duende 11.05.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Póki co w kredytach wygrywa Multibank - 2,15 % :) no rzeczywiscie atrakcyjne warunki a pewna jestes franka ? franek teraz jest dość nisko, ale jeszcze się opłaca. W Multibanku można w każdej chwili zrobić przewalutowanie bezpłatnie. Jedyny mankament to termin oczekiwania na przyznanie kredytu - od decyzji do fizycznej gotówki minęło w naszym przypadku pełne 2,5 mca (!!! ) mimo, że reklamowali się ze w 24 h! No i drugi mankament - wypłaty transz też sie opóźniają - od wizyty inspektora bankowego do wypłaty środków mija zwykle 5-6 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A dodam, że jestem mocno nadopiekuńczą matką i dojazdy mojego syna do gimnazjum skróciły mi życie o jakieś 10 lat - zanim zrozumiałam, że dorósł i odległość 10 przystanków nie jest taka potworna mojego syna ostatnio wysłałam do piekarni 20 metrów od mojej pracy - zerkałam zza rogu czy doszedł i czy wraca. A jak go przez chwilę straciłam z oczu to tylko niezłomną siłą woli powstrzymałam się przed sprawdzeniem ... dla was to chyba i 30 letni chlopak bedzie malym kochasnym bezbronnym synkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Póki co w kredytach wygrywa Multibank - 2,15 % :) no rzeczywiscie atrakcyjne warunki a pewna jestes franka ? franek teraz jest dość nisko, ale jeszcze się opłaca. W Multibanku można w każdej chwili zrobić przewalutowanie bezpłatnie. Jedyny mankament to termin oczekiwania na przyznanie kredytu - od decyzji do fizycznej gotówki minęło w naszym przypadku pełne 2,5 mca (!!! ) mimo, że reklamowali się ze w 24 h! No i drugi mankament - wypłaty transz też sie opóźniają - od wizyty inspektora bankowego do wypłaty środków mija zwykle 5-6 dni wlasnie jest jak na moj gust zbyt nisko 2,5 mca to totalne nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A dodam, że jestem mocno nadopiekuńczą matką i dojazdy mojego syna do gimnazjum skróciły mi życie o jakieś 10 lat - zanim zrozumiałam, że dorósł i odległość 10 przystanków nie jest taka potworna mojego syna ostatnio wysłałam do piekarni 20 metrów od mojej pracy - zerkałam zza rogu czy doszedł i czy wraca. A jak go przez chwilę straciłam z oczu to tylko niezłomną siłą woli powstrzymałam się przed sprawdzeniem ... dla was to chyba i 30 letni chlopak bedzie malym kochasnym bezbronnym synkiem 30-letni to jednak nie Wtedy to już sprawa jego żony / dziewczyny ale domyślam sie, że Twoja mama sie o Ciebie troszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A dodam, że jestem mocno nadopiekuńczą matką i dojazdy mojego syna do gimnazjum skróciły mi życie o jakieś 10 lat - zanim zrozumiałam, że dorósł i odległość 10 przystanków nie jest taka potworna mojego syna ostatnio wysłałam do piekarni 20 metrów od mojej pracy - zerkałam zza rogu czy doszedł i czy wraca. A jak go przez chwilę straciłam z oczu to tylko niezłomną siłą woli powstrzymałam się przed sprawdzeniem ... dla was to chyba i 30 letni chlopak bedzie malym kochasnym bezbronnym synkiem 30-letni to jednak nie Wtedy to już sprawa jego żony / dziewczyny ale domyślam sie, że Twoja mama sie o Ciebie troszczy nie ale jak patrze na swoja zone to mam wrazenie ze nasze dzieci to beda za raczke z nia na dyskoteki chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.05.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A dodam, że jestem mocno nadopiekuńczą matką i dojazdy mojego syna do gimnazjum skróciły mi życie o jakieś 10 lat - zanim zrozumiałam, że dorósł i odległość 10 przystanków nie jest taka potworna mojego syna ostatnio wysłałam do piekarni 20 metrów od mojej pracy - zerkałam zza rogu czy doszedł i czy wraca. A jak go przez chwilę straciłam z oczu to tylko niezłomną siłą woli powstrzymałam się przed sprawdzeniem ... dla was to chyba i 30 letni chlopak bedzie malym kochasnym bezbronnym synkiem 30-letni to jednak nie Wtedy to już sprawa jego żony / dziewczyny ale domyślam sie, że Twoja mama sie o Ciebie troszczy Sorry - ja już dorosłam do problemu :) Skończył się parasol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Póki co w kredytach wygrywa Multibank - 2,15 % :) no rzeczywiscie atrakcyjne warunki a pewna jestes franka ? franek teraz jest dość nisko, ale jeszcze się opłaca. W Multibanku można w każdej chwili zrobić przewalutowanie bezpłatnie. Jedyny mankament to termin oczekiwania na przyznanie kredytu - od decyzji do fizycznej gotówki minęło w naszym przypadku pełne 2,5 mca (!!! ) mimo, że reklamowali się ze w 24 h! No i drugi mankament - wypłaty transz też sie opóźniają - od wizyty inspektora bankowego do wypłaty środków mija zwykle 5-6 dni wlasnie jest jak na moj gust zbyt nisko 2,5 mca to totalne nieporozumienie racja, nerwów nam zjadło sporo to czekanie, nasz majster też czekał na tę kasę razem z nami i juz powoli przestawał nam wierzyć, że mu zapłacimy.... Bank nas wnerwił. Zabrałam od nich z zemsty rachunek firmowy hihi pewnie się mocno tym przejęli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 mam pytanko....czy wiecie dlaczego zmywarka zostwia niebieskie slady na nieszczesnym brazowym duraleksie i na przezroczysych szklankach??? nadmienie ze nie uzywam za duzo nablysczacza itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A dodam, że jestem mocno nadopiekuńczą matką i dojazdy mojego syna do gimnazjum skróciły mi życie o jakieś 10 lat - zanim zrozumiałam, że dorósł i odległość 10 przystanków nie jest taka potworna mojego syna ostatnio wysłałam do piekarni 20 metrów od mojej pracy - zerkałam zza rogu czy doszedł i czy wraca. A jak go przez chwilę straciłam z oczu to tylko niezłomną siłą woli powstrzymałam się przed sprawdzeniem ... dla was to chyba i 30 letni chlopak bedzie malym kochasnym bezbronnym synkiem 30-letni to jednak nie Wtedy to już sprawa jego żony / dziewczyny ale domyślam sie, że Twoja mama sie o Ciebie troszczy Sorry - ja już dorosłam do problemu :) Skończył się parasol ciekawe kto tu ostatnio pisal o chodzeniu z synem pod reke z obawy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 mam pytanko....czy wiecie dlaczego zmywarka zostwia niebieskie slady na nieszczesnym brazowym duraleksie i na przezroczysych szklankach??? nadmienie ze nie uzywam za duzo nablysczacza itp... ja nie wiem, moja nie zostawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A dodam, że jestem mocno nadopiekuńczą matką i dojazdy mojego syna do gimnazjum skróciły mi życie o jakieś 10 lat - zanim zrozumiałam, że dorósł i odległość 10 przystanków nie jest taka potworna mojego syna ostatnio wysłałam do piekarni 20 metrów od mojej pracy - zerkałam zza rogu czy doszedł i czy wraca. A jak go przez chwilę straciłam z oczu to tylko niezłomną siłą woli powstrzymałam się przed sprawdzeniem ... dla was to chyba i 30 letni chlopak bedzie malym kochasnym bezbronnym synkiem 30-letni to jednak nie Wtedy to już sprawa jego żony / dziewczyny ale domyślam sie, że Twoja mama sie o Ciebie troszczy Sorry - ja już dorosłam do problemu :) Skończył się parasol ciekawe kto tu ostatnio pisal o chodzeniu z synem pod reke z obawy ??? hahah a co za roznica ile ma latek...synus to synus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 30-letni to jednak nie Wtedy to już sprawa jego żony / dziewczyny ale domyślam sie, że Twoja mama sie o Ciebie troszczy nie ale jak patrze na swoja zone to mam wrazenie ze nasze dzieci to beda za raczke z nia na dyskoteki chodzic hahaha i na randki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 hahah a co za roznica ile ma latek...synus to synus nio taaa, moj kachany synus a potem przychodzi ta jedza synowa jego zona i mu krzywde robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 mam pytanko....czy wiecie dlaczego zmywarka zostwia niebieskie slady na nieszczesnym brazowym duraleksie i na przezroczysych szklankach??? nadmienie ze nie uzywam za duzo nablysczacza itp... ja nie wiem, moja nie zostawia nie wiem, moja zmywarka (właściwie Zmywarek - mąż) mówi, że też nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 hahah a co za roznica ile ma latek...synus to synus nio taaa, moj kachany synus a potem przychodzi ta jedza synowa jego zona i mu krzywde robi eeeee tam zaraz krzywde niech go sobie zabiera jeno w odpowiednim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 hahah a co za roznica ile ma latek...synus to synus nio taaa, moj kachany synus a potem przychodzi ta jedza synowa jego zona i mu krzywde robi eeeee tam zaraz krzywde niech go sobie zabiera jeno w odpowiednim czasie a kiedy jest ten wlasciwy czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 mam pytanko....czy wiecie dlaczego zmywarka zostwia niebieskie slady na nieszczesnym brazowym duraleksie i na przezroczysych szklankach??? nadmienie ze nie uzywam za duzo nablysczacza itp... ja nie wiem, moja nie zostawia nie wiem, moja zmywarka (właściwie Zmywarek - mąż) mówi, że też nie wie pytam bo maja przyjechac z serwisu....twierdzili ze na duraleksie brazowym po jakims czasie moga byc slady niebieskawe.....ale ze na przezroczystych szklankach....kurka a ja przeciez widze ten nalot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duende 11.05.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 hahah a co za roznica ile ma latek...synus to synus nio taaa, moj kachany synus a potem przychodzi ta jedza synowa jego zona i mu krzywde robi właśnie! te wredne synowe!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 hahah a co za roznica ile ma latek...synus to synus nio taaa, moj kachany synus a potem przychodzi ta jedza synowa jego zona i mu krzywde robi eeeee tam zaraz krzywde niech go sobie zabiera jeno w odpowiednim czasie a kiedy jest ten wlasciwy czas ? studia.....praca....i dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 11.05.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 mam pytanko....czy wiecie dlaczego zmywarka zostwia niebieskie slady na nieszczesnym brazowym duraleksie i na przezroczysych szklankach??? nadmienie ze nie uzywam za duzo nablysczacza itp... ja nie wiem, moja nie zostawia nie wiem, moja zmywarka (właściwie Zmywarek - mąż) mówi, że też nie wie pytam bo maja przyjechac z serwisu....twierdzili ze na duraleksie brazowym po jakims czasie moga byc slady niebieskawe.....ale ze na przezroczystych szklankach....kurka a ja przeciez widze ten nalot ja mam Bosha i brak nawet na brazowym takich nalotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts