kze 11.05.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a my mamy okna a my drzwi na parterze i dzis Misiek ma kibelek podwieszany zabudowywać A ja kończę więźbę.. a ja ? kurczę ja to wszystko mam To możesz nam kibicować... I udzielać dobrych rad... mam być ....ciocia dobra rada ? .....chyba podziękuję Ciocia z Olecka A dobre rady to dla wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Dawno Was nie męczyłam, więc: PYTANIE DNIA To było 5 lat temu , ale : U mnie przyszedł Pan z Komandora z laptopikiem, najpierw zaprojektowaliśmy mnętrze, a potem wybraliśmy fronty - kolory, kształty, okucia i takie tam.... Robiłam dwie szafy: jedną 3,5 metra z wnętrzem, drugą w przedpokoju 2,5 metra - same drzwi. Jak wrócę do domu to moge puknąć zdjęcia ( na szczeście dziś przychodzi pani posprzątać :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.05.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Dawno Was nie męczyłam, więc: PYTANIE DNIA To było 5 lat temu , ale : U mnie przyszedł Pan z Komandora z laptopikiem, najpierw zaprojektowaliśmy mnętrze, a potem wybraliśmy fronty - kolory, kształty, okucia i takie tam.... Robiłam dwie szafy: jedną 3,5 metra z wnętrzem, drugą w przedpokoju 2,5 metra - same drzwi. Jak wrócę do domu to moge puknąć zdjęcia ( na szczeście dziś przychodzi pani posprzątać :)) A o której będziesz doma? My ok 16 zmykamy zamawiać Ale wstaw tak czy siak, najwyżej jutro pojedziemy i zmienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Dawno Was nie męczyłam, więc: PYTANIE DNIA To było 5 lat temu , ale : U mnie przyszedł Pan z Komandora z laptopikiem, najpierw zaprojektowaliśmy mnętrze, a potem wybraliśmy fronty - kolory, kształty, okucia i takie tam.... Robiłam dwie szafy: jedną 3,5 metra z wnętrzem, drugą w przedpokoju 2,5 metra - same drzwi. Jak wrócę do domu to moge puknąć zdjęcia ( na szczeście dziś przychodzi pani posprzątać :)) A o której będziesz doma? My ok 16 zmykamy zamawiać Ale wstaw tak czy siak, najwyżej jutro pojedziemy i zmienimy Patrząc na ten pierdolec to pewnie koło 18.00 , ale na pewno Wam coś fajnego zaproponują, więc się nie strsuj. Tylko weź dobre zabezpieczenia przed kurzem, bo w wiatrołapie wiadomo jak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.05.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Dawno Was nie męczyłam, więc: PYTANIE DNIA To było 5 lat temu , ale : U mnie przyszedł Pan z Komandora z laptopikiem, najpierw zaprojektowaliśmy mnętrze, a potem wybraliśmy fronty - kolory, kształty, okucia i takie tam.... Robiłam dwie szafy: jedną 3,5 metra z wnętrzem, drugą w przedpokoju 2,5 metra - same drzwi. Jak wrócę do domu to moge puknąć zdjęcia ( na szczeście dziś przychodzi pani posprzątać :)) A o której będziesz doma? My ok 16 zmykamy zamawiać Ale wstaw tak czy siak, najwyżej jutro pojedziemy i zmienimy Patrząc na ten pierdolec to pewnie koło 18.00 , ale na pewno Wam coś fajnego zaproponują, więc się nie strsuj. Tylko weź dobre zabezpieczenia przed kurzem, bo w wiatrołapie wiadomo jak jest... Kurz, no własnie, dlatego lepiej rattan omijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Kurz, no własnie, dlatego lepiej rattan omijać No wlasnie caly czas zonie tlumacze ze rattan jest beeee a ona swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.05.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Kurz, no własnie, dlatego lepiej rattan omijać No wlasnie caly czas zonie tlumacze ze rattan jest beeee a ona swoje Rattan jest fajny, ładny ale jak nowy, albo jak ktoś ma świra i piórkami codziennie odkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam szanowne grono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Dawno Was nie męczyłam, więc: PYTANIE DNIA my mamy na firandzie, jak to mawia moja córka taką szafę gospodarczo -spożywczą, trzydzrzwiową w środku lustro, kolor - jasny, imitacja drewna nie pamiętam jakiego stoi już parę lat i nic sie z nią nie dzieje. Myślę że najważniejsze jest żebyś wiedziała co chcesz tam przechowywać i odpowiednio rozmierzyć półki ale w tym jak i w doborze okleiny na pewno pomogą ci na miejscu. ps. Jagna ostatnio wklejała w dzienniku swoje nowe szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam szanowne grono cześć Aga co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A nic praca praca i zebrania czas pędzi do przodu a ja nie mogę złapać oddechu A co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A nic praca praca i zebrania czas pędzi do przodu a ja nie mogę złapać oddechu A co u Ciebie powolutku rozkręcamy sezon budowlany wczoraj wstawiane były okna, w przyszłym tygodniu brama, w połowie czerwca prace elekrtyczne... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A nic praca praca i zebrania czas pędzi do przodu a ja nie mogę złapać oddechu A co u Ciebie powolutku rozkręcamy sezon budowlany wczoraj wstawiane były okna, w przyszłym tygodniu brama, w połowie czerwca prace elekrtyczne... itd. Czyli do przodu, bardzo się cieszę a jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Czyli do przodu, bardzo się cieszę a jakieś fotki zrobię ale chyba dopiero w przyszłym tygodniu bo w niedzielę mamy Komunię córy i mam teraz trochę biegania a od jutra także gotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Poczekam aż minie gorączko Ja mam jeszcze trochę spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 NIEDŁUGO WAKACJE !!!!!!!! HURA !!!!!!!!! nie będę musiała wstawac o 7.00 :) Ale faaaaajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 11.05.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 pora się zbierać. Nie naklikajcie za dużo przez te pare dni aaaa Jajcek, jakby sie Helios spóźniał w poniedziałek, to przytrzymaj ostatni lot do krakowa Za ogon oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Poczekam aż minie gorączko Ja mam jeszcze trochę spokoju to ciesz się tym spokojem póki możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Poczekam aż minie gorączko Ja mam jeszcze trochę spokoju to ciesz się tym spokojem póki możesz Jednąmam już za sobą więc jestem zaprawiona w boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 pora się zbierać. Nie naklikajcie za dużo przez te pare dni no to spokojnego lotu i miłego odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts