piękny dzionek. Przyszłam do firmy, zrobiłam sobie ulubioną kawkę, usiadłam na tarasie, na słoneczku , papierosek - tak można pracować !! no tak to mozna pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Bry wszystkim Jajcek, i jak tam z naszą kawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam.Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 zrobiłam sobie ulubioną kawkę, usiadłam na tarasie, na słoneczku , papierosek - tak można pracować !! no tak to mozna pracowac ja też tak mam .......ino bez papierosa fuj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 11.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 zrobiłam sobie ulubioną kawkę, usiadłam na tarasie, na słoneczku , papierosek - tak można pracować !! no tak to mozna pracowac ja też tak mam .......ino bez papierosa fuj !!!! popieram, ja do tych nie palących należę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Bry wszystkim Jajcek, i jak tam z naszą kawą? OO sorki zaczytalem sie w zaleglosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 zrobiłam sobie ulubioną kawkę, usiadłam na tarasie, na słoneczku , papierosek - tak można pracować !! no tak to mozna pracowac ja też tak mam .......ino bez papierosa fuj !!!! oj tak tak papierosek calkiem z bedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 zrobiłam sobie ulubioną kawkę, usiadłam na tarasie, na słoneczku , papierosek - tak można pracować !! no tak to mozna pracowac ja też tak mam .......ino bez papierosa fuj !!!! popieram, ja do tych nie palących należę I ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 zrobiłam sobie ulubioną kawkę, usiadłam na tarasie, na słoneczku , papierosek - tak można pracować !! no tak to mozna pracowac ja też tak mam .......ino bez papierosa fuj !!!! oj tak tak papierosek calkiem z bedny jak dla kogo. To jedna z nielicznych przyjemności, która mi pozostała. Ale w pracy nie pale, dopiero w domu, wieczorem, albo w knajpce, albo w weekend ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 cześć dziewczyny ...pijemy kawkę ? http://www.bulldogtoronto.com/images/pics/home.jpg dzień dobry, sie poczęstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 11.05.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 zrobiłam sobie ulubioną kawkę, usiadłam na tarasie, na słoneczku , papierosek - tak można pracować !! no tak to mozna pracowac ja też tak mam .......ino bez papierosa fuj !!!! popieram, ja do tych nie palących należę I ja... to jest nas już coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.05.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam. Co słychać? wstałam wcześnie ,zrobiłam śniadanko ,potem podlewałam trawkę i tuje ....teraz piję kawę na tarasie i klikam do Was A jak Iwonka i Madzia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.05.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a my mamy okna a my drzwi na parterze i dzis Misiek ma kibelek podwieszany zabudowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.05.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 zrobiłam sobie ulubioną kawkę, usiadłam na tarasie, na słoneczku , papierosek - tak można pracować !! no tak to mozna pracowac ja też tak mam .......ino bez papierosa fuj !!!! popieram, ja do tych nie palących należę dopisuje się do KLUBU NIEPALĄCYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a my mamy okna a my drzwi na parterze i dzis Misiek ma kibelek podwieszany zabudowywać ale fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam. Co słychać? wstałam wcześnie ,zrobiłam śniadanko ,potem podlewałam trawkę i tuje ....teraz piję kawę na tarasie i klikam do Was A jak Iwonka i Madzia ? Iwonka teraz jest w pierwszym trymestrze, więc wczesniej zasypia i ma bardzo suchą skórę. A Madzia? Razem rozrabiamy... Ostatnio bawimy sie w samolocik , byle nie po jedzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts