Marcel2000 11.05.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 NIEDŁUGO WAKACJE !!!!!!!! HURA !!!!!!!!! nie będę musiała wstawac o 7.00 :) Ale faaaaajnie :) teraz bedziesz o 6:00 wstawac ? Teraz będę wstawać jak się obudzę :) szczęściara a ile masz tych wakacji? To moje dzieci mają wakacje. A ja nie musze wstawać rano, żeby ich zagonić do szkoły, wydać koryto i takie inne... Wakacje są dla rodziców aaaa takie wakacje to też będę niedługo miała dobre i takie choc w sumie moj ma tylko dwa razy w tygodniu na osma a tak jak szkoly nie bedzie to bedzie sie szwendal po do u i narzekal ze mu sie nudzi to tak jak moja jak sąsiadki zza płota nie ma to cały czas kwęka a jak sie spikną to do domu zagonić nie można...a wieczorem to wygladają jak dwa potwory, gęby umazane, nogi i łapy czarne ale za to szczęsliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 To moje dzieci mają wakacje. A ja nie musze wstawać rano, żeby ich zagonić do szkoły, wydać koryto i takie inne... Wakacje są dla rodziców moje to jeszcze przedszkolaki - mają wakacje przez miesiąc, gdy przedszkole zamknięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.05.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ale jaja :o Jestem na poprzedniej stronce i się dziwię coście się tak wszyscy wściekli i pouciekali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja też tak mam .......ino bez papierosa fuj !!!! popieram, ja do tych nie palących należę dopisuje się do KLUBU NIEPALĄCYCH ja też nie palę i dołączam do klubu A ja palę za Was wszystkich razem wziętych :) I nic w przyrodzie nie ginie Gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Wiem, wiem - w zeszłym roku na wakacje dzieci wydaliśmy 9.000 No wlasnie tak mi to wychodzi na gnojka jednego to 3500-4000 pojdzie, a jak nam sie jeszcze uda wyjechac ( o ile Asia beedzie mogla sie wyrwac) to pewnie w sumie tez tak kolo 9000 peknie Dokładnie - to jakaś paranoja ! Ale z drugiej strony - nie mamy wyjścia. Dziciaki są teraz w szkole tak obciążone, że musimy ich trochę zrelaksować... A my 3 dni po wyjeździe dzieci lecimy sobie do Paryża na 5 dni :) Przez Zurich, żeby było ciekawiej To moja zaległa podróż poślubna ( po 15 latach:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Mam nadzieję że moje w tym roku nie będą tak gadały Ale twoje troche starsze i w podobnym wieku a do tego dziewczynki a umnie tylko jeczy i jeczy a jak mu znajdziesz robote to ....... E tam w podobnym 5 lat różnicy, ale teraz jest podwórko, rowery duża przestrzeń już soboty są spokojniejsze więc myslę że wakacje też takie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Wiem, wiem - w zeszłym roku na wakacje dzieci wydaliśmy 9.000 No wlasnie tak mi to wychodzi na gnojka jednego to 3500-4000 pojdzie, a jak nam sie jeszcze uda wyjechac ( o ile Asia beedzie mogla sie wyrwac) to pewnie w sumie tez tak kolo 9000 peknie i ty masz juz prawie doroslych chlopakow a umnie 10-latek raptem w sumie na 26 dni ma wyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 11.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 mój syn w wieku przedszkolnym, jego przedszkole zamykają do innnego nie chce iść, i tu mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 11.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 NIEDŁUGO WAKACJE !!!!!!!! HURA !!!!!!!!! nie będę musiała wstawac o 7.00 :) Ale faaaaajnie :) Też się cieszę na temat wakacji, ale u mnie godzina wstawania będzie taka sama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Wiem, wiem - w zeszłym roku na wakacje dzieci wydaliśmy 9.000 No wlasnie tak mi to wychodzi na gnojka jednego to 3500-4000 pojdzie, a jak nam sie jeszcze uda wyjechac ( o ile Asia beedzie mogla sie wyrwac) to pewnie w sumie tez tak kolo 9000 peknie i ty masz juz prawie doroslych chlopakow a umnie 10-latek raptem w sumie na 26 dni ma wyjechac Moje jeżdżą od 9 roku życia - tylko mam polecony obóz językowy - więc co roku z nimi jeżdżą i jestem zupełnie spokojna. A Twój za 3-4 lata też będzie "taki" dorosły Nawet się nie obejrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 mój syn w wieku przedszkolnym, jego przedszkole zamykają do innnego nie chce iść, i tu mam problem Oj tak - w tym wieku to jest problem poważny - pamiętam jak boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 11.05.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 mój syn w wieku przedszkolnym, jego przedszkole zamykają do innnego nie chce iść, i tu mam problem Oj tak - w tym wieku to jest problem poważny - pamiętam jak boli i niestety będę musiał chyba codziennie teściów oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Wywal gnoja na wakacje. Moje wyjeżdżają 24 czerwca Wyrodna mamusia:) jakie pieszczotliwe określenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 11.05.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ja też tak mam .......ino bez papierosa fuj !!!! popieram, ja do tych nie palących należę dopisuje się do KLUBU NIEPALĄCYCH ja też nie palę i dołączam do klubu A ja palę za Was wszystkich razem wziętych :) I nic w przyrodzie nie ginie gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Wiem, wiem - w zeszłym roku na wakacje dzieci wydaliśmy 9.000 No wlasnie tak mi to wychodzi na gnojka jednego to 3500-4000 pojdzie, a jak nam sie jeszcze uda wyjechac ( o ile Asia beedzie mogla sie wyrwac) to pewnie w sumie tez tak kolo 9000 peknie i ty masz juz prawie doroslych chlopakow a umnie 10-latek raptem w sumie na 26 dni ma wyjechac Moje jeżdżą od 9 roku życia - tylko mam polecony obóz językowy - więc co roku z nimi jeżdżą i jestem zupełnie spokojna. A Twój za 3-4 lata też będzie "taki" dorosły Nawet się nie obejrzysz to moze polecic mi taki oboz, chetnie go wysle, moze nie koniecznie juz w tym roku bo na jeden taki jedzie po tem na tenisowy ale w przyszlym albo nawet zima chetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A my 3 dni po wyjeździe dzieci lecimy sobie do Paryża na 5 dni :) Przez Zurich, żeby było ciekawiej To moja zaległa podróż poślubna ( po 15 latach:)) super też mam taką podróż do nadrobienia i jej nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.05.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Wywal gnoja na wakacje. Moje wyjeżdżają 24 czerwca Wyrodna mamusia:) jakie pieszczotliwe określenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A my 3 dni po wyjeździe dzieci lecimy sobie do Paryża na 5 dni :) Przez Zurich, żeby było ciekawiej To moja zaległa podróż poślubna ( po 15 latach:)) To mi jeszcze 4 lata do takiej podrozy zostaly, zbieraj adresy hoteli, etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.05.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A my 3 dni po wyjeździe dzieci lecimy sobie do Paryża na 5 dni :) Przez Zurich, żeby było ciekawiej To moja zaległa podróż poślubna ( po 15 latach:)) super też mam taką podróż do nadrobienia i jej nie odpuszczę Ciekawe kiedy przyjdzie pora na moją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.05.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A my 3 dni po wyjeździe dzieci lecimy sobie do Paryża na 5 dni :) Przez Zurich, żeby było ciekawiej To moja zaległa podróż poślubna ( po 15 latach:)) super też mam taką podróż do nadrobienia i jej nie odpuszczę My co prawda byliśmy w Zakopcu na miodowym miesiącu przez parę dni, urlop musiałam wypisać na 2 tygodnie, ale po tygodniu musiałam wracać do pracy, więc tak na dobrą sprawę, to taka podróż ciągle przed nami - za 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Ale jaja :o Jestem na poprzedniej stronce i się dziwię coście się tak wszyscy wściekli i pouciekali :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja też tak mam .......ino bez papierosa fuj !!!! popieram, ja do tych nie palących należę A ja palę za Was wszystkich razem wziętych :) I nic w przyrodzie nie ginie Gatki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts