Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekord wpisow....

Rysiu J

Recommended Posts

NIEDŁUGO WAKACJE !!!!!!!! HURA !!!!!!!!!

nie będę musiała wstawac o 7.00 :):):) Ale faaaaajnie :):)

teraz bedziesz o 6:00 wstawac ? ;-) :p

Teraz będę wstawać jak się obudzę :):):)

szczęściara :wink: a ile masz tych wakacji?

To moje dzieci mają wakacje. A ja nie musze wstawać rano, żeby ich zagonić do szkoły, wydać koryto i takie inne... Wakacje są dla rodziców :)

aaaa takie wakacje to też będę niedługo miała :lol:

dobre i takie choc w sumie moj ma tylko dwa razy w tygodniu na osma a tak jak szkoly nie bedzie to bedzie sie szwendal po do u i narzekal ze mu sie nudzi

to tak jak moja :roll: jak sąsiadki zza płota nie ma to cały czas kwęka :roll: a jak sie spikną to do domu zagonić nie można...a wieczorem to wygladają jak dwa potwory, gęby umazane, nogi i łapy czarne ale za to szczęsliwe :lol:

:D

• Odpowiedzi 302,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12921

• Jajcek

11240

• andre59

10909

• stukpuk

10872

Najaktywniejsi w wątku

Ale jaja :o :o :o Jestem na poprzedniej stronce i się dziwię coście się tak wszyscy wściekli i pouciekali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja też tak mam .......ino bez papierosa :evil: fuj !!!!

popieram, ja do tych nie palących należę :wink:

dopisuje się do KLUBU NIEPALĄCYCH :D

ja też nie palę i dołączam do klubu :)

A ja palę za Was wszystkich razem wziętych :):) I nic w przyrodzie nie ginie :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gatki :p

Wiem, wiem - w zeszłym roku na wakacje dzieci wydaliśmy 9.000 :)

No wlasnie tak mi to wychodzi na gnojka jednego to 3500-4000 pojdzie, a jak nam sie jeszcze uda wyjechac ( o ile Asia beedzie mogla sie wyrwac) to pewnie w sumie tez tak kolo 9000 peknie

Dokładnie - to jakaś paranoja ! Ale z drugiej strony - nie mamy wyjścia. Dziciaki są teraz w szkole tak obciążone, że musimy ich trochę zrelaksować...

A my 3 dni po wyjeździe dzieci lecimy sobie do Paryża na 5 dni :):) Przez Zurich, żeby było ciekawiej :)

To moja zaległa podróż poślubna ( po 15 latach:))

Mam nadzieję że moje w tym roku nie będą tak gadały 8)

Ale twoje troche starsze i w podobnym wieku a do tego dziewczynki a umnie tylko jeczy i jeczy a jak mu znajdziesz robote to :evil: .......

E tam w podobnym 5 lat różnicy, ale teraz jest podwórko, rowery duża przestrzeń już soboty są spokojniejsze więc myslę że wakacje też takie będą :)

No wlasnie tak mi to wychodzi na gnojka jednego to 3500-4000 pojdzie, a jak nam sie jeszcze uda wyjechac ( o ile Asia beedzie mogla sie wyrwac) to pewnie w sumie tez tak kolo 9000 peknie

i ty masz juz prawie doroslych chlopakow a umnie 10-latek raptem w sumie na 26 dni ma wyjechac :(

i ty masz juz prawie doroslych chlopakow a umnie 10-latek raptem w sumie na 26 dni ma wyjechac :(

Moje jeżdżą od 9 roku życia - tylko mam polecony obóz językowy - więc co roku z nimi jeżdżą i jestem zupełnie spokojna. A Twój za 3-4 lata też będzie "taki" dorosły :) Nawet się nie obejrzysz :)

Moje jeżdżą od 9 roku życia - tylko mam polecony obóz językowy - więc co roku z nimi jeżdżą i jestem zupełnie spokojna. A Twój za 3-4 lata też będzie "taki" dorosły :) Nawet się nie obejrzysz :)

to moze polecic mi taki oboz, chetnie go wysle, moze nie koniecznie juz w tym roku bo na jeden taki jedzie po tem na tenisowy ale w przyszlym albo nawet zima chetnie

A my 3 dni po wyjeździe dzieci lecimy sobie do Paryża na 5 dni :):) Przez Zurich, żeby było ciekawiej :)

super :D też mam taką podróż do nadrobienia i jej nie odpuszczę :wink:

Ciekawe kiedy przyjdzie pora na moją :o :roll:

super :D też mam taką podróż do nadrobienia i jej nie odpuszczę :wink:

My co prawda byliśmy w Zakopcu na miodowym miesiącu przez parę dni, urlop musiałam wypisać na 2 tygodnie, ale po tygodniu musiałam wracać do pracy, więc tak na dobrą sprawę, to taka podróż ciągle przed nami - za 15 lat :wink: :lol:

Ale jaja :o :o :o Jestem na poprzedniej stronce i się dziwię coście się tak wszyscy wściekli i pouciekali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja też tak mam .......ino bez papierosa :evil: fuj !!!!

popieram, ja do tych nie palących należę :wink:

A ja palę za Was wszystkich razem wziętych :):) I nic w przyrodzie nie ginie :)

Gatki :p

dzieki