SławekD-żonka 11.05.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Dawno Was nie męczyłam, więc: PYTANIE DNIA my mamy na firandzie, jak to mawia moja córka taką szafę gospodarczo -spożywczą, trzydzrzwiową w środku lustro, kolor - jasny, imitacja drewna nie pamiętam jakiego stoi już parę lat i nic sie z nią nie dzieje. Myślę że najważniejsze jest żebyś wiedziała co chcesz tam przechowywać i odpowiednio rozmierzyć półki ale w tym jak i w doborze okleiny na pewno pomogą ci na miejscu. ps. Jagna ostatnio wklejała w dzienniku swoje nowe szafy Środek już jest rozplanowany, mają tam być płaszcze, kurtki, buty i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 pora się zbierać. Nie naklikajcie za dużo przez te pare dni aaaa Jajcek, jakby sie Helios spóźniał w poniedziałek, to przytrzymaj ostatni lot do krakowa Za ogon oczywiście Tii lepiej uwazaj bo akurat w poniedzialek mam dyzurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 NIEDŁUGO WAKACJE !!!!!!!! HURA !!!!!!!!! nie będę musiała wstawac o 7.00 :) Ale faaaaajnie :) teraz bedziesz o 6:00 wstawac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.05.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 NIEDŁUGO WAKACJE !!!!!!!! HURA !!!!!!!!! nie będę musiała wstawac o 7.00 :) Ale faaaaajnie :) Wakacje, a co to takiego PS: Alebym sobie pospała do tej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Dawno Was nie męczyłam, więc: PYTANIE DNIA my mamy na firandzie, jak to mawia moja córka taką szafę gospodarczo -spożywczą, trzydzrzwiową w środku lustro, kolor - jasny, imitacja drewna nie pamiętam jakiego stoi już parę lat i nic sie z nią nie dzieje. Myślę że najważniejsze jest żebyś wiedziała co chcesz tam przechowywać i odpowiednio rozmierzyć półki ale w tym jak i w doborze okleiny na pewno pomogą ci na miejscu. ps. Jagna ostatnio wklejała w dzienniku swoje nowe szafy Środek już jest rozplanowany, mają tam być płaszcze, kurtki, buty i koniec no to czym się stresujesz jak masz wszystko rozplanowane? kolor dobierzesz na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 NIEDŁUGO WAKACJE !!!!!!!! HURA !!!!!!!!! nie będę musiała wstawac o 7.00 :) Ale faaaaajnie :) teraz bedziesz o 6:00 wstawac ? Teraz będę wstawać jak się obudzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 11.05.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 pora się zbierać. Nie naklikajcie za dużo przez te pare dni aaaa Jajcek, jakby sie Helios spóźniał w poniedziałek, to przytrzymaj ostatni lot do krakowa Za ogon oczywiście wypoczywaj więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 NIEDŁUGO WAKACJE !!!!!!!! HURA !!!!!!!!! nie będę musiała wstawac o 7.00 :) Ale faaaaajnie :) teraz bedziesz o 6:00 wstawac ? Teraz będę wstawać jak się obudzę :) szczęściara a ile masz tych wakacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 NIEDŁUGO WAKACJE !!!!!!!! HURA !!!!!!!!! nie będę musiała wstawac o 7.00 :) Ale faaaaajnie :) teraz bedziesz o 6:00 wstawac ? Teraz będę wstawać jak się obudzę :) szczęściara a ile masz tych wakacji? To moje dzieci mają wakacje. A ja nie musze wstawać rano, żeby ich zagonić do szkoły, wydać koryto i takie inne... Wakacje są dla rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.05.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Dawno Was nie męczyłam, więc: PYTANIE DNIA my mamy na firandzie, jak to mawia moja córka taką szafę gospodarczo -spożywczą, trzydzrzwiową w środku lustro, kolor - jasny, imitacja drewna nie pamiętam jakiego stoi już parę lat i nic sie z nią nie dzieje. Myślę że najważniejsze jest żebyś wiedziała co chcesz tam przechowywać i odpowiednio rozmierzyć półki ale w tym jak i w doborze okleiny na pewno pomogą ci na miejscu. ps. Jagna ostatnio wklejała w dzienniku swoje nowe szafy Środek już jest rozplanowany, mają tam być płaszcze, kurtki, buty i koniec no to czym się stresujesz jak masz wszystko rozplanowane? kolor dobierzesz na miejscu Kolor to też pikuś, chodzi o to by nie były to jednolite fronty, a by był na nich jakiś wzór, choćby nawet pociągnięty po przekątnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 NIEDŁUGO WAKACJE !!!!!!!! HURA !!!!!!!!! nie będę musiała wstawac o 7.00 :) Ale faaaaajnie :) teraz bedziesz o 6:00 wstawac ? Teraz będę wstawać jak się obudzę :) jak bede o 6 do pracy wstawal to zadzwonie powiedziec ci dziendobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ja też tak mam .......ino bez papierosa fuj !!!! popieram, ja do tych nie palących należę dopisuje się do KLUBU NIEPALĄCYCH ja też nie palę i dołączam do klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 NIEDŁUGO WAKACJE !!!!!!!! HURA !!!!!!!!! nie będę musiała wstawac o 7.00 :) Ale faaaaajnie :) teraz bedziesz o 6:00 wstawac ? Teraz będę wstawać jak się obudzę :) jak bede o 6 do pracy wstawal to zadzwonie powiedziec ci dziendobry Duuużo musieliby mi zapłacić, żeby wstawała o 6.00 :) Ja jestem typem sowy, więc jak będę się kładła o 4.00 to zadzwonię powiedzieć Ci dobranoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Nefer a dzis takiemu jednemu to cos mina z zrzekla po wspomnieniu prosiaczkow na ognisku i porzadkach w chlewiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ja też tak mam .......ino bez papierosa fuj !!!! popieram, ja do tych nie palących należę dopisuje się do KLUBU NIEPALĄCYCH ja też nie palę i dołączam do klubu A ja palę za Was wszystkich razem wziętych :) I nic w przyrodzie nie ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 NIEDŁUGO WAKACJE !!!!!!!! HURA !!!!!!!!! nie będę musiała wstawac o 7.00 :) Ale faaaaajnie :) teraz bedziesz o 6:00 wstawac ? Teraz będę wstawać jak się obudzę :) jak bede o 6 do pracy wstawal to zadzwonie powiedziec ci dziendobry Duuużo musieliby mi zapłacić, żeby wstawała o 6.00 :) Ja jestem typem sowy, więc jak będę się kładła o 4.00 to zadzwonię powiedzieć Ci dobranoc :) Kochana nie ma sprawy moze trafisz akurat na nocny dyzurek to ja o 4:30 albo o 5:00 zadzwonie sprawdzic czy juz spisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Nefer a dzis takiemu jednemu to cos mina z zrzekla po wspomnieniu prosiaczkow na ognisku i porzadkach w chlewiku Jesteś potworem. Chyba się chłopak ciut zdziwił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ja też tak mam .......ino bez papierosa fuj !!!! popieram, ja do tych nie palących należę dopisuje się do KLUBU NIEPALĄCYCH ja też nie palę i dołączam do klubu A ja palę za Was wszystkich razem wziętych :) I nic w przyrodzie nie ginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 NIEDŁUGO WAKACJE !!!!!!!! HURA !!!!!!!!! nie będę musiała wstawac o 7.00 :) Ale faaaaajnie :) teraz bedziesz o 6:00 wstawac ? Teraz będę wstawać jak się obudzę :) szczęściara a ile masz tych wakacji? To moje dzieci mają wakacje. A ja nie musze wstawać rano, żeby ich zagonić do szkoły, wydać koryto i takie inne... Wakacje są dla rodziców aaaa takie wakacje to też będę niedługo miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ja też tak mam .......ino bez papierosa fuj !!!! popieram, ja do tych nie palących należę dopisuje się do KLUBU NIEPALĄCYCH ja też nie palę i dołączam do klubu A ja palę za Was wszystkich razem wziętych :) I nic w przyrodzie nie ginie Gatki Jacuś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts